De 15 bästa apparna för din Android TV Box - The Happy Android

A Android TV Box det är närmast ett riktigt multimediecenter för vardagsrummet eller hemmet-tv. En fantastisk enhet för att klämma på möjligheterna med Android på den stora skärmen. Tydligen, inte alla appar är utformade för att fungera på en TV –Faktorn ”taktil” går bland annat förlorad. Därför är det viktigt att göra en bra screening. Vilka är de bästa apparna för att fullt ut njuta av en TV Box?

De 15 bästa applikationerna för din Android TV Box

Utan tvekan är de flesta applikationer för denna typ av enhet inriktade på reproduktion av multimediainnehåll. En TV Box är synonymt med serier, filmer och musik, men det är också mycket mer än så. Dessa är de 12 bästa appar för din Android TV Box. Grundläggande.

SquareHome 3

De flesta TV-lådor - särskilt om de är av asiatiskt ursprung - har ett ganska oattraktivt gränssnitt och en bakgrund som ofta inte finns. Det bästa sättet att lösa detta är installera en launcher för att ge den en elegant och mycket mer attraktiv touch.

Efter att ha provat olika bärraketer, den som bäst anpassar sig till gränssnittet för en TV Box och det som har gett mig de bästa resultaten idag är SquareHome 3. Det erbjuder ett helt anpassningsbart format och mycket trevligare än de flesta standardraketter. Vi kan ändra bakgrundsbilden, organisera skrivbordsikoner, widgets, färger etc. Högt rekommenderad.

Ladda ner QR-kod Square Home - Launcher: Windows-stil Utvecklare: ChYK the dev. Pris: Gratis

Om du vill prova andra kvalitativa alternativa bärraketer skulle jag också rekommendera ATV Launcher. Det är en av de mest attraktiva på en visuell nivå och det låter dig också byta tapet. Funktionell och praktisk.

Ladda ner QR-kod ATV Launcher Utvecklare: DStudio Canada Pris: Gratis

Relaterat: De 10 bästa bärraketerna för din Android TV Box

KODI

Vad skulle min TV Box vara utan KODI? Om det finns en viktig app som inte kan saknas i en multimedia-låda, så är det XBMC Foundation-appen. Det är inte bara en multimediaspelare som låter dig spela praktiskt taget vilket video-, ljud- eller bildformat som helst. Tack till din "Lägg till ons”Eller tillbehör, vi kan lägga till tjänster från tredje part för att visa streaminginnehåll (serier, filmer, TV-kanaler, Netflix, YouTube, Crunchyroll etc.) på ett centraliserat sätt. Stor.

Ladda ner QR-kod Kodi Utvecklare: XBMC Foundation Pris: Gratis

Sideload launcher

För att ett program ska kunna installeras på en TV-box måste det först förklaras kompatibelt med Android TV. Om inte visas det helt enkelt inte tillgängligt i Google Play Butik. Dessutom, om vi installerar en av dessa "inte kompatibla" appar på andra sätt, till exempel en APK, kommer appen inte ens att visas i applikationslådan på vår Android TV.

Sideload launcher är ett riktigt användbart program, eftersom det tillåter oss visa och köra appar som inte har en kompatibel version för vår Android TV. Således, om vi installerar en applikation i APK-format (eller i dess version för mobiltelefoner), kommer den att visas i listan över appar tillsammans med resten av applikationerna.

Något som kan hjälpa oss till exempel att njuta av Prime Video på TV Box som i princip inte är kompatibla, till exempel Xiaomi Mi Box.

Ladda ner QR-kod Sideload Launcher - Android TV Utvecklare: Chainfire Pris: Gratis

Puffin tv

Att surfa på internet på en TV är inte det mest praktiska i världen. Och om vi inte har en fjärrkontroll med ett tangentbord, gör fjärrkontrollen sökningar mycket tvingade.

Puffin TV är en webbläsare anpassad för TV-lådor. Istället för att erbjuda det typiska gränssnittet som vi ser på mobiler och datorer med sökfältet och andra, hittar vi en miljö som består av paket. Vi kan också synkronisera webbläsaren med vår mobil och använda QR-koder för att skapa bokmärken. Det ser mer ut som ett multimediecenter än en webbläsare som sådan, något som ger oss en uppfattning om hur webbläsare ska vara i framtidens TV-lådor.

