HOMTOM HT70 i analys, en mobil med ett 10.000 mAh mega batteri

HOMTOM är det typiska varumärket som förmodligen inte kommer att fånga ditt öga. Och du kommer sannolikt också att ändra dig när du börjar leta mobiler med ett stort batteri. HOMTOM är en tillverkare som tillhör DOOGEE-gruppen - detta låter säkert mer bekant för dig - och är specialiserat på just det, för att föra högenergysmartphones till marknaden. Idag pratar vi om hans senaste förslag, The HOMTOM HT70.

I dagens granskning satte vi fokus på HOMTOM HT70, en terminal med ett mycket kraftfullt 10 000 mAh batteri och en design som är stolt över att vara den tunnaste bland smartphones med lång batteri.

HOMTOM HT70 i granskning: när batteriet är allt

Om vi ​​tittar på egenskaperna hos HT70 kommer vi att befinna oss framför den typiska kinesiska mitten av 2018: en anständig CPU, bra RAM och gott om lagringsutrymme, men tyvärr! Det batteriet, min godhet, den som fångade det ...

Design och display

Visuellt har HOMTOM HT70 ett utseende som skiljer sig från de vanliga stereotypa designen. Det ser mer ut som en robust telefon än någonting annat, med väldefinierade ramar och hölje och skarpa kanter. Det är inte lika snyggt som andra smartphones med sina släta, böjda kanter, men det visar upp personlighet och kraft. Något som påminner mig om Transformers-filmerna, som "Jag vet inte vad det här handlar om, det förvirrar mig lite, men jag antar att jag gillar det jag ser." Lite frisk luft som aldrig gör ont för en förändring.

HT70 har en stor 6-tums skärm med ett bildförhållande på 18: 9 och en HD + -upplösning på 1440x720p. Det är inte en skärm som sticker ut för mycket, men åtminstone väljer den att förlänga skärmen, något som praktiskt taget alla märken har anmält sig till den här säsongen.

Kraft och prestanda

Om vi ​​gräver in i tarmarna på HT70 upptäcker vi den klassiska hårdvaran som har blivit så modern de senaste månaderna inom det kinesiska mellanområdet:

  • MTK6750T Octa Core 1,5 GHz CPU.
  • 4 GB RAM-minne.
  • 64 GB intern lagring som kan utökas upp till 128 GB via SD.
  • Android 7.0.

Mediateks MTK6750T-processor har kommit på, ja, men just för att den fungerar riktigt bra. Det ger låg förbrukning och dess prestanda är mycket bra dagligen. Det är inte en kombination för att spela kraftfulla spel, men för allt annat är det mer än tillfredsställande - jag kommer aldrig tröttna på att prata om hur bra min Elephone P8 Mini presterar, som bär samma SoC som denna HT70-. Den innehåller också Bluetooth 4.0 och upplåsning med fingeravtrycksdetektor.

Kamera och batteri

I det fotografiska avsnittet finns det överraskningar. I motsats till vad det kan tyckas utrustar HOMTOM HT70 en trippel kamera: en dubbelkamera på baksidan med bokeh-effekt och en lins för selfieområdet. Baksidan erbjuder en upplösning på 13MP + 2MP (upp till 16MP + 5MP med programvara) och den främre 8MP med f / 2.2 som utökas till 13MP genom mjukvaruexpansion.

Vad gäller styrkan i den nya HOMTOM-stjärnterminalen, vad kan vi säga? Montera ett gigantiskt batteri 10.000 mAh med USB Type-C laddning och snabb laddningsfunktion. Ett batteri som erbjuder oss en autonomi som kan hålla flera dagar, eller ett stort antal timmar om vi använder terminalen riktigt intensivt.

Pris och tillgänglighet

HOMTOM HT70 har just presenterats i samhället och den finns redan till ett reducerat pris på 164,99 dollar, cirka 135 euro att byta, på GearBest. Ett mer än intressant värde för pengarna för en telefon med sådana egenskaper.

Vi kan också hitta den i andra webbplatser som Amazon, till ett pris av cirka 200 euro, den 5 april 2018.

Yttrande och slutlig bedömning av HOMTOM HT70

[P_REVIEW post_id = 11043 visual = ’full’]

Är HOMTOM HT70 värt att köpa? Om du gillar mobiler med olika mönster som är långt ifrån de vanliga standarderna och framför allt letar du efter en mobil med ett bombsäkert batteri, utan tvekan är det en mobil som kan tillfredsställa dig enormt. Hårdvaran utan att vara enastående ger mycket bra resultat dagligen och för det pris vi har kan vi säga att det är ett bra köp. Det är inte en smartphone för alla, och det kan vara tungt i fickan, men ja, du kommer inte att se det klassiska meddelandet ”låg batterinivåPå länge länge.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found