De bästa sajterna för att ladda ner gratis spel för PC lagligt

Att njuta av den senaste delen av din favoritspelssaga, eller spelet för tillfället, har verkligen blivit en odyssey. Och är det att om du inte har möjlighet att köpa dina spel, måste du tillgripa piratkopierade sidor som slutligen skadar din dator. Därför är det att föredra ladda ner gratis spel för PC lagligt.

Få gratis PC-spel lagligt

En stor majoritet av webbplatser för att ladda ner spel till PC De erbjuder rabatter, eller ibland gratis spel för sina användare. Du måste bara vänta på rätt tidpunkt för att hitta ett lämpligt erbjudande eller en rabattkupong som vi kan dra nytta av.

Många av dessa titlar förvärvas genom att helt enkelt vara en användare av plattformen, så det är nödvändigt att registrera sig på den angivna webbplatsen. På samma sätt är ett stort antal av dem tillgängliga tack vare initiativ från utvecklare och webbutiker.

Bästa webbplatser för att ladda ner gratis spel för PC lagligt

Det finns olika webbplatser för att ladda ner gratis spel för PC lagligt. Vill du känna dem?

Ånga

Steam är en av favoritplattformarna för att få gratis spel till PC. Nya spel av indie-typ finns vanligtvis i butiken på den här webbplatsen, särskilt i dess gratis-spel-avsnitt. Ibland erbjuder de rabatter under en begränsad tid på 15 till 100 procent av det ursprungliga priset.

Denna webbplats sticker ut främst för att vara skaparen av spel som DotA 2, ARK, Arma 3 och många andra populära titlar. Du behöver bara registrera dig för att få lite gratis.

Gå in på Steam

Bra gamla spel

Good old Games, bättre känt av akronymen GoG, är en webbplats där du kan njuta av alla typer av gratisspel för PC i dess free-to-play avsnitt. Det är inte nödvändigt att vara en verifierad användare.

Du kan njuta av ett brett bibliotek med alla typer av titlar, från den äldsta till den nyaste. Webbplatsen erbjuder ibland rabatter på populära PC-spel som GTA V.

Gå in på GOG.com

Ödmjuk butik

Med Humble Store kan du ha en mycket komplett katalog med gratis spel för PC från tidigare och nuvarande generation. Inget bättre än att njuta av dess utmärkta rabatter och dess gratis spel avsnitt. Som andra spelnedladdningssajter behöver du bara vara inloggad för att börja lägga till titlar i ditt bibliotek på webbplatsen.

Gå in på HumbleBundle.com

Battle.net

Känd för sagorna om spel som Warcraft, Diablo och StarCraft, Battle.net, erbjuder utmärkta rabatter på flera av sina betalda delbetalningar. Även om det inte är en webbplats för att få helt gratis spel kan du köpa vissa till ett presentpris vid vissa tidpunkter.

Ladda ner Battle.net

Itch.io

Om du gillar att prova gratis, nya och något annorlunda spel är itch.io den perfekta platsen för dig. Från indiespel och lite okända utgåvor är det vanligtvis titlarna som finns i katalogen för denna butik.

Du kan hitta några som kommer att överraska dig, och bäst av allt, gratis.

Ange Itch.io

Epic Games Store

Epic Games är en annan webbplats där du kan få gratis pc-spel. Varje vecka placerar denna sida ett helt gratis spel under en begränsad tid. Det kanske låter bekant för dig. Och det är att den här utvecklaren är skaparen av det populära spelet Fortnite.

Liksom Steam har den en omfattande videospelkatalog med olika teman, utmärkt för att spendera långa timmar med roligt. På samma sätt är det möjligt att få nya utgåvor gratis vid specifika tider.

Gå in i Epic Games Store

Microsoft Store

Även om det inte är så känt, kan du i Microsoft Store hitta spel för stora och små. Både gratis och betalda spel, Microsoft Store har en mycket komplett repertoar av alternativ.

Många av de tillgängliga titlarna är gratis för PC och mobil.

Gå in i Microsoft Store

Ubisoft Store

I Ubisoft Store kan du hitta rabatter på flera av de spel som företaget har registrerat. Utöver detta placerar ibland den franska kvinnan en av hennes mest erkända eller aktuella titlar gratis.

Gå in i Ubisoft Store

Ursprung

Origin by Electronic Arts är ett annat bra ställe att få gratis PC-spel. Webbplatsen har nyligen lagt till sitt nya gratis-spel-avsnitt, och erbjöd generösa rabatter på några av sina stjärnutgåvor.

På samma sätt som tidigare webbplatser är det möjligt att köpa spel gratis som du normalt skulle spendera lite pengar för.

Gå in i Origin Store

Twitch Prime

Sist men inte minst kan du ta en titt på Twitch Prime. Ja ja, Twitch har stigit de senaste åren som den valda plattformen för streamers, och erbjuder för närvarande sina abonnemangsspel gratis bara genom att vara ansluten till sin Twitch Prime-tjänst.

Ange Twitch Prime

Några av de spel som finns gratis kan variera, allt beror på din aktivitet på plattformen.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found