Vernee M6 i granskning, en prisvärd skärm med 4 GB RAM + 64 GB

Förra året, när vi pratade med dig om Vernee M5, var tanken klar: en billig mobil med övertygande hårdvara som inte väger i fickan. Idag tillkännager vi den förbättrade versionen av samma terminal för 2018, den Vernee M6.

I dagens granskning tittar vi på Vernee M6, en kompakt och effektiv mellanklassterminal, inriktad på daglig användning och med ett bra valuta för pengarna, vanligt i alla asiatiska företags smartphones.

Vernee M6 i granskning, en lätt mellanklass med 4 GB RAM och 16 MP kamera

Vernee M6 ger inte många förändringar från den tidigare modellen. Naturligtvis har de varit ansvariga för att få en lyster och De har uppdaterat det i två mycket specifika aspekter inför de nya trenderna 2018: skärmen och kameran. Hur ser den nya mobilen till Vernee access ut?

Design och display

En av de betydande förändringarna av den här nya modellen är dess skärm. Den 5,2-tums frontpanelen ersätts med en ny 5,7-tums ramlös skärm med HD + upplösning (1440 x 720p) och ett bildförhållande på 18: 9. Terminalen har en 2,5D böjd design och metallkropp, tillgänglig i blå och svarta färger.

Utan tvekan står vi inför en innesluten och tunn terminal, med måtten 15,40 x 7,32 x 0,69 cm och en vikt på bara 150gr.

Den perfekta telefonen för dem som letar efter en mobil med en skärm som används maximalt och som inte är en börda när vi bär den med oss. Tro det eller ej, det är något som många har börjat värdera på allvar under en tid nu.

Kraft och prestanda

När det gäller makten bibehålls samma rotting som i M5. En processor MTK6750 Octa Core 1,5 GHz, 4 GB RAM-minne Y 64 GB intern lagring kan utökas upp till 128 GB via SD. Allt detta med Android 7.0 som kapten.

En 64-bitars processor som inte passar bäst för spel med hög grafisk belastning, men som är ett mer än tillfredsställande alternativ för daglig användning av appar, navigering, chatt och spel av olika slag.

Om vi ​​inte är hardcore-spelare och vi letar efter en billig mobil som fungerar smidigt, är detta en kombination av komponenter som verkar riktigt intressanta.

Kamera och batteri

Den bakre kameran på Vernee M6 har optimerats från 13MP till nuvarande 16MP, med en fokushastighet på 0,2 sekunder. I selfieområdet hittar vi en 13MP-lins med skönhetsläge för typiska förbättringar "påväg”.

När det gäller autonomi håller M6 detsamma 3300mAh. Ett batteri som visar ett bra liv, till stor del hjälpt av den lågeffektprocessor som det monterar.

Anslutning

Vernee M6 har ett dubbelt navigationssystem för GLONASS och GPS. Den har Bluetooth 4.0, mikro-USB-port för laddning, 3,5 mm hörlursuttag och dubbelt SIM-kort (micro + nano).

//youtu.be/fIDKsVaE4aA

Pris och tillgänglighet

Vernee M6 har redan gått in i förförsäljningsfasen, en period under vilken vi kan ta den hem till ett reducerat pris på 149,99 dollar, cirka 124 euro att byta, på GearBest. Förförsäljningen är aktiv fram till den 18 mars.

Yttrande och slutlig bedömning av Vernee M6

[P_REVIEW post_id = 10745 visual = ’full’]

Personligen är det här en typ av smartphone som jag gillar ganska dagligen, mycket i linje med en av mina favoriter för säsongen, Elephone P8 mini, som har gett mig så bra resultat de senaste månaderna. En kompakt, lätt telefon med allt du behöver använda dagligen.

[wpr_landing cat = ’smartphones’ nr = ’5 ′]

Och vad tycker du om Vernee M6? Tveka inte att lämna din åsikt i kommentarområdet som alltid.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found