Orättvisa: Gods Among Us gratis för PC, PS4 och Xbox One

Warner Bros Games har meddelat att det kommer att erbjuda den slutgiltiga upplagan av Orättvisa gudar bland oss för Steam, PS4 och Xbox One fram till 25 juni. Lägg bara till spelet i vårt bibliotek på något av dessa system för att kunna njuta av den berömda kamptiteln för alltid på vår favoritplattform.

Anledningen till gåvan är helt tydlig: ”Var en hjälte när du spelar med dina vänner och familj. Spela hemma. Stanna hemma”. Om vi ​​redan hade spelet i vårt ägo är det intressant att klargöra att det är Ultimate Edition-versionen av spelet, vilket innebär att vi hittar 6 nya spelbara karaktärer (Lobo, Batgirl, Scorpion från Mortal Kombat-sagan, General Zodd , Detektiv Marciano och Zatanna), nya uppdrag i STARS Laboratory och mer än 30 nya anpassade skinn som gör att vi bland annat kan spela med den sovjetiska Superman från den hyllade serieteckningen av Mark Millar, Röd son.

Ladda ner Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition

  • Ladda ner spel för PC (Steam)
  • Ladda ner spel till PS4
  • Ladda ner spel för Xbox One

Man bör komma ihåg att Injustice ursprungligen släpptes för den tidigare generationen konsoler (PS3 och Xbox 360), detta är en förbättrad version inte så mycket på grafisk nivå som på prestandanivån och uppdateringen, där 1080p upplösning och 60 FPS uppdateringsfrekvens. Därför kommer spelet att se bättre ut, men förvänta dig inte många blomningar eller specialeffekter som kompletterar det som redan sågs i den första orättvisan.

En av de stora attraktionerna i denna titel är dess spel- och stridsystem, där vi kan interagera med scenen för att attackera vår motståndare. På samma sätt har varje karaktär unika förmågor och kombinationer, vilket kan leda till obalanserade strider vid vissa tillfällen, men som ger stora doser roligt och spektakuläritet i lika hög grad.

Även om det utan tvekan är huvudattraktionens historieläge, ren fläktstjänst för älskare av DC-serier. I det måste vi bekämpa Superman, som har blivit en auktoritär och diktatorisk varelse som dominerar planeten med en järnhand efter att av misstag avslutat livet för sin fru Lois på grund av Jokern. En slående berättelse som till och med ledde till en webbkomik så framgångsrik att den slutligen publicerades på papper, med mer än 60 nummer och en uppföljare, av hand av manusförfattaren Tom Taylor - vars karriär tog fart tack vare detta arbete - och artister som Jheremy Raapack, Mike S. Miller och Bruno Redondo.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found