Ladda ner QR-kod Puffin TV-webbläsarutvecklare: CloudMosa Inc Pris: Gratis

Spotify

Spotify-klienten för TV-lådor är inte den bästa i världen när det gäller hanterbarhet - jag föredrar mobilversionen eller den de lanserade för PS4-, men om vi vill lyssna på musik på TV är detta en app som inte kan saknas i vårt bibliotek. Kom ihåg att du inte behöver skapa ett konto specifikt - du kan logga in med Facebook - för att få fri tillgång till Spotify-katalogen, och dess innehåll är helt enkelt fantastiskt.

Ladda ner QR-kod Spotify: Musik och podcasts Utvecklare: Spotify Ltd. Pris: Gratis

Nyligen har de publicerat en specifik version för Android TV som ska underlätta navigering på dessa typer av enheter.

Ladda ner QR-kod Spotify Music för TV-utvecklare: Spotify Ltd. Pris: Gratis

Nostalgi NES

Den bästa emulatorn för NES. Om vi ​​vill spela spel som Mario, Castlevania, Tetris eller Megaman är Nostalgia NES ett program som vi inte kan ignorera. Det bästa sättet att njuta av denna typ av spel är med en klassisk handkontroll, helst trådlös. Den som jag gillade mest bland alla de som jag har kommit för att prova, både för finish och designnivå, är den NES30 Pro av 8bitdo. En sista.

Ladda ner QR-kod Nostalgia.NES (NES Emulator) Utvecklare: Nostalgia Emulators Pris: Gratis

Bonus: Naturligtvis finns det också andra emulatorer på Android för retrokonsoler som Snes9X (Super nintendo), Matsu PSX-emulator (multiplatform) eller MAME4Droid (Arcadian).

Netflix

Många använder appar som XDeDe, Repelis Plus eller Magnetfilmer att se serier och filmer på spanska vid nålen. Så varför betala för en tjänst som Netflix? Det är inte längre bara för att det här är en juridisk tjänst. Om stödet, kvaliteten på dess innehåll, egna serier och filmer, införandet av flera språk för varje titel och andra inte räcker, helt enkelt försök att betygsätta själv (Om du inte vill betala kan du alltid hitta en metod för att titta på Netflix gratis).

Därefter lämnar jag både standardversionen och den specifika versionen för Netflix Android TV:

Ladda ner QR-kod Netflix Utvecklare: Netflix, Inc. Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Netflix Utvecklare: Netflix, Inc. Pris: Gratis

Detsamma kan gälla för andra online-innehållsservrar som HBO eller Amazon Prime Video. Dessutom erbjuder de i båda fallen gratis provperioder, vilket alltid är uppskattat (du kan se mer information i inläggen "Hur man tittar på HBO gratis lagligt" och "Hur man delar ett Amazon Prime Video-konto".

Ladda ner QR-kod HBO Spain Utvecklare: HBO Europe Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Amazon Prime Video Developer: Amazon Mobile LLC Pris: Gratis

Om vi ​​gillar boxning, MMA, motorcykel, fotboll eller någon annan sport, kan vi inte ignorera DAZN, en streamingplattform som endast är avsedd för sportevenemang och tävlingar. De har en mycket kraftfull katalog och en ganska anständig Android-app som också är kompatibel med Chromecast och många andra enheter.

Ladda ner QR-kod DAZN: Live Sports Developer: DAZN Pris: Gratis

CetusPlay

CetusPlay är en annan av de appar som inte kan saknas i en Android TV Box. Å ena sidan låter det oss synkronisera telefonen med TV-lådan och använd mobilskärmen som en mus. Det erbjuder också möjligheten att spela upp videor och foton från telefonen, samt att kunna skicka filer, och en riktigt användbar liten appbutik för TV Box, kallad "Application Center".

Ladda ner QR-kod CetusPlay-Best Android TV Box, Fire TV Remote App Utvecklare: CetusPlay Globalt pris: Gratis

Steam Link

Har du någonsin drömt om den dag då vi kan slå några bra missbruk med våra favorit Steam-spel direkt på vår mobil eller i TV-lådan i vardagsrummet? Idag är detta redan möjligt tack vare Steam Link.

