Android-teman: Goku Ultra Instinct - Anpassa din mobil!

Nu när Dragon Ball Super är över, åtminstone i sitt animeformat tills nästa film släpps i december, är det dags att bli lite hungrig. För att mildra den "hemlösheten" trodde jag att det skulle vara intressant att ett tema för Android med Goku som huvudperson. Idag gör vi en liten hyllning till Dragon Ball med ett tema för mobilen som heter helt enkelt "Goku Ultra Instinct”.

Som alltid påminner jag dig om det inget behov av rootbehörigheter Jag har inte heller använt någon app eller betalningswidget. Därför, om du är intresserad av att ställa in din mobil eller surfplatta med följande tema, behöver du bara installera och konfigurera de anpassningselement som anges i det här inlägget.

Anpassa din Android med temat "Goku Ultra Instinct"

Detta exempel som du ser här ovan motsvarar ovannämnda "Goku Ultra Instinct". Istället för att använda ikoner i form av drakfärer och inkludera en widget som den typiska radaren har jag valt något annat. Hela temat är baserat på de blå, silver och vita färgerna som utgör Goku's migatte no gokui eller ultrainstinkt.

Launcher

Startraketten används, som vid tidigare tillfällen Nova Launcher. Det är en launcher med flera anpassningsalternativ och den inkluderar inte bloatware eller annonser, vilket gör det till ett mycket intressant tillägg.

Startprogrammet är konfigurerat med oändlig kubformad rullning, mörkt utseende och applåda som öppnas sveper upp från kajen.

Ikoner

Ikonpaketet som används är "Rad Pack gratis”. De är silverikoner som ger temat en mycket intressant touch och kombinerar bra med tapeten.

Widgets

För detta ämne har jag inkluderat två widgets.

  • Googles sökmotor: Den här widgeten är en del av widgetpaketet till Huk KWTGT och dess namn är GRATIS 009.
  • Datum, tid, väder och batteri: Detta är en enda widget som samlar alla dessa funktioner. Det heter FREE 081 och det finns också i Huk KWGT-widgetpaketet.

För att kunna använda Huk KWGT-widgetarna är det nödvändigt att installera widget-redigeraren KWGT Kustom Widget Maker.

Tapet

Du kan ladda ner bakgrunden i HD direkt från HÄR.

Jag hoppas att du gillar detta anpassade Dragon Ball-tema för Android och jag uppmanar dig att lämna dina förslag och önskemål om framtida teman.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found