Hur man ser Bundesliga online, gratis och live - El Androide Feliz

På grund av COVID-19-pandemin har alla sportevenemang skjutits upp på obestämd tid. Men lite efter lite återgår vi till relativ normalitet, och nu ja, Bundesliga har varit den första av de stora ligorna som återupptar tävlingen. Sedan den 16 maj förra året är den tyska fotbollen tillbaka, och det är därför vi i dagens inlägg kommer att granska alla de lagliga metoder vi har till förfogande, både fria och betalda, för att titta på streaming från Bundesliga eller från TV.

Hur man ser gratis på Buldesliga i Spanien

I Spanien är Bundesligas utsläppsrätter i Movistar. Teleoperatören sänder alla matcher via sin plattform Movistar + i kanalerna i #Gå Y Movistar Champions League.

Movistar + är en betaltjänst, men om vi är intresserade av att titta på tävlingen gratis kan vi göra det genom att dra nytta av den kostnadsfria testmånaden som erbjuds av Movistar + Lite. Movistar + Lite-paketet innehåller #Vamos-kanalen där många av matcherna sänds live, och med tanke på att ligan slutar den 27 juni kan vi hyra månaden gratis och följa tävlingen fram till slutet av säsongen.

Gå till den kostnadsfria testmånaden för Movistar + Lite

Ladda ner QR-kod MOVISTAR + Utvecklare: Movistar España Pris: Gratis

Andra visningsmetoder online för att följa tävlingen

Som vi säger sänder Movistar några spel från #Vamos-kanalen, men andra är bara tillgängliga från Movistar Champions League-kanalen. För att få tillgång till detta premiuminnehåll är det nödvändigt att vi avtalar Movistar +, ett paket som inkluderar tv, fiberoptik och mobillinjer. För närvarande kan vi hyra olika paket, som varierar mellan 25 och 85 euro. Vi kan se alla planer tillgängliga från den officiella Movistar-webbplatsen.

Lagen kräver dock att det inte finns några monopol på sändningar, så Movistar måste tilldela rättigheterna till andra företag till ett rimligt pris. Det är därför Mediaset också sänder Bundesliga online från sin streamingapp Mitele Plus och från sportsektionen på sin webbplats på mitele.es.

Prenumerationen på Mitele Plus varierar mellan € 3 / månad och € 35 / månad beroende på de paket vi vill hyra. Fotboll tillgänglig från 16,99 € per månad.

Gå till Mitele Plus

Tyvärr har Mediaset inte en gratis testmånad, så om vi är intresserade av den här tjänsten har vi inget annat val än att gå till kassan.

Ladda ner QR-kod Mitele - TV on demand Utvecklare: Mediaset España Pris: Gratis

Hur man tittar på Bundesliga online från USA, Mexiko och Sydamerika

I Latinamerika sänds Bundesliga via ESPN 2 i länder som Argentina, Peru eller Venezuela. ESPN sänder också i streaming via sin app ESPN Play. Tjänsten kostar € 11,99 per månad, men lyckligtvis har den en 7-dagars gratis provperiod. Därför, om vi är intresserade av en specifik match och vi vill se det gratis Vi måste bara registrera oss vid rätt tidpunkt och säga upp prenumerationen efter 7 regleringsdagar.

Gå till ESPN Play

Användare från USA, Mexiko och Chile kan följa den tyska fotbollstävlingen från Fox Sports. Om vi ​​vill se matcherna online och i streaming kan vi också göra det via appen Fox Play Y Fox Sports anställa streamingtjänsten Fox Sports Premium. Priset kan variera beroende på vår region, men för att ge oss en uppfattning är det mellan 6 och 12 dollar (USD) per månad.

Registrera QR-kod FOX Sports Latin America Utvecklare: DOT FOX, INC. Pris: Tillkännages Registrera QR-kod FOX-utvecklare: Disney Price: Tillkännages

Om du känner till andra lagliga metoder för att titta på Bundesliga i streaming, tveka inte att lämna din rekommendation i kommentarområdet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found