De 10 bästa plattformsspelen för Android

Spel för mobila enheter har blivit en legion, och det är nästan omöjligt att få en uppfattning om den enorma katalogen den innehåller. Vi har 100% gratisspel, betalda spel och spel som glider genom den fuzzy nebulosan med shopping i spelet.

De bästa plattformsspelen för Android (gratis och betalt)

Idag kommer vi att fokusera på en mycket specifik genre, plattformsspel. Om du gillar att hoppa, springa, undvika och besegra fienden på det gamla sättet, glöm inte följande urval med några av de bästa plattformsspelen vi kan hitta för Android.

Dan The Man

“Dan The Man” är ett fantastiskt actionplattformspel retrostil och en riktigt imponerande spelnivå. Spelet är utvecklat av Halfbrick Studios - samma av den berömda Fruit Ninja - och har nyligen fått en uppdatering med nya spelnivåer. Helt gratis (med integrerade annonser) och kompatibel med styrenheter.

Dan The Man har 4,8 stjärnor och över 5 miljoner nedladdningar.

Ladda ner QR-kod Dan the Man - Fighting Games Utvecklare: Halfbrick Studios Pris: Gratis

Sholans svärd

Sword of Sholan bär Pixel-Art i sina ådror. Ett vackert spel med ett stort utbud av fiender och mycket noggranna mönster, slutliga chefer och kort sagt en stridsplattform skapad med stor omsorg. Det har en svårighetsbåge som ökar på lämpligt sätt genom de 30 nivåerna i spelet. Gratis och kompatibelt med spelkontroller.

Sword of Sholan har 4,5 stjärnor och över en miljon nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Sword Of Xolan Utvecklare: Alper Sarıkaya Pris: Gratis

Super Mario Run

Den första och enda Mario hittills på Android som kom laddad med kontrovers: de fyra första nivåerna är gratis, måste betala 10,99 euro för att låsa upp resten av spelet. Är det ett högt pris? Förmodligen. Vilket inte betyder att det är ett mycket roligt spel, med mycket bra grafik, multiplayer-läge och enkel mekanik men med många nyanser.

Super Mario Run har 3,7 stjärnor och över 50 miljoner nedladdningar på Google Play Butik.

Ladda ner QR-kod Super Mario Run Utvecklare: Nintendo Co., Ltd. Pris: Gratis

Rayman Adventures

Ubisofts maskotspel är förmodligen det bästa exemplet på vad Nintendos Mario Run kunde ha varit, och det var det inte. Som i spelet rörmokare med mustasch står vi inför en plattformskörning och hoppning, men i det här fallet gratis och kan till och med inaktivera köp i spelet från spelinställningarna. Grafik på hög nivå som är nära perfektion och en spelbarhet på 10.

Rayman Adventures har 4,6 stjärnor och över 10 miljoner nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Rayman Adventures Utvecklare: Ubisoft Entertainment Pris: Gratis

Downwell

Vi gick från ett mobilspel med aktuell videokonsolgrafik till ett lite mer blygsamt, vilket märkligt nog också finns tillgängligt för konsoler som PS4. I Downwell kontrollerar vi en pojke som faller i en källa, och vi måste samla pärlor och försöka nå botten levande och döda fiender med ett rimligt utbud av vapen. Det är ett ganska beroendeframkallande spel där nivåerna genereras slumpmässigt, som hjälper till att förbättra spelet i en titel, som å andra sidan är prissatt till 3,09 euro.

Downwell har 4,7 stjärnor och över 50 000 nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Downwell Utvecklare: DevolverDigital Pris: 3,19 €

Sonic The Hedgehog och resten av SEGA Forever-spel

SEGA Forever är namnet på linjen klassiska spel för Mega Drive och Master System som SEGA lanserade för Android i år, och det har visat sig vara en stor framgång. Med ett stort antal klassiska plattformsspel från 90-talet som den första Sonic, Ristar eller Kid Chamaleon, bäst av allt, de är helt gratis. Ett av de bästa sätten att hålla katalogen vid liv gamla skolan av SEGA under XXI-talet.

Sonic The Hedgehog Classic har 4,4 stjärnor och över 10 miljoner nedladdningar på Google Play Butik.

Ladda ner QR-kod Sonic the Hedgehog ™ Classic Utvecklare: SEGA Pris: Gratis

Super fantom katt

En nyfiken hybrid mellan ny och retro. Även om Super Phantom Cat visar att det är ett spel som görs idag - vet jag inte varför, men det påminner mig om animationerna som dykt upp i Muchachada Nui- det har all den mekaniken och kärnan i livslånga plattformsspel, plus totalt 16 -bit estetisk. Det vann priset Årets spel 2016 på Google Play och har en stor följd.

Super Phantom Cat har 4,6 stjärnor och över en miljon nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Super Phantom Cat Utvecklare: Veewo Games Pris: Gratis

LIMBO

LIMBO är ett spel som överträffar hinder för enkel kul att bli ett litet konstverk. Vinnare av mer än 100 utmärkelser, presenterar en svartvit atmosfär, laddad med mysterium och riktigt fulländad fysik. Deras pussel har en intressant svårighetskurva som hjälper dig att hålla kvar till slutet av spelet. Det har ett pris på 5,30 euro, en rättvis siffra för ett spel som är mycket värt.

LIMBO har över 500 000 nedladdningar på Google Play och ett 4,7-stjärnigt betyg.

Ladda ner QR-kod LIMBO Utvecklare: Playdead Pris: 5,30 €

En annan konstig plattformare

"En annan konstig plattformsspelare", bokstavligen. Det kan ha den värsta grafiken på den här listan, men sanningen är att den har sin poäng. Vi kontrollerar en "stickman" eller stick man i hans roliga parkour-turer av olika väggar och plattformar som presenteras på varje nivå.

En annan konstig plattformare har 4,3 stjärnor och över en miljon nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Stickman Parkour 3: The Ninja Simulator Utvecklare: Limberger Pris: Gratis

Ninja Arashi

Vi avslutade listan med Ninja Arashi, en fantastisk actionplattform med elegant grafik och utmärkt spel. Det är ett gratis spel med en riktigt svår åttonde nivå att slå. Ganska en utmaning där vi kontrollerar den legendariska ninjan Arashi för att hjälpa honom att återhämta sin son från den onda demon Orochis klor.

Ninja Arashi har 4,6 stjärnor och över 10 miljoner nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Ninja Arashi Utvecklare: Black Panther Pris: Gratis

Jag är medveten om att jag lämnade många bra plattformsspel från listan - den här toppen skulle ha gett ytterligare 10 titlar utan mycket problem - så tveka inte att lämna din speciella rekommendation i kommentarområdet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found