Så här laddar du ner alla dina Facebook-foton (på en gång eller en efter en)

Facebook Det är inte ett bra program att lagra foton, men som ett verktyg för att dela dem med vänner och bekanta fungerar det riktigt bra. Det kan dock komma en tid då vi vill spara en säkerhetskopia av alla foton vi har laddat upp de senaste åren till det sociala nätverket.

I dagens handledning kommer vi att se hur man laddar ner alla Facebook-foton på en gång. Vi kommer också att se en annan enkel metod för att ladda ner dem individuellt, om vi bara vill spara ett par bilder.

Hur man laddar ner alla våra Facebook-foton på en gång i en säkerhetskopia

Det här är det bästa sättet att behålla en kopia av alla foton som vi har laddat upp till Facebook över tiden. Om vi ​​har många bilder kan det vara ett riktigt helvete att gå en efter en. Det bästa, ladda ner dem alla på en gång.

För detta erbjuder Facebook ett verktyg som gör att vi, förutom foton, kan ladda ner alla meddelanden, videor, publicerade inlägg och mer.

  • Klicka på rullgardinsmenyn längst upp till vänster och välj "Miljö”. Vi kan också gå direkt från Facebook.com/Settings.

  • Från menyn till höger går vi till “Din Facebook-information”.
  • Vi väljer "Ladda ner din information”.

  • I den här nya panelen kan vi välja vilken typ av data vi vill ladda ner (foton, meddelanden, videor etc.). Vi väljer ett datumintervall (om vi vill) och klickar på "Skapa fil”.

Därefter får vi ett meddelande som anger att vår fil behandlas. Beroende på antalet foton, videor och filer tar insamlingsprocessen mer eller mindre.

I vilket fall som helst, när du är redo att ladda ner, vi får ett meddelande, och på fliken "Tillgängliga filer" visas en ny fil för nedladdning. Det är en fil i ZIP-format som innehåller all efterfrågad information.

Bilderna kommer att visas i mappen “foton”Från den nedladdade ZIP-filen.

Hur du laddar ner dina Facebook-foton individuellt

Om allt vi vill är att ladda ner några foton kan vi göra det också för hand och individuellt. För att göra detta följer vi följande steg:

  • Vi klickar på det foto som vi vill ladda ner.
  • Klicka på "i bildfönstretalternativ”. Här ser vi flera inställningar, vi måste bara klicka på "Ladda ner”.

På det här sättet kan vi ladda ner valfritt foto eller bild från Facebook, både från vår egen profil och från profilen för någon vän eller bekant.

Slutligen, kom ihåg att om det inte är ditt eget och personliga foto kommer vi inte att ha rättigheterna till den nämnda bilden, så om vi vill använda den på något nätverk eller på en internetsida måste vi be den ursprungliga ägaren av bilden om lov. Låt oss vara lagliga människor!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found