De 5 bästa telefonerna med Android One från 2019 - The Happy Android

Om vi ​​funderar på att köpa en ny telefon 2019 vill du förmodligen få en med Android One. Mobilerna som ingår i Googles Android One-program - även kallat "ren Android" - innehåller flera fördelar, inklusive att ha en lagerversion av operativsystemet, utan uppblåsning. Ah! Och vi ser också till att vi kommer att ha Android-säkerhetsuppdateringar och korrigeringar för en bra säsong.

För närvarande de bästa smartphonesna med Android One (ren Android)

Vid denna tidpunkt 2019 är Nokia ett av de varumärken som får ut det mesta av Android One. Flera av terminalerna innehåller redan den här "rena och superuppgraderbara" versionen av Googles operativsystem, och sanningen är att Xiaomi inte ligger långt efter med sina Mi A1- och A2-modeller.

Nokia 9 Pureview

Om vi ​​vill en Android One-mobil med bästa möjliga kamera Vi kan inte glömma bort den nya Nokia 9 Pureview. En terminal som väcker uppmärksamhet tack vare de 5 kamerorna monterade på baksidan som kan fånga en mängd detaljer och ljusnyanser. Automatisk fotografering är bra, men där vi verkligen kommer att få fantastiska resultat är i manuellt eller RAW-läge. Vi står inför en kamera som kräver lite mer skicklighet än i andra enheter, men om vi lyckas behärska den kan vi uppnå nästan magiska resultat.

När det gäller resten av funktionerna står vi inför ett avancerat sortiment, så i den meningen kommer det mycket välbetjänat: SoC Snapdragon 845, 5,99 ”OLED-skärm med WQHD + -upplösning (2880 x 1440p), 6 GB RAM, 128 GB förvaring och batteri 3320 mAh.

Ungefärligt pris *: 518,01 € | Se på Amazon

Xiaomi Mi A2

Vi kan säga att Xiaomi är en av de tillverkarna som gillar att spela alla pinnar. Naturligtvis har den också mobiler med ren Android och Xiaomi Mi A2 är den största exponenten för varumärket i detta avseende. Ett utmärkt alternativ om det vi letar efter är ett mycket prisvärt mellanklass och med kvaliteter som kommer att tillfredsställa nästan alla.

Vi pratar om en sömlös terminal med en elegant och ren design, en 5,99-tums skärm med Full HD + -upplösning (2160x1080p), Snapdragon 660, 4 GB RAM-minne och 36 GB / 64 GB / 128 GB internt lagringsutrymme (utan möjlighet till SD, ja).

Den monterar också en mycket mer optimerad kamera än Mi A1, med En 20MP stor pixel 2μm selfie-lins tillverkad av Sony och en 12MP + 20MP dubbel bak med bländare f / 1,75, en pixelstorlek på 1250 µm, Dual LED-blixt och autofokus. Batteriet för sin del monterar ett 3010mAh-batteri med snabb laddning via USB typ C som ger större autonomi än du förväntar dig. Jag sa, ett mellanklass som en tallkrona. Den bästa mobilen vi kan få just nu för 150 euro?

Ungefärligt pris *: 156,80 € | Se på Amazon

Nokia 7.1

Detta europeiska företag, en överlevande från den tid då mobiler var riktiga tegelstenar, kom tillbaka från de döda för ett par år sedan och har sedan dess inte gjort mer än att presentera riktigt starka enheter. Av alla Android One-mobiler som företaget har presenterat på senare tid är denna Nokia 7.1 förmodligen det bästa alternativet när det gäller valuta för pengarna.

Nokia 7.1 är en medelstora pärla med en konsekvent byggnad, aluminiumkropp med en kristalliserad rygg och en 5,84-tums skärm som är en glädje. Presenterar en Full HD + -upplösning på 2220 x 1080p, som kan spela upp innehåll i HDR10 och konvertera SDR-videor till HDR full av färg och ljusstyrka.

När det gäller resten av hårdvaran, montera ett Snapdragon 636-chip, 3 GB RAM-minne (det finns också en 4 GB-version), 64 GB lagringsutrymme som kan utökas upp till 400 GB, laddas via USB-C med 3000 mAh batteri och NFC-chip för att göra betalningar med Google Pay. 12.2MP-kameran med f / 1.8-bländare är inte heller dålig, men jämfört med de andra komponenterna är den den svagaste funktionen. I vilket fall som helst är en av de mest framstående terminalerna för tillfället om det vi letar efter är en enhet med Android One-systemet.

Ungefärligt pris *: 180 euro | Se på Amazon

Motorola One Vision

Den första Motorola One var en bra terminal som kunde erbjuda det bästa av Android One, men det var lite lat designmässigt. Den nya Moto One Vision ser mycket mer attraktiv ut för ögat, och den innehåller också några funktioner som gör att den lyser i sitt eget ljus.

Det som sticker ut mest är utan tvekan dess 21: 9-skärm vilket gör att telefonen ser längre ut än resten. Det är det som kallas Cinema VIsion, vilket gör att vi kan få en mer “filmupplevelse” när vi tittar på en film eller spelar spel med bra grafik. Något som en mer än anständig Full HD + -upplösning med 2520 x 1080 pixlar på skärmen hjälper mycket.

I enhetens tarmar hittar vi en Exynos 9609-processor som körs på 2,2 GHz, 4 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme. För att betona sin kraftfulla huvudkamera, med en upplösning på 48MP och bländare f / 1.7. Batteriet förblir på mer än korrekt 3 500 mAh vid laddning via USB-typ C.Det innehåller också några intressanta tillsatser i form av programvara, till exempel Moto Display, med vilken vi kan aktivera kameran genom att göra en liten sväng bland annat saker.

Ungefärligt pris *: 299 euro | Se på Amazon

LG G7 One

LG G7 One var en av de första mobilerna som hoppade på Android One-vagnen och sticker ut över resten för att ha en IP68-certifiering (skydd mot vatten och damm) och MIL-STD 810G militärcertifiering.

Den monterar en Snapdragon 835-processor med 4 GB RAM, ett 32 GB utbyggbart ROM och ett 3000 mAh batteri. Skärmen är en annan av dess stora framgångar, med en 6.1 ”-panel med QHD + FullVision-upplösning. Nackdelen med allt detta är att det inte är en lätt enhet att hitta i butiker. Det är för närvarande tillgängligt via eBay, men det är mer svårfångatande än en leprechaun.

Ungefärligt pris *: 432 euro | Visa på eBay

Förutom dessa terminaler hittar vi också några andra intressanta förslag med Android One som Nokia 8.1 (ja, Nokia är fullt med Android One) eller Xiaomi Mi A1 från förra säsongen, som till denna dag fortsätter att behålla typen av väldigt värdigt.

Om du känner till någon annan smartphone med ren Android som vi kan ha kvar i pipeline, tveka inte att stanna vid kommentarområdet!

Obs: Det ungefärliga priset är det pris som är tillgängligt när detta inlägg skrivs i motsvarande onlinebutiker, som Amazon eller eBay.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found