De bästa apparna för att ta panoramafoton på Android

Panoramafoton har funnits i några år nu. När den här funktionen kom ut tillät mobiler fortfarande inte bilder av så god kvalitet som de gör nu. Men med populariteten för Instagram och alltmer avancerade kameror är det lättare än någonsin att ta vackra bilder.

Ett bra filter här, ett redigeringslager och ett par tweaks där, allt går för att få den perfekta ögonblicksbilden. Det är därför panoramafoton De har blivit ett återkommande format och är en mycket efterfrågad metod för älskare av fotografering på mobila enheter.

De bästa apparna för att ta panoramafoton med din mobil

Det bör dock noteras att panoramautsikt inte är tillgängligt för alla. Beroende på vårt gyroskop och kvaliteten på vår kamera kan resultaten vara mer än olika från en telefon till en annan. Dessutom är det en teknik som kräver användarnas skicklighet och skicklighet. Att skapa bra panorama är inte en lätt uppgift, precis!

Relaterat: Topp 10 kameraappar för Android

360 panorama

Panorama 360 är ett verktyg som har funnits på marknaden sedan 2011 och idag är det fortfarande ett av de mest använda för spela in 360 ° panoramabilder och videor. Dess funktion är väldigt enkel: vi trycker på på skärmen för att starta processen, vi rör oss i den riktning som indikeras av pekaren, vi stoppar inspelningen och väntar på att appen ska bearbeta bilden.

Det har också ett realtidsflöde där vi kan se panoramabilder live, upptäcka nya platser och dela våra egna skapelser på sociala nätverk (Facebook, Twitter, Instagram).

Ladda ner QR-kod virtuella besök och 360 fotopanorama av kameran Utvecklare: TeliportMe Inc. Pris: Gratis

Google Kartong

Google Cardboard, även känt som Cardboard Camera, är ett starkt rekommenderat program för fans av virtual reality (VR). Tack vare det kan vi fånga miljön och ljudet i alla riktningar och i 3D.

Som namnet antyder fungerar det bättre med de typiska kartong-RV-glasögonen, men det fina är att de inte är obligatoriska, eftersom de kan njuta av våra panoramakreationer direkt från mobilen utan behov av extra tillbehör.

När du tar bilder är tricket att flytta kameran mycket långsamt så att resultatet blir av högre kvalitet. Om vi ​​går för långt riskerar vi en suddig bild. De måste göras med kärlek!

Ladda ner QR-Code Camera Cardboard Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Fyuse

Ett mycket intressant verktyg som specialiserat sig på få 3D-bilder. Det betyder att det inte är din typiska app att ta panoramafoton, utan att den fokuserar på ett enda objekt (eller person).

Appen ansvarar för att skapa tredimensionella fotografier, kallade "fyuses" som vi kan använda se ett mål från olika vinklar eller perspektiv