Kinesiska surfplattor: analys och rekommendationer - The Happy Android

När du väljer en läsplatta vi måste ta hänsyn till flera faktorer. Till skillnad från smartphones, där operativsystemet oftast oftast är Androiderbjuder surfplattasektorn ett större antal möjligheter:

  • Dubbel operativsystem (Windows + Android)
  • Operativ system Windows
  • Operativ system alternativ (till exempel RemixOS)
  • Tablett 2 i 1 (ultrabooks eller surfplattor), med möjlighet att lägga till en tangentbord och förvandla den till en bärbar dator

Kinesiska tabletter: viktigt! Vilken nytta ska vi ge det?

Det är därför viktigt att vara tydlig vad som bäst passar våra behov, beroende på vilken användning vi ska ge tabletten. Här vågar jag säga att variablerna normalt sett är 3:

  • Arbetsanvändning: Vi letar efter en surfplatta som låter oss skriva flytande i en ordbehandlare, skapa kalkylark (Excel), PowerPoints eller använda professionella applikationer som Photoshop, etc.
  • Fritid: Vi letar efter en surfplatta som låter oss surfa, spela spel, titta på filmer och lyssna på musik. Samma som vi gör med telefonen men med en större skärm.
  • Varierad användning: Vi vill främst ha en surfplatta som hjälper oss att installera appar och titta på videor / foton / musik, men när som helst kan vi behöva den för att göra ett jobb. Missa inte mig, kära tablett!

De kinesiska tabletter erbjuder det plus i ekonomi och mångfald som gör att vi kan ha en mångsidig enhet till bästa möjliga pris. Men var försiktig, det är viktigt att välja väl!

Kinesiska tabletter: billiga och mångsidiga, precis vad jag behöver!

I dagens inlägg kommer vi att se några av de bästa kinesiska tabletter beroende på användarens specifika behov.

Xiaomi MiPad 2

De Xiaomi MiPad 2 Det är en av de bästsäljande tabletterna i Kina. Han har alltid kritiserats för design, som liknar iPad Mini, men för vissa är det en dygd och inte en nackdel.

MiPad 2 säljs i två versioner: en med Windows 10 (64 bitar) och en annan med MIUI7 (Android Lollipop). Den har en fantastisk processor Intel Atom X5-Z8500 64-bitars fyrkärna vid 1,44 GHz, 2 GB DDR3 i RAM, ett batteri på 6190mAh och en 7,9-tums IPS-näthinnesskärm med upplösning 2048 x 1536.

En mycket bra surfplatta i sin version för Android men kanske skulle det ha använt lite mer RAM för att prestera med full effekt med vissa Windows 10.-program. Hur som helst, en av de bästa surfplattorna på senare tid.

Chuwi HiBook Pro 2 i 1

Chuwi HiBook Pro är en 2-i-1-surfplatta som förutom surfplattans funktioner gör att den kan förvandlas till en liten bärbar dator eller bärbar dator genom att lägga till ett tangentbord i basen. Det är den perfekta multifunktionsenheten, eftersom det också Den är utrustad med två operativsystem: Windows 10 och Android 5.1.

I den tekniska delen har den en processor Intel Cherry Trail Z8300 4 kärnor vid 1,44 GHz, 4 GB RAM-minne och 64 GB intern lagring. Den är utrustad med ett kraftfullt 8000 mAh batteri och en 10,1-tums IPS-skärm och en upplösning på 2560 x 1600.

Öst HiBook Pro från Chuwi är det perfekta exemplet på mångsidighet. En bra surfplatta för Android-sås med en högkvalitativ skärm och ett bra alternativ för att arbeta i Windows tack vare dess 4 GB RAM-minne och möjligheten att lägga till ett tangentbord.

Cube i7 Stylus

De i7 Stylus från Kub Det är en annan av de stora kinesiskt tillverkade tabletterna vi kan hitta idag. Den är utrustad med Windows 10 och har också en dockningsstation för tangentbord. I det här fallet är tangentbordskontakten något bredare än den vanliga, så vi måste skaffa en från samma tillverkare (eller använda ett Bluetooth-tangentbord).

Hårdvarumässigt är Cube i7 utrustad med Intel Core M 1.0 GHz, 4 GB RAM, 64 GB intern lagring och en skärm Full HD kapacitiv och elektromagnetisk speciellt utformad för användning av digitala reservoarpennor.

En av de olika punkterna i denna surfplatta är just det: den är helt kompatibel med Wacom-stylus och många andra stylus på marknaden (Surface Pro 1 och 2, S-Pen från Samsung, Fujitsu och en lång etc.). Skärmen är också mycket bra, inte förgäves det är samma skärm som monterar Microsoft Surface Pro 2. Den perfekta surfplattan för användning av design- och ritapplikationer.

Teclast P80

Slutligen, om det vi letar efter är en enkel surfplatta Y för mycket grundläggande användning Teclast har en hel del intressanta alternativ. Som den här Teclast P80 som knappt kostar 63 euro och gör det möjligt för oss att navigera, spela ett spel, titta på videor och lyssna på musik. Vi kan inte fråga för mycket av det enda GB RAM-minnet, men det har en 64-bitars Intel X3-C3230-processor, som i inte särskilt fientliga miljöer klarar ganska bra.

Förutom de som redan nämnts erbjuder den kinesiska marknaden många andra möjligheter. Om du vill se fler alternativ, tveka inte att ta en titt på följande länk.

Kinesiska tabletter | Urval av surfplattor på GearBest

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found