Ulefone Power 3 i granskning, 6 GB RAM och kraften i ett 6080 mAh batteri

De Ulefone Power 3 är den förbättrade versionen av sin föregångare, Ulefone Power 2. En telefon som kom ut för att förbättra vissa aspekter av den ursprungliga Ulefone Power, ett utmärkt mellanklass vars särdrag var en original träfinish, men det var syndigt i vissa aspekter. Den nya Ulefone Power 3 följer samma väg som de två tidigare modellerna, erbjuda en kraftfull terminal till ett så balanserat pris som möjligt. I dagens granskning tittar vi på Ulefone Power 3. Låt oss gå!

Ulefone Power 3, oändlig skärm, 6 GB RAM och 6080 mAh batteri för mindre än 200 euro

Den nya Ulefone Power fokuserar på två mycket specifika egenskaper: RAM-minne Y Batteri. Dessutom ger den en touch av färg med den alltid effektiva infinity-skärmen, så populär den här säsongen. Men låt oss sluta med allmänna och gå till detaljer ...

//youtu.be/FUa4PzXhkwA

Design och display

Som jag nämnde ett par rader ovan, Ulefone Power 3 har en 6-tums infinity-skärm med ett bildförhållande på 18: 9 (förhållande skärm-till-kropp 90,8%) och en Full HD + -upplösning på 2160x1080p. Allt detta skyddas av ett Corning Gorilla Glass 4.

På designnivå har det varit viktigt att ta bort den klassiska fysiska hemknappen som de tidigare Power-modellerna utrustade för att passa den stora skärmen på framsidan. För resten bibehålls samma böjda yta, med ett metallhölje, fingeravtrycksdetektor på baksidan och en elegant touch, som aldrig gör ont.

Den har mått på 15,90 x 7,59 x 0,99 cm och en vikt på 210gr - ja, det är en av de mobiler som märks när vi bär dem i fickan.

Kraft och prestanda

På prestandanivå hittar vi de vanliga egenskaperna hos ett premium mellanklass av kinesiskt ursprung. Det saknar ingenting: processor Helio P23 Octa Core 2.0 GHz, 6 GB RAM Y 64 GB intern lagring kan utökas upp till 256 GB via SD-kort. Allt detta under vakande öga av Android 7.1.

En terminal som kan flytta praktiskt taget alla appar som kastas mot den och måttligt tunga spel, med försäkran om att RAM utan tvekan inte kommer att saknas. Bland dess funktioner sticker det främst ut möjligheten att aktivera upplåsning av Face IDdvs ansiktslåsning.

För att ge oss en idé, Ulefone Power 3 presenterar en poäng i Antutu benchmarking-verktyg på 65233. En poäng som är praktiskt taget identisk med den som uppnås med Xiaomi Mi A1 (Antutu-poäng på 64.523).

Kamera och batteri

Kameran är en annan viktig aspekt i denna Ulefone Power 3. Tillverkaren har beslutat att inkludera upp till fyra kameror i terminalen. Å ena sidan har vi det en 21MP + 5MP dubbel bakre kamera med PDAF snabbt fokus och Dual Flash. Montera på framsidan ytterligare 13MP + 5MP dubbelkamera med skönhetsläge och svag belysning för selfies. Det råder ingen tvekan om att det är en kraftfull kombination som är svår att slå av andra konkurrenter.

Till exempel monterar Vernee X, en mobil med liknande egenskaper, "bara" en 16MP + 5MP dubbelkamera. Vilket inte är dåligt alls, men om vi också tar hänsyn till att Ulefone Power 3 är 30 euro billigare, så väljs oundvikligen den senare.

Uppdaterad: Den bakre kameran på Ulefone Power 3 är 16MP interpolerad, vilket gör att den når ett högre antal megapixlar (21MP), även om dess verkliga upplösning är 16MP, samma som för Vernee X. Tack till Nerea för korrigeringen .

Det stora esset i Power 3-ärmen är dess batteri. Där är vi alla överens. Ett 6080mAh batteri med snabb laddning 4.0 via USB Type-C som ger terminalen en avundsvärd autonomi. Enligt tillverkardata, med en 30-minuters snabb laddning, kan vi få tillräckligt med "redskap" för en hel dag med normal användning.

Pris och tillgänglighet

Ulefone Power 3 har just presenterats i december 2017 med ett officiellt pris på $ 299,99. Men vi kan redan få tag på honom förett reducerat pris på 198,98 €, cirka 239,99 dollar för att byta på GearBest.

Yttrande och slutlig utvärdering av Ulefone Power 3

[P_REVIEW post_id = 10046 visual = ’full’]

Det bästa sättet att se den nya Ulefone-smarttelefonen i perspektiv är att förmodligen jämföra den med sina största konkurrenter, som den tidigare nämnda Vernee X.

Även om det knappast finns några skillnader på designnivå har Vernee X dubbelt så mycket lagringsutrymme (128 GB som standard). Däremot erbjuder Ulefone Power 3 en bakre kamera på 21 MP och ett stramare pris.

När det gäller resten hittar vi i båda fallen riktigt liknande telefoner. Betala en bättre kamera och lägre pris för 64 GB mindre internt utrymme? Om du är en av dem som tycker det, så är det din smartphone.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found