LeEco Le S3 X626 i recension, en pärla med 4 GB RAM och 21 MP kamera

När vi pratar om bra valuta för pengarna i smartphones tänker vi på terminaler som erbjuder mer till mindre. I vilken utsträckning kan vi sträcka det "mer mot mindre"? I fallet med LeTV LeEco Le S3 X626 Detta är ett koncept som skjuts till oväntade gränser.

Analys av LeEco Le S3 X626, en smartphone med förstklassig finish och hårdvara som matchar

I dagens granskning tittar vi på LeTVs LeEco Le S3 X626, en mobiltelefon som erbjuder 4 GB RAM, en 2,3 GHz Helio X20-processor och en 21,0 MP-kamera till ett pris som är bortom sunt förnuft. Är det så bra som det ser ut?

Design och display

Ur min synvinkel - helt personlig - är designen av LeTV-smartphones, som är fallet med denna LeEco Le S3, ett steg över genomsnittet. En elegant, nykter design med förstklassig yta och ett aluminiumhölje av aluminium som redan är ett husmärke. Dessutom presenterar den en 5,5-tums skärm med Full HD-upplösning.

Alla LeEco-terminaler har en liknande design, från det billigaste till det dyraste, och det är något som uppskattas. Denna LeEco Le S3 finns i två färger, guld och rosaguld.

Dessutom har den mått på 15,18 x 7,41 x 0,66 cm och en riktigt snäv vikt på 156 g.

Kraft och prestanda

I hårdvarusektionen hittar vi en avancerad mobiltelefon. Le S3 utrustar en processor Helio X20 Deca Core på 2,3 GHz, 4 GB RAM Y 32 GB intern lagring. Vissa komponenter som inte är dåliga för en telefon som knappt når 125 euro i pris.

Om vi ​​var tvungna att leta efter något fel skulle det vara avsaknad av utrymme för micro SD-kortet och en version av Android som inte är så modern som vi skulle vilja Android 6.0. Okej, vi pratar bara om versionen för 2 år sedan av Android, men säkert mer än man förväntar sig Android 7.0. Detta är dock inte ett hinder för oss att installera någon app tillgänglig i Play Store, så det är fortfarande en mindre detalj.

För resten, en supereffektiv terminal och med vilken vi kommer att kunna navigera och fungera flytande tack vare en utmärkt CPU och RAM som inte besviker.

Kamera och batteri

Vi går vidare till en annan riktigt intressant punkt om LeTV LeEco Le S3: dess kamera. Den här enheten har en selfie-kamera på 8,0 MP Y en stor 21,0 MP bakre lins upplösning. Ett antal megapixlar som vi inte är vana vid att se i telefoner av detta sortiment, och som utan tvekan lovar att leverera högkvalitativa fotografier.

När det gäller autonomi har LeEco Le S3 det ett icke-avtagbart batteri på 3000 mAh, med USB Type-C Y snabb laddning. En funktion som är till nytta för när vi har kort tid och behöver en expressavgift för vår telefon.

Anslutningsmöjligheter och andra detaljer

LeTV LeEco Le S3 har dubbla SIM-kort, med en plats för 2 nano-SIM-kort. Den har Bluetooth 4.2, fingeravtrycksdetektor på baksidan, WiFi 802.11a / b / g / n / ac-anslutning och USB OTG. Det är viktigt att klargöra att den inte har en 3,5 mm-ingång, så det kräver användning av trådlösa hörlurar eller Bluetooth-hörlurar.

Pris och tillgänglighet

Priset på LeTV LeEco Le S3 är en av dess största dygder: 126,85 euro, eller vad är detsamma, 152,99 $ för att ändra på GearBest. I andra betrodda butiker som AliExpress kan vi hitta det ännu billigare, för 90,31 euro, ungefär $ 113 att byta. Ett oslagbart värde för pengarna som vi knappast hittar i andra märken.

[P_REVIEW post_id = 9470 visual = ’full’]

Och hur är det möjligt att det har ett så lågt pris? Sanningen är att LeTV är en tillverkare som startade inom denna teknik för att tillverka tv-apparater, och den har länge letat efter sitt utrymme på mobiltelefonmarknaden.

Hur? Tillverkar mellansmart smartphones till mycket låga priser. Det är något som du har råd tack vare framgången för dina TV-apparater. För slutanvändaren är det något som gynnar dem enormt, åtminstone så länge de fortsätter att upprätthålla denna policy för sin telefoniförening. Resultatet, terminaler av stort funktionellt värde och attraktiva som få andra.

[wpr_landing cat = ’smartphones’ nr = ’5 ′]

Och vad tycker du om LeTV LeEco Le S3?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found