De 10 bästa kampspelen för Android (2020) - The Happy Android

Stridsgenren är en av mina favoriter i videospelvärlden. Men när det gäller Android, actionspel i allmänhet och kampspel i synnerhet de har alltid haft ett handikapp, och det här är en typ av spel som kräver mycket polerade kontroller. Något som inte alltid kan uppfyllas när det gäller peksknappar och vi måste utföra kombinationerna genom att knacka på skärmen.

Lyckligtvis finns det många utvecklare som helt har förstått den utmaning som detta innebär, genom att lägga till förenklade kontroller - och därmed förlora en del av kärnan som kännetecknar genren - eller erbjuder kompatibilitet med gamepads när du vill respektera och behålla en mer teknisk profil.

För närvarande de 10 bästa kampspelen för Android

Här granskar vi några av de kämpningsspel för Android som bäst har fångat charmen i genren stridsspel på mobila enheter och surfplattor. Det här är en helt personlig lista, så om du ser att jag lämnade något väsentligt på vägen, tveka inte att lansera ditt bidrag i kommentarområdet. Låt oss gå dit!

Skuggkamp 3

Shadow Fight 3 är ett kvalitetssprång jämfört med den tidigare delen av sagan, något anmärkningsvärt med tanke på det Skuggslagsmål 2 Jag hade redan satt ribban högt. Om vi ​​i den andra delen kontrollerade en skugga eller silhuett i 2D, har vi i den här nya versionen scener och karaktärer gjorda i 3D, med hög detaljnivå och mycket detaljerad kinematik.

Både kontrollerna och fysiken fungerar väldigt smidigt, och även om det inte finns något flerspelarläge, är spelet tillräckligt attraktivt för att du inte behöver mycket mer för att njuta av det.

Ladda ner QR-kod Shadow Fight 3 Utvecklare: NEKKI Pris: Gratis

Mortal Kombat Mobile

Detta är en reducerad och mobiloptimerad version av den klassiska Mortal Kombat för spelkonsoler. Ett spel som uppdateras med varje del, på ett sådant sätt att vi nu också kan spela med karaktärerna från Mortal Kombat 11, med en total lista på mer än 130 tecken.

Grafiken är den bästa vi ser på Android, och naturligtvis finns det mycket blod och brutalitet, så det är inte ett av de spel som du vill installera på din lilla brorsons mobil. Striderna är 3 mot 3, med beröringskontroller som hanteras ganska tillfredsställande. Ett spel som du definitivt bör prova om du är ett fan av sagan eller stridsspel i allmänhet.

Ladda ner QR-kod MORTAL KOMBAT Utvecklare: Warner Bros. International Enterprises Pris: Gratis

Skullgirls: Fighting RPG

Som namnet antyder är Skullgirls det ett klassiskt 2D 1vs1 slagsmål men med vissa RPG-element. Dess estetik och karaktärsdesign är baserad på anime, med frenetisk gameplay, som är en rekommenderad titel för dem som letar efter snabb och direkt action utan tid att tänka för mycket.

Skullgirls gör det också möjligt för oss att förbättra våra karaktärer med nya färdigheter och rörelser, vilket tillsammans med ett system med dagliga uppdrag och ett mycket intressant berättelseläge gör att vi håller fast vid spelet mycket längre än med den typiska stridsarkaden.

Ladda ner QR-kod Skullgirls: Fighting RPG Utvecklare: Autumn Games, LLC Pris: Gratis

Klassiska emulatorer

Kampspel nådde sin topp i popularitet på 90-talet, när massor av spel av denna typ publicerades på konsoler som Super Nintendo, Mega Drive och senare system. Android har ett stort antal emulatorer för dessa och andra konsoler, och det bästa av allt är det här hittar vi stöd för gamepad, vilket gör det möjligt att förbättra spelet för dem som letar efter en högre teknisk efterfrågan och en mer arkadsmak.

Om du är intresserad ta en titt på listan "Topp 10 emulatorer för Android”.

EA Sports UFC

Ett av de mest populära kampspelen som vi för närvarande kan hitta på Android. Grafiken är ganska anständig - även om den kan förbättras - och innehåller en lista med mer än 70 UFC-stjärnkämpar som Conor McGregor, Cain Velasquez eller Georges St-Pierre, var och en med sin egen uppsättning specialdrag.

Kontrollerna är väldigt enkla, vilket ger mycket lite utrymme för kreativitet eftersom det handlar om att trycka på knappar och skjuta fingret över skärmen. En avslappnad titel med ett par slagsmål utan alltför många komplikationer. Naturligtvis står vi inför ett gratis EA-spel men baserat på mikrobetalningar, med allt detta innebär.

Ladda ner QR-kod EA SPORTS ™ UFC® Utvecklare: ELECTRONIC ARTS Pris: Gratis

Knights Fight: Medieval Arena

Knoghts Fight är ett tredimensionellt stridsspel under medeltiden. Grafiken är ganska bra för vad vi är vana vid att se på mobiltelefoner, med en mycket noggrann spelupplevelse som berikas av det stora antalet vapen som vi kan bära, från svärd, genom klubbor, yxor och knivar av alla slag. Allt detta alltid under skydd av en bra sköld. En annan kamptitel med mycket charm.

Ladda ner QR-kod Knights Fight: Medieval Arena Utvecklare: Shori Games Pris: Gratis

Orättvisa 2

Liksom Mortal Kombat är orättvisa (även utvecklad av Warner Bros) en av de mest populära stridssagorna för Android. Ett spel med bra grafik, effektiva kontroller som fortfarande är lite "knappkross", men som gör att du mår väldigt bra och uppmuntrar dig att fortsätta spela. Bäst av allt, om du gillar DC-serier, här hittar du många av deras karaktärer. Inkluderar kampanjläge med många timmars spel och online multiplayer-läge.

Ladda ner QR-kod Injustice 2 Utvecklare: Warner Bros. International Enterprises Pris: Gratis

Street fighter iv

Många vet inte, men Capcom för några år sedan kom för att utveckla en officiell version av den legendariska Street Fighter IV för Android. Grafiken lever upp till vad vi kan förvänta oss av en titel i den här storleken, är kompatibel med Bluetooth-kontroller (ett måste om du vill komma till något), inkluderar arkadläge och multiplayer-läge. En mycket tillfredsställande spelbar upplevelse, även om det verkar som om onlineläget känns lite tomt.

Även om installationen är gratis i offert, bör det också vara klart att de på detta sätt bara ger oss tillgång till 4 spelare (Ryu, Chun-Li, Guile och Zangief), eftersom de är nödvändiga för att köpa premiumversionen på cirka 5 euro för att vara kunna pressa spelet i all sin glans.

Ladda ner QR-kod Street Fighter IV Champion Edition Utvecklare: CAPCOM CO., LTD. Pris: Gratis

Äkta stål

Real Steel är en saga av robotkampspel utvecklat av Reliance Games, skapare av andra actionspel som WWE Mayhem. Till skillnad från de flesta infödda kampspel för Android är kontrollerna här arkadliknande, vilket innebär att vi måste röra oss och slå utan att förlita oss på automatiska kombinationer. Var och en av spelen i Real Steel-serien har sin egen stil och mekanik, med Real Steel World Robot Boxing som den mest populära av alla hittills.

Ladda ner QR-kod Real Steel World Robot Boxing Developer: Reliance Big Entertainment (UK) Privat begränsat pris: Gratis

Marvel Contest of Champions

Som ett fan av Marvel-superhjältar i alla deras olika format måste jag säga att de ser särskilt bra ut här. Ett visuellt avsnitt som utan tvekan hjälper till att leverera en mest beroendeframkallande upplevelse som förstärks av snabb strid, enkla men effektiva kontroller och en spelmiljö som ständigt uppdateras med nytt innehåll och saker att göra. En klassiker som har funnits på Android i några år nu och som fortfarande får ständiga uppdateringar den här dagen.

Ladda ner QR-kod Marvel Battle of Superheroes Utvecklare: Kabam Games, Inc. Pris: Gratis

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found