Med den här applikationen utvecklad av Valve kan vi synkronisera vår dator och Android TV Box så att vi kan spela på TV-skärmen via Wi-Fi. Allt kompatibelt med gamepad. Vi kan hitta mer information om hur du installerar i DENNA ANDRA POST.

Ladda ner QR-kod Steam Link Developer: Valve Corporation Pris: Gratis

Sony har också en liknande tjänst som heter «Fjärrspel«, Med vilken vi kan spela PS4-spel på Android. Vi konfigurerar PS4 för att möjliggöra fjärranvändning, installerar appen på Android-enheten och upprättar anslutningen. Det är vanligtvis mer praktiskt att spela på mobilen, men i teorin kan vi också använda den med en TV Box ansluten till en bildskärm eller en andra TV.

Ladda ner QR-kod PS4 Remote Play Developer: PlayStation Mobile Inc. Pris: Gratis

TV-konst

Den konstnärliga TV-kanalen har en utmärkt app anpassad till Android TV med ett stort antal on-demand-innehåll. Här kommer vi att hitta från intervjuer med komiska författare som Alan Moore, genom live konserter av heavy metal-grupper, vetenskapsprogram, historia, politik eller samhälle. Det bästa av allt är att vi står inför en 100% gratis streamingtjänst. Kultur till makten.

Ladda ner QR-kod ARTE TV Utvecklare: ARTE Pris: Gratis

Skype

Skype på TV. Låter ganska logiskt, eller hur? Vi kan använda TV-skärmen för att hålla videokonferenser i avsevärd storlek och sitta tyst i soffan i vardagsrummet. För detta måste vi naturligtvis skaffa en webbkamera för TV Box. En väldigt intressant plan, minst sagt.

Ladda ner QR-kod Skype: videosamtal och gratis chattutvecklare: Skype-pris: gratis

Microsoft Word

Ett annat verktyg som vi kan extrahera från en Android TV Box är ordbehandlaren. För en tid sedan publicerade Microsoft sin motsvarande version för Android av sina välkända kontorsapplikationer Word, Excel, Access, Power Point Y Syn.

Om vi ​​har ett trådlöst tangentbord och en mus kan vi använda TV Box och den generösa skärmen på vår TV för att skriva, som om vi stod framför en dator.

Ladda ner QR-kod Word: Skriv, redigera och dela dokument Utvecklare: Microsoft Corporation Pris: Gratis

Youtube

Youtube Det är en annan av de applikationer som vi måste ha ja eller ja på vår Android TV. Timmar och timmar av underhållning på världens största videoplattform online. Njut av filmerna från dina favorit YouTubers på samma sätt som du tittar på nyheter, fotboll eller söndagsmässa på La 2.

Här har vi både standardversionen och den för Android TV:

Ladda ner QR-kod YouTube-utvecklare: Google LLC Pris: Gratis Ladda ner QR-kod YouTube för Android TV Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

TunnelBear VPN

Om vi ​​vill behålla vår integritet när vi surfar på Internet, inget bättre än skydda vår anslutning med en VPN. TunnelBear tillåter oss att kamouflera vår geografiska plats - och hoppa över geografiska placeringsbegränsningar - med ett stort antal länder att välja mellan. Naturligtvis har den fria versionen en gräns på megabyte. Du kan inte ha allt!

Ladda ner QR-kod TunnelBear VPN Utvecklare: TunnelBear, LLC Pris: Gratis

Windscribe

Det finns också andra alternativa VPN som Windscribe som erbjuder flera GB per månad gratis, även om antalet servrar är mycket mer begränsat. I vilket fall som helst, ett alternativ att överväga om vi ska konsumera höga data och inte vill spendera pengar på ett premiumabonnemang.

Ladda ner QR-kod Windscribe VPN Utvecklare: Windscribe Pris: Gratis

Slutligen en liten rekommendation: byt ut fjärrkontrollen som är standard (vanligtvis är de inte särskilt bra - med en med integrerat tangentbord -Mycket mer praktiskt-, en luftmus eller en gamepad med tvärhuvud. Upplevelsen förbättras avsevärt.

Här är ett inlägg jag nyligen skrev, en intressant lista med några av de Bästa rekommenderade fjärrkontroller för Android TV Box.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found