De 10 bästa väderapparna och widgetsna för Android - The Happy Android

Visst rådde dina farföräldrar väderrapporten eller nyheterna på TV / radio bara för att ta reda på hur vädret skulle vara de närmaste dagarna. Runt här i Baskien fanns en herde som såg på sina får och visste om nästa dag det skulle regna eller inte. Han var en spricka. Men nu har allt blivit tekniskt: ta en titt på din mobil och se hur du hittar det massor av appar för att förutsäga eller kontrollera vädret. Kommer solen att stiga upp imorgon eller har vi en annan molnig dag?

I dagens inlägg granskar vi några av de bästa väderapplikationerna för att kontrollera vädret på Android. Låt oss gå dit!

De 10 bästa väderapparna för att kontrollera vädret på Android

När vi installerar en applikation för att förutsäga och veta vad vädret kommer att göra, letar vi vanligtvis efter ett par saker. Å ena sidan att den är korrekt och att den har god lokal information.

Och om du har en bra widget för att titta snabbt, desto bättre. Men var försiktig, kom ihåg att den här typen av widgets suger batteriet ur burken som om det inte fanns någon morgondag.

Google App / Google Assistant

Ibland är det enklaste vad som fungerar bäst för oss. Om allt vi vill är vet vad vädret kommer att görautan stora komplikationer behöver vi inte ens installera en dedikerad app.

Om vi ​​redan har sökmotorappen (den är vanligtvis förinstallerad i många fall) eller Google-assistenten på vår Android, måste vi bara fråga den "Hur blir vädret i morgon?" och materia fixat.

Ladda ner QR-kod Google-utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Accuweather: Prognoser och vädervarningar

Detta är en av de mest erkända och bäst värderade apparna som känner till vädret på Android-enheter. Den har en funktion som heter MinuteCast, med minut för minut information om det regnar eller inte i ditt område. Dessutom erbjuder den typiska timprognoser, veckoprognoser, är kompatibel med Android Wear och de oumbärliga widgetsna för skrivbordet.

Ladda ner QR-kod AccuWeather: Prognoser och vädervarningar Utvecklare: AccuWeather-pris: Gratis

1Väder

1Weather är en annan av de största i den här mobila väderprognosen. Det inkluderar dagliga och timvisa förutsägelser med många ytterligare detaljer. Vi kan styra vädret i upp till 12 städer, det stöder 25 språk, Android Wear och ja, det har också sin egen widget för skrivbordet.

Registrera QR-kod 1Väder: Prognoser, widgets, snövarningar och radarutvecklare: OneLouder Apps Pris: Tillkännages

Väder - Väderkanalen

En av de mest kompletta väderapplikationerna för Android som finns. Ger prognoser och information om väder, temperatur, stormvarningar, stormvarningar, radar och till och med pollenvarningar. Ingenting är kvar på vägen. Det har också ett gränssnitt anpassat för surfplattor, flera widgets, det är gratis och inkluderar inte någon typ av integrerade inköp. Mer än 50 miljoner Android-användare ger ett bra redogörelse för det.

Ladda ner Weather QR-Code - The Weather Channel Developer: The Weather Channel Pris: Gratis

YoWindow Exakt väder

YoWindow är en speciell app. Det har ett mycket attraktivt visuellt utseende och även om den inte är lika kraftfull som de vi har nämnt ovan, har den ett mycket trevligt och originalt gränssnitt. Istället för att visa vädret genom ikoner (sol / moln / regn) ser vi ett landskap som representerar vädret som ska göras. Sedan kan vi göra en lateral rörelse med fingret och se utvecklingen i tid tillämpas på samma landskap.

Ladda ner QR-kod Precise Weather 🌈 YoWindow + Wallpapers Utvecklare: RepkaSoft Pris: Gratis

Weather Underground

Weather Underground skryter av att vara väderappen med de bästa hyperlokala prognoserna. Den har utmärkta 4,6 stjärnor på Google Play, och även om dess widgets inte är särskilt anpassningsbara använder den sina mer än 180 000 privata väderstationer för att ge riktigt rusade resultat för väder och temperaturer i vårt område.

Ladda ner QR-kod Weather- Weather Underground Developer: Weather Underground Pris: Gratis

Morecast - Väderprognos med radar och widget

En av de bästa funktionerna i Morecast är dess gränssnitt. Den har en vertikal layout där vi ser de mest grundläggande uppgifterna i början, och när vi rullar ner får vi mer detaljerad data. Det har webbkameror i olika delar av planeten med vädret vid olika tider på dagen och andra mer än intressanta detaljer som radar, 3D-världen, navigering med vädret på väg, en stormspårare och mer.

Ladda ner QR-kod Väderprognos, radar och widget - Morecast Developer: UBIMET Pris: Gratis

Väder idag - Prognos, radar och allvarlig varning

Today Weather är en app som lanserades relativt nyligen. Vald av Google som en av de bästa apparna från 2017, Today Weather erbjuder ett enkelt och lättanvänt gränssnitt. Applikationen tillåter oss att välja mellan 5 olika datakällor, som Weather Underground, Accuweather eller Yr.no, en norsk tjänst som är känd för att erbjuda mycket bra lokala resultat för Europa. Över 1 miljon nedladdningar och en hög 4,7 stjärnor.

Ladda ner QR-kod Today Weather - Prognos, radar och allvarlig varning Utvecklare: todayweather.co Pris: Gratis

Dark Sky - Hyperlocal Weather

Dark Sky är en app som har sina ljus och skuggor. Det sägs vara en av de bästa apparna med lokal information och Det kan berätta när det kommer att göra minut för minut. Deras prognoser är av typen "Det regnar om 23 minuter", vilket är mycket bra och mycket praktiskt. Den erbjuder också information om temperatur, maximum, minimum, vindhastighet, fuktighet etc. Nackdelen är att för att få ut det mesta av det måste vi byta till den betalda versionen, med en licens som vi måste förnya varje år.

Registrera QR-kod Dark Sky - Hyperlocal Weather Developer: The Dark Sky Company Pris: Tillkännages

Yahoo Weather

Yahoo-väderappen för mobil erbjuder en bra mängd information utan att vara för tung. Vi kan kontrollera väder, temperatur, tryck eller vindhastighet och samtidigt njuta av de unika bilderna med vilka applikationen uppdateras dagligen (bilder tagna från Flickr, förresten, även ägda av Yahoo!).

Ladda ner QR-kod Yahoo Time Developer: Yahoo Price: Gratis

Och vad tycker du? Vilka är dina favoritappar för att kontrollera vädret på Android?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found