GRATIS SAT V7 i analys, den bästa billiga satellitmottagaren

GRATIS SAT V7 är en satellitmottagare av en riktigt innesluten storlek med vilken vi kan se både öppna och krypterade kanaler. Om vi ​​har en parabolantenn är det en idealisk enhet för att utvidga hemmets tv-nät och kunna titta på kanaler från hela världen.

I dagens granskning tittar vi på satellitmottagaren GRATIS SAT V7, en enhet som har anmärkningsvärd framgång i nätverk tack vare effektiv prestanda och ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Analys av FREE SAT V7, en liten satellitmottagare, men med mycket smula

Det första som slår dig med GRATIS SAT V7 är att den praktiskt taget passar i handflatan. Det har samma storlek som en Android TV Box, men också innehåller en liten skärm på framsidan för att visa numret på kanalen vi tittar på. Något ovanligt i sådana små mottagare.

Hamnar och ingångar

Mottagaren, förutom att ha de vanliga knapparna för kanalbyte och volymjustering, inkluderar:

  • En LNB-ingång för att ansluta parabolantennen med koaxialkabel.
  • En USB-port.
  • AV ut.
  • HDMI-port.
  • Eluttag.

Tänk på att för att satellitmottagaren ska fungera är det viktigt att ansluta antennen. Antennen är viktig!

Prestanda och funktioner

USB-ingången på FREE SAT V7 är väsentlig för användningen av denna lilla mottagare, eftersom genom att ansluta ett pendrive- eller USB-minne kommer vi att öppna ett brett spektrum av möjligheter. Eftersom spela upp multimediainnehåll, fram tills uppdatera firmware, ladda kanallistor utan att behöva ständigt söka i mottagaren etc.

Den medföljande kontrollratten är den vanliga i denna typ av enhet. Även om det inte är en av de dyraste, har den en jämn konstruktion, samt en elegant knapp med vilken vi kan göra TV-inspelningar och lagra dem på ett USB-minne för att se dem när vi vill.

När det gäller visualisering av kanaler använder denna satellitmottagare en emulator - mer specifikt istället för att använda ett abonnemangskort CCCAM-, som uppfyller denna funktion, för att titta på både öppna och krypterade kanaler.

Det är viktigt att klargöra att för att använda CCCAM-linjer behöver vi en USB WiFi-adapter. Lyckligtvis ingår tillbehör i paketet tillsammans med satellitmottagaren, strömkabeln och fjärrkontrollen.

Pris och tillgänglighet

GRATIS SAT V7 kostar 29,69 euro på Tomtop, men för närvarande kan vi ta det hem för endast 17.98tack vare flash-erbjudandet som kommer att vara aktivt hela novembermånaden på webben. En kompakt och billig enhet med många möjligheter.

Tomtop | Köp GRATIS SAT V7

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found