De 5 bästa universella applikationerna för att rota vilken Android som helst

Rota en Android-telefon Det är alltid något som ger lite respekt. Det är en känslig process att om den går fel kan enheten lämnas för att dra. Men var inte heller orolig.

Normalt har de mest populära Android-smartphonesna sitt eget sätt att rota och uppnå de önskade administratörsbehörigheterna. Ibland är de enkla metoder och andra gånger är de lite mer komplicerade.

De 5 bästa apparna för att rota vilken Android-telefon som helst

Men om vi är förstagångsanvändare eller helt enkelt vi vill inte komplicera våra liv –Vi blir lite lat kommer också att förlåtas, säger jag, i så fall kan vi använda de välkända universella rotapplikationerna för Android.

Dessa typer av appar utnyttjar vissa sårbarheter för att få superanvändarbehörigheter och är kompatibla med ett stort antal märken och modeller. Sedan, De 5 bästa apparna för att få rot på Android nästan utan förvirrad.

KingRoot

KingRoot är en av de mest populära och mest använda rotlösningarna. Den stöder otaliga enheter och för att toppa allt är det väldigt enkelt att använda. Viktigt: installera inte någon version av Google Play Store, de är alla falska kopior som säkert har en "mask" inuti eller för att förstå. Det rekommenderas alltid att ladda ner från Kingroot officiella webbplats. Den har både en version för Android och en annan att rota från PC.

KingoRoot

KingoRoot är en app som liknar KingRoot, med få fler skillnader än en bokstav till i programmets namn. Kopiera eller klona, ​​saken är, det fungerar. Här en lista över kompatibla enheter att rota med KingoRoot.

VRoot

En av ansökningarna för root från datorer som för närvarande används mest –Även om den också har en appversion för Android-. Det fungerar från Android 2.2 och förutom att det används för att rota mer än 8000 enheter, gör det också att vi kan ta vägen tillbaka och rensa bort. Ladda ner från den officiella VRoot-webbplatsen.

Handduksrot

ToweRoot är en rooting-app som en gång skapades för att rota Samsung Galaxy S5, men i teorin fungerar den med vilken Android-enhet som helst efter juni 2014. Vi kan ladda ner APK-filen från TowelRoot officiella webbplats. Vi måste helt enkelt klicka på den orange symbolen som visas på skärmen.

Framaroot

Framaroot är en app som användes mycket under sin tid, men som för närvarande är ganska föråldrad. I vilket fall som helst kan det vara den perfekta applikationen att rota gamla telefoner. Ladda ner Framaroot från XDA-utvecklare.

Ett par rekommendationer innan du är klar

Oavsett vår situation bör vi komma ihåg att när vi rotar en Android-terminal, rör vi "tarmarna" på vår enhet. Det betyder att det är en känslig process och det kan alltid finnas något som går fel. Låt oss hålla det i åtanke!

För att undvika olycka så mycket som möjligt:

  • Låt oss se till att enheten är fulladdad innan du börjar rota.
  • Om vi ​​ansluter den till datornLåt oss komma ihåg att aktivera "USB-felsökning".
  • Om det finns en exklusiv metod för att rota vår terminal kommer den alltid att vara mycket säkrare och pålitligare än någon universell app. Riskerna blir mycket lägre.
  • Om du har en Huawei, Samsung, LG, Sony eller Nexus, ta en titt på DEN HÄR POSTEN.
  • Om du har en Xiaomi, Moto, HTC eller One Plus, titta på det här EN ANNAN POST.

En rotad enhet erbjuder oss full kontroll över vår Android, och låter oss bättre hantera terminalens batteri, göra bättre säkerhetskopior, installera ROM-skivor, använda mer kraftfulla WiFi-verktyg och en mängd andra alternativ och anpassningar. Kort sagt, det gör att vi kan få ut mer av vår mobil eller surfplatta.

Du kan läsa mer information om exakt administratörsbehörigheter och hur du rotar Android i det här andra inlägget.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found