De bästa poddsändningarna på IVOOX för mysteriumälskare

Idag måste vi prata om mysterium. Från det okända. Om du är en av dem som gillar en bra dokumentär om UFO, OOPARTs eller tidsresor, har du säkert någon gång ställt in din radio på en lördagskväll för att höra rösten från Iker Jiménez och hans företag. Och om du är lite mer utsökt har du förmodligen läst Troy Horse av J.J. Benítez och till och med vara ett fan av Juan Antonio Cebrián.

En av de stora källorna till radiomaterial som är inriktad på mysterietema finns idag i mobila podcast-appar, till exempel plattformen IVOOX. Inom det breda tematiska området kan vi dyka igenom det som troligen är det största biblioteket med denna typ av innehåll.

Ladda ner QR-kod Podcast & Radio iVoox - Lyssna och ladda ner gratis Utvecklare: iVoox Podcast och Radio Pris: Gratis

De bästa mystery podcasts på IVOOX att lyssna på på din Android

Dessa är några av de bästa mystery podcasts som vi kan hitta i IVOOX. Perfekt att lyssna på när du reser i tunnelbanan, tvättar eller går upp på berget för att fotografera stora fot.

Ground Zero Monographs

Grundprogrammets monografier i radioprogrammet Vindens ros av Juan Antonio Cebrián det är bara en av de fantastiska avsnitten i detta mytiska program. JesusGränd Y Carlos Canales De föreläser om klassiska ufologiområden, paranormala händelser och alla slags mysterier i allmänhet. Ett måste lyssna för alla som vill informeras på ett mycket seriöst sätt om denna typ av ärenden.

Ground Zero Monographs på IVOOX

Begränsa dimension

Program presenterat och regisserat av David Cuevas. Varje program behandlar ett enskilt ämne, i en och en halv timme mer eller mindre, och täcker bland annat paranormala ämnen, ufologi, konspirationer, arkeologi, historia, vetenskap, pseudoskepsis och artificiell intelligens, alltid ur en ganska rationell och realistisk synvinkel.

Begränsa dimension i IVOOX

Okänd värld

"Okänd värld" är redan en annan sak. Om du är en av dem som tror att drottning Elizabeth II är en reptil, att en stuntman har imiterat Stephen Hawking eller att vi i hemlighet kontrolleras av en främmande art: hej, det här är din show!

Okänd värld i IVOOX

Compass Scobula

La Escóbula de la Brújula är den andliga arvingen till La Rosa de los Vientos de Cebrián. Det sänds på en lokal station i Madrid, men författarna laddar också upp programmet till IVOOX varje vecka. Programmet går lite bort från mysteriet för att komma närmare historia, konst eller litteratur. Regisserad av Jesús Callejo, kvalitetsstämpel.

Compass Scobula i IVOOX

Mellanslag

Det äldsta mysteriumradioprogrammet på spansk radio, presenterad av Miguel Blanco har också sitt utrymme på IVOOX-plattformen. Det har en ny ålder touch som kan kasta lite tillbaka, men det har en enorm handfull mer än intressanta program.

White Space i IVOOX

Vicente Fuentes (Ufopolis)

Vicente Fuentes är en spricka. Ganska karaktär, i ordets bästa mening, och som verkligen gör sig älskad. Podcasterna som vi lyssnar på på din IVOOX-kanal är ljud på de videor du laddar upp till din YouTube-kanal. Han har alltid en ny historia under armen och hanterar vanligtvis ämnen som vanligtvis inte hörs i andra program.

Vicente Fuentes kanal i IVOOX

Millennium 3 / Iker Universe

Vi kunde inte avsluta listan utan att prata om den mest populära ”mystery communicator” på den spanska scenen, Iker Jimenez. Innan in Millennium 3, och nu i hans program "mer än att gå runt huset", Iker Universe, Mr. Jiménez ger oss timmar och timmar av underhållning, med den omisskännliga stämpeln i huset.

Millennium 3 på IVOOX

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found