Vorke Z3 i analys: en Android TV Box med mycket muskler - The Happy Android

En TV Box gör ditt liv enklare. Det är uppenbart att om du redan har en Smart TV, kommer en av dessa enheter inte att locka din uppmärksamhet, men om det inte är fallet bör du definitivt ta en titt på en av dessa enheter som kan göra din vanliga TV till en TV smart.Android på TV!

I dagens granskning tittar vi på Vorke Z3, en avancerad Android TV Box som precis har landat på marknaden och den första som officiellt har den nya Rockchip SoCRK3399 Hexa Core.

Kraft och prestanda

Vorke Z3 är en topp i sortimentet, och detta bekräftas av dess interna hårdvara. Klä upp en Rockchip RK 3399-processor med 2 Cortex A-72-kärnor + 4 Cortex-A53-kärnor. När det gäller GPU hittar vi en Mali-T860MP4 och allt detta åtföljd av 4 GB RAM-minne Y 32 GB eMMC 5.0 av det inre rummet.

På detta sätt kan Vorke Z3 spela 4K-video vid 60 Hz, både från Android-appar och från alla lagringsenheter som vi ansluter till TV Box.

Portar och anslutningar

Detta är en av de viktigaste punkterna i alla TV-boxar som är värda sitt salt. När det gäller Vorke Z3 är den utrustad med allt som behövs så att vi kan ansluta pendrives, externa hårddiskar, minneskort och spela upp innehåll trådlöst på alla möjliga sätt:

  • 1 USB 3.0-port + 1 USB 2.0-port.
  • 1 Micro SD-kortport.
  • 1 USB Type-C-port.
  • 1 Gigabit Ethernet LAN-port.
  • 1 SATA-port (PCIe 2.1).
  • HDMI-utgång.
  • 3,5 mm ljudutgång.

När det gäller trådlös anslutning, en av styrkorna med denna enhet är att den stöder Wi-Fi ac 2 × 2 MIMO dubbelt band, möjliggör riktigt höga överföringshastigheter, förutom Bluetooth 4.1.

Programvara och funktioner

Vorke Z3 fungerar under Android 6.0-paraplyet. Det betyder att vi kan installera vilken Android-app som helst och använda den med fjärrkontrollen (ingår) från soffan. Utbudet av multimediaapplikationer på Android är nästan oändligt: ​​YouTube, Netflix, HBO Now, Hulu och den ständigt allestädes närvarande Kodi.

Förutom de appar som vi installerar kan vi också spela upp innehåll via DLNA- och Miracast-protokollen.

Pris och tillgänglighet

Android TV Box Vorke Z3 är för närvarande i förförsäljningsfasen på Geekbuying och är prissatt till 169.99$, cirka 155,61 euro att byta (gratis fraktkostnader).

Om du letar efter en TV-låda av bästa kvalitet som kan spela 4K-streaming video smidigt, med ett stort antal portar och kort sagt en förstklassig multimediaenhet, är Vorke Z3 ett mer än frestande alternativ att överväga .

Geekbuying | Köp Vorke Z3

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found