Plex lanserar en ny gratis TV-tjänst med mer än 80 kanaler

Om du inte har tillräckligt med DTT eller online-TV-kanaler via IPTV har du nu en ny källa till gratis onlineinnehåll tack vare Plex. Den välkända multimediaspelaren, som nu har omvandlats till en slags streamingplattform, har just utökat sina funktioner genom att erbjuda fri tillgång till mer än 80 direktsända TV-kanaler. En tjänst som är tillgänglig både för användare med ett konto på plattformen och för icke-registrerade användare.

Den nya live-tv-tjänsten har kanaler med varierat innehåll, från nyheter, genom filmer, musik, klassiska tv-serier, komedi, videospel, underhållning, barnkanaler, anime, e-sport och mer.

Till skillnad från de flesta gratis streamingplattformar som för närvarande fungerar, där de vanligtvis bara är tillgängliga från USA, Plex-sändningar är internationella. Detta innebär att även om det kommer att finnas vissa kanaler som inte kan ses i alla länder på grund av sändningsrättigheter, kommer cirka 80% att finnas tillgängliga. När det gäller Spanien kan till exempel redan 69 TV-kanaler ställas in, vilket representerar praktiskt taget hela den aktuella Plex-katalogen.

Lista över tillgängliga kanaler

Listan över direktsändningar som redan körs på Plex inkluderar kanaler som Reuters TV, Yahoo Finance, Toon Goggles, Kidoodle TV, KidsFlix, fubo Sports Network, Cooking Panda, DrinkTV, IGN TV, AFV Family, Tastemade, Revry, FailArmy, Dove Channel , Docurama, The Pet Collective, WeatherSpy, Made in Hollywood och ett omfattande etcetera.

Dessutom ingår temakanaler som The Bob Ross Channel, Deal or No Deal, Law & Crime, Game Show Central, Retro Crush, Gravitas Movies och mer. På samma sätt hittar vi även kanaler som är dedikerade uteslutande till sändning av musikvideor som bland annat Hip Hop Bangers, Electro Anthems eller That's Hot. Ingen av dessa är premium eller välkända kanaler, men de erbjuder utan tvekan en generös och mest intressant innehållsvolym, med några sändningar som utan tvekan kommer att uppmärksamma mer än en.

Hur du får tillgång till Plex Live TV-kanaler

Plexs live-tv-tjänst är tillgänglig via sidmenyn Plex genom att klicka på alternativet “live TV”. Detta gör att programmeringsmenyn visas, där vi kan se innehållet som sänds för tillfället, liksom programmen under resten av dagen. För att spela någon av dem måste vi bara klicka på det första programmet i listan för varje kanal.

Man bör komma ihåg att även om den här nya online-tv-funktionen är tillgänglig från Plex-appen är det inte ens nödvändigt att installera applikationen eftersom tjänsten också är tillgänglig utan registrering och helt gratis. via webben från webbläsaren.

Ladda ner QR-kod Plex: Stream gratis filmer, program, live-TV och mer Utvecklare: Plex, Inc. Pris: Gratis

På detta sätt utökar Plex sin streamingkatalog, där den redan erbjuder filmer och TV-serier på begäran gratis, finansierad genom reklam, från avsnittet "Filmer och TV" i applikationens huvudmeny. För närvarande finns det inte många plattformar som erbjuder en liknande tjänst, gratis och lagligt på internationell nivå, vilket inte gör Plex som en utmärkt multimediaspelare för vårt lokala bibliotek, utan som en hel plattform för onlineunderhållning av de mest intressanta och mångsidiga.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found