Oukitel Mix 2 i granskning, ramlös mobil med 21,0 MP och 6 GB RAM

Oukitel har gjort ett stort kvantesprång med sitt nya Oukitel Mix 2. Utan att glömma att det är en klon av Xiaomi Mi Mix 2, omfattar Oukitels nya satsning grönare betesmarker med bättre egenskaper än vad vi är vana vid att se i denna tillverkare. Dessutom överträffar det i prestanda vad hittills var den bästa kopian av Xiaomis Mi Mix 2, Vernee Mix 2. Ska vi ta en titt?

Oukitel Mix 2: Oukitels uppgång till mellanklass med stora bokstäver

I dagens granskning tittar vi på Oukitel Mix 2, en terminal som lägger till modet för ramlösa mobiler och innehåller ett mycket kraftfullt RAM-minne, samt en 21,0 MP dubbel bakre kamera och ett mer än intressant specifikationspaket.

Design och display

Oukitel Mix 2 har en 5,99-tums LTPS-skärm med en Pixel Full HD + upplösning (2160x1080p) och ett bildförhållande på 18: 9 som täcker nästan hela frontpanelen. På detta sätt leverera en av dessa enheter utan ramar hur framgångsrika de är sedan utseendet på Samsung Galaxy S8.

Utan tvekan hittar vi på designnivå en telefon som mycket liknar Xiaomi Mi Mix 2, med selfie-kameran omplacerad i nedre marginalen på frontpanelen och fingeravtrycksdetektorn på baksidan. Dessutom har den ett kristalliserat hölje, tåligt mot damm och vatten i små mängder.

Det är ingen överraskande design, men det är verkligen tilltalande för ögat, med en konsekvent och modern finish.

Kraft och prestanda

På hårdvarunivå är Oukitel Mi Mix 2 allt vi kan be om från ett mellanklass idag. Utrusta en processor Helio P25 Octa Core vid 2.39 GHz, med Mali T880 GPU, 6 GB RAM-minne Y 64 GB intern lagring kan utökas upp till 512 GB via SD-kort. Allt med Android 7.0 under stafettpinnen.

En uppsättning stor kraft med vilka vi kan spela högpresterande spel och enkelt köra alla applikationer som vi kan ladda ner för vår användning och njutning. Vi kan inte jämföra det med de bästa Snapdragon-processorerna - priset är också oerhört lägre - men dess effektivitet är mer än bevisat, eftersom det är ett av de vinnande korten inom SoC som Mediatek erbjuder.

Kamera och batteri

De Helio P25 Det är ett chip som är utformat för ultratunna smartphones med dubbla kameror, och det är precis vad vi hittar i denna Oukitel Mix 2. En 21.0MP + 2.0MP bakre kamera tillverkad av Samsung för att ta bilder med bokeh-effekt, med bländare F / 2.0 och 4K videoinspelning. För frontalen sitter vi kvar med en 13,0 MP selfie-kamera med blixt vilket inte är dåligt heller.

Generellt kan vi säga att kameran har en av de bästa kombinationerna - om den inte är den bästa - som vi hittills har sett i Oukitel, och det asiatiska mellanområdet i allmänhet - med tillstånd från Xiaomi Mi A1-.

När det gäller autonomi, Mix 2 har ett stort inbyggt 4080mAh batteri. Ett starkt batteri som kan stödja den dagliga rytmen och dra en smartphone med en skärm så stor som den här från Oukitel. Detta är en punkt att ta hänsyn till, eftersom även om dess vikt ökar avsevärt, så har inte alla terminaler utan ramar ett så generöst batteri, och det är något som så småningom slutar ta sin vägtull.

Andra funktioner

Oukitel Mix 2 har också 3,5 mm hörlursuttag, Dual SIM (Nano + Nano), Bluetooth 4.2, och stöder WiFi 802.11a / b / g / n-nätverk och FDD-LTE, GSM och WCDMA (2G / 3G / 4G) nätverk.

Yttrande och slutlig bedömning av Oukitel Mix 2

Jag har testat Oukitel Mix 2 i nästan en månad. Jag älskar den glansiga ytan på bakstycket, och skärmen är utan tvekan spektakulär - speciellt för mig som kom från att använda en 5 ″ mobil -.

Kameran är en annan aspekt som har förvånat mig över den här Oukitel Mix 2. Den kan ta bilder med färger som är väldigt trogna mot verkligheten, utan att tendera för mycket till blå eller röda toner, något som ofta ses i mellanstora terminaler .

Den enda negativa punkt som jag hittills hittat är dess vikt: vi står inför ett starkt motiv. För resten är prestandan flytande och den kan flytta alla typer av applikationer och spel utan större komplikationer.

Pris och tillgänglighet

De Oukitel Mix 2 har just presenterats i samhället, och det kan redan erhållas av 199,99 dollar, cirka 166 euro att byta på GearBest.

Dessutom kan de 4 första enheterna, som börjar klockan 09:00 UTC, köpas för endast 99,99 USD (mindre än 84 €) via rabattkupongen "$ 99MIX2"(utan citattecken).

I allmänhet står vi inför en avancerad smartphone med en kvalitetsfinish och några mycket attraktiva funktioner, särskilt för dem som letar efter kraft och en skärm som matchar.

GearBest | Köp Oukitel Mix 2

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found