Bästa KODI-tillägg för webbläsare - The Happy Android

En av de stora fördelarna som KODI erbjuder är dess grad av flexibilitet. Denna mediaspelare med öppen källkod är inte bara kompatibel med de flesta system som Android, Windows, Mac eller Raspberry Pi, den har också en bra handfull tillägg för webbläsare som Chrome eller Firefox.

Tack vare dessa plugins eller tillägg kan vi öka och förbättra KODIs funktioner, ta ett viktigt steg när det gäller uppspelning av streaminginnehåll. Låt oss se vilka som är mest användbara i detta avseende.

Topp 5 KODI-tillägg för webbläsare (Chrome och Firefox)

De flesta Chrome- och Firefox-tillägg för KODI används i princip för att göra vår webbläsare till en slags fjärrkontroll. Detta kan också vara bra för oss att använda vår dator som en fjärrserver och skicka innehåll till spelaren (serier, filmer, YouTube-videor etc.).

Så här ställer du in KODI för att skicka innehåll från andra enheter

Innan vi börjar måste vi klargöra att för att använda dessa tillägg måste vi göra det möjligt för KODI att acceptera fjärrkontroll.

  • Vi öppnar KODI och går till “System -> Tjänster -> Kontroll”.
  • I avsnitt "webbserver”Vi ser till att fliken“Tillåt fjärrkontroll via HTTP”(Tillåt fjärrkontroll över HTTP) är aktiverat.
  • I avsnittet "Applikationskontroll" ser vi till att "Tillåt fjärrkontroll från applikationer på andra system”(Tillåt fjärrkontroll från applikationer på andra system) är också aktiverat.
  • Det rekommenderas också att skriva ner IP-adressen. Denna information finns i "System -> Systeminfo”.

Slutligen kommer vi också att behöva motsvarande tillägg installerat på KODI. Om vi ​​till exempel vill skicka en YouTube-video från Chrome på datorn till en TV Box med KODI, måste vi ha YouTube-tillägget installerat på KODI.

1 - Spela till Kodi

Vi börjar med det som troligen är det bästa KODI-tillägget för streaming av innehåll från webbläsaren. När vi väl är installerade och konfigurerade måste vi bara klicka på förlängningsikonen och en uppspelningsmeny visas där vi kan lägga till objekt och skapa spellistor i KODI på distans.

Det fungerar med YouTube, Twitch, Animelab, Hulu, SoundCloud, magnetlänkar och många andra typer av innehåll. Den ursprungliga konfigurationen är väldigt enkel: det räcker att ange IP, port och standardanvändare och vi är redo att casta utan problem.

Hämta tillägg för Chrome | Firefox

2- Kodi online XBMC Media Center

Kodi online är ett tillägg för Chrome och Firefox som låter dig titta på videor, lyssna på musik, podcaster och mer direkt från webbläsaren. I grund och botten är det en webbversion av Kodi för webbläsare, med alla dess funktioner och egenskaper i applikationen. Det bör naturligtvis klargöras att det inte har utvecklats av det officiella Team Kodi-teamet, även om det har en bra acceptans och är ganska populärt.

Hämta tillägg för Chrome | Firefox

3- Skicka till Kodi

Skicka till Kodi det är en förlängning som mycket liknar Play to KODI. Inte bara tillåter det oss att skicka YouTube-videor direkt till KODI - det fungerar också med Twitch, Vimeo och URL (magneter och torrents).

Den är tillgänglig för både Chrome och Firefox, och den fungerar genom att helt enkelt högerklicka på valfri länk och välja "Skicka till KODI -> Rensa och spela”. Mot det spelar det att det inte har många konfigurationsalternativ och att det inte har någon hjälpsida, vilket kan ge oss huvudvärk om vi har problem med den ursprungliga konfigurationen.

Hämta tillägg för Chrome | Firefox

4- Kassi Kodi / XBMC fjärrkontroll

Som många av er kanske har dragit slutsatsen från namnet är det här ett tillägg som tillåter oss fjärrstyra KODI från webbläsaren. Något som kan vara bra om vi har ett hallon eller om fjärrkontrollen på TV Box har slut på batterier.

Hämta tillägg för Chrome | Firefox

5- Kassi Share

Vi står inför en förlängning som liknar Spela till Kodi inte heller Skicka till Kodi, men med en försiktighet: Kassi Share stöder vissa videoformat som inte finns i de andra tilläggen. Således kan vi återge innehåll från webbplatser som Crunchyroll, Vimeo, YouTube, Twitch, Facebook och videor inbäddade i HTML.

Hämta tillägg för Chrome | Firefox

Känner du till några andra KODI-webbläsartillägg som är värda det? Om så är fallet, tveka inte att besöka kommentarområdet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found