PES 2017 landar på Android: nu tillgänglig för nedladdning - The Happy Android

Dagen som många pro fotbollsfans väntade på har redan kommit. Efter ett meddelande i början av månaden där vi redan kunde registrera oss för förhandsregistrering av det nya Pro Evolution Soccer 2017 i sin version för Android, idag är dagen då lanseringen blir officiell: PES 2017 är nu tillgänglig för nedladdning i Google Play Butik gratis.

Ladda ner QR-kod eFootball PES 2020 Utvecklare: KONAMI Pris: Gratis

Free-to-play och mobiloptimerade kontroller

Pro Evolution Soccer 2017 är ett gratisspel med inköp i appen, fokuserad på fotbollshantering och där vi kan spela intensiva matcher och ersätta den klassiska gamepad eller tangentbord på vår dator med fingrar sveper för passningar, och kranar för sparkar och speciella drag(även om vi också kommer att ha den klassiska virtuella kontrolltypen "crosshead").

PES 2017 använder en anpassad version av grafikmotorn Fox Engine för att uppnå ett kraftfullt, tredimensionellt visuellt utseende, så nära som möjligt bordsversionen av denna fotbollsklassiker.

Överföringar och speciella evenemang

Pro Evolution Soccer lanseringskampanj inkluderar spejdare och specialagenter. Tack vare de händelser som kallas ”Bra efterbehandlare”, Vi kommer att kunna underteckna spelare av Messi, Luis Suarez eller Neymar. Härifrån behöver vi bara bilda vårt lag och spela matcher online eller mot spelets AI för att delta i speciella evenemang som ”Step Up Challenge”Och få priser och bonusar.

Lanseringskampanjen för PES 2017 pågår till och med den 23 augusti, under vilken tid vi kommer att kunna få spelare på silvernivå tillhör klubbar som Liverpool FC, Borussia de Dormunt eller FC Barcelona.

Ett spel som sticker ut i internminnet

Vi står inför ett AAA-spel som, precis som de flesta spel av denna typ, kräver en hel del ledigt utrymme på vår Android-terminal, 1,31 GB endast för den första nedladdningen. Viktigt att tänka på.

Jag måste erkänna att jag under mer än 15 år som jag har känt Pro aldrig lyckats vinna en enda match mot någon av mina vänner: Jag är ett vårdpaket! Det kommer att bli nödvändigt att se om jag i denna nya version av det mytiska spelet kan ha lite mer tur (trots allt är kontrollerna mycket enklare).

Har du redan provat den nya mobilversionen av denna fotbollsklassiker? Vad tycker du om hoppet från PES till Android?

PS: Första 2 minuters spel och jag har redan lyckats ansluta den första till Barcelona. Meh!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found