Bakgrundsbilder för Android av NASA-rymdbilder

Idag är en speciell rymddag. Jag vill byta mobil bakgrundsbild. Det dåliga med bakgrundsbilder för Android är att de måste vara av en viss storlek, och många människor (jag var den första) har en verklig kamp för att få en som passar deras smartphone. Efter att ha gjort en del undersökningar upptäckte jag att för att en Android-tapet ska passa korrekt måste den ha dimensionerna «Längd X2 x Höjd»Där längden och höjden motsvarar upplösningspixlarna för varje enhet (om din mobil har en mycket hög upplösning kan du göra en skalad version för att undvika att behöva lägga en bild för stor).

Att veta detta har jag grubblat genom garderoben på NASA arkiv och jag har gett "Android-format" till de som jag gillade mest. Hur delning lever, här är några riktiga NASA-bilder så att du kan använda dem som bakgrundsbilder för Android och ge din mobil ett livligt utseende.

Alla bilder har en upplösning på 1440 × 1280.

Om din smartphone inte har en "rullbar" bakgrund i slutet av inlägget lämnar jag också en länk för att ladda ner alla bilder i 720 × 1280-format och även i 1440 × 1280. Om folk gillar det hänger jag mer i framtiden;) (lämna en kommentar så ger jag den)

Den berömda Horsehead-nebulosan eller "Horsehead" och dess spöklika utseende fångad av rymdteleskopet Spitzer

Storm vid Saturnus nordpol

Jorden, månen och ringarna från Saturnus fångade i samma bild som samlades in av Cassini-sonden

Spetsen på galaxens "vinge" av det lilla magellanska molnet

Den berömda krabbanebulosan, de ikoniska resterna av en supernova

Mindre vanlig grupp av galaxer som ligger 10 miljarder ljusår från jorden, så massiva som 500 biljoner solar

Tethys, Saturnus femte största satellit på grund av ett perspektivspel, fångad mellan A- och F-ringarna i Saturnus

Nyfödda stjärnor som kikar genom deras natala dammfilt, fångade av rymdteleskopet Spitzer

Helixnebulosan eller «Helixnebulosan» vanligtvis fotograferad av amatörastronomer på grund av dess likhet med ett jätteöga (bild fångad av infraröd)

En grupp unga stjärnor som förväntas lysa i miljarder år

Bakgrundsbilder för Android med formatet «ett fönster»

Här har du i ZIP-format alla komprimerade bilder att ladda ner från MediaFire. Finns i både 720 x 1280 (enstaka fönster) och 1440 x 1280 (3 fönster) format.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found