Jumper EZbook 3 Pro, en komplett bärbar dator med 6 GB RAM och Win10

Även om bärbara datorer är billigare än någonsin, är det fortfarande svårt att hitta till exempel en Dell för mindre än 200 euro. Om det vi letar efter är en billig och lätt bärbar dator, kan det vara bra att gå igenom och titta på kinesiska bärbara datorer. De har många olika modeller, och deras specifikationer kan vara riktigt intressanta. Så är fallet med Bygel EZbook 3 Pro, den anteckningsbok som är föremål för vår recension idag.

Jumper EZbook 3 Pro, en bärbar dator med Dual WiFi, 6 GB RAM och kompatibel med SSD-utvidgningar

Jumper EZbook 3 Pro är en mini-anteckningsbok eller anteckningsbok med flera aspekter som gör att den sticker ut framför resten. Å ena sidan har vi en enhet med bra muskler när det gäller RAM-minne. Den har Dual WiFi (2.4G / 5G) och innehåller också en vacker M.2-plats för att utöka och öka lagringskraften med en SSD-hårddisk. Allt för mindre än 200 euro.

Design och display

EZbook 3 Pro har en kompakt och elegant design med ett aluminiumhölje tillverkat med CNC-teknik. På framsidan hittar vi en 13,3 ”IPS-skärm med Full HD-upplösning (1920 x 1080p) och bildförhållandet 16: 9.

På sina sidor har det 2 USB 3.0-portar, mini HDMI-utgång, plats för SD-kort, 3,5 mm hörlursuttag och ström. Den har mått på 31,50 x 20,85 x 1,50 cm och en vikt på 1,39 kg.

Generellt sett kan vi säga att det är en enhet som är liten nog att bära i en ryggsäck, med en bra skärm och en attraktiv design. Lite att invända i detta avsnitt.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvara upptäckte vi den typiska delen av kinesiska bärbara datorer och lapbooks, men med några anmärkningsvärda detaljer. Den klassiska SoC Intel APOLLO LAKE N3450 fyrkärna körs på 1,1 GHz (2,2 i turboläge), tillsammans med en GPU Intel Graphics 500, 6 GB RAM-minne och en intern eMMC-disk av 64 GB. Som ett operativsystem, Windows 10 Home.

En funktion att tänka på är att Jumper EZbook 3 Pro har Dual band WiFi, att kunna ansluta till 2,4G trådlösa nätverk, men också till den mest kraftfulla 5G-om vi har turen att ha en av dessa inom räckhåll, naturligtvis-.

Kamera och batteri

Denna EZbook utrustar en funktionell 2.0MP-kamera för att kunna använda Skype och videokonferenser - du vet att kameran inte är den starka punkten för denna typ av enhet- ett 4800mAh batteri Det erbjuder en autonomi på cirka 5/6 timmar.

Pris och tillgänglighet

Jumper EZbook 3 Pro är prissatt till 197,53 euro, cirka 229,99 dollar att byta, på GearBest. Om vi ​​är intresserade av att få det kan vi också använda följande rabattkupong för att extrahera en nypa från produktens slutpris:

KUPONKOD: BOOKPRO

Pris med kupong: 188,95 €

Yttrande och slutlig utvärdering av Jumper EZbook 3 Pro

Om vi ​​letar efter en bärbar dator till ett bra pris finns det inte många enheter som erbjuder saker som 6 GB RAM eller dubbelt WiFi för mindre än 200 euro. I den meningen kan Jumper EZbook 3 Pro vara en bra investering.

Med det sagt, där vi verkligen skulle få en djärv push skulle det vara genom att installera en SSD-disk, uppnå en ojämn prestandaförbättring, lika med eller större än för någon bärbar dator, två eller tre gånger dyrare.

Annars en idealisk dator för studenter, kontorsarbete, grundläggande redigering och surfing på Internet.

GearBest | Köp Jumper EZbook 3 Pro

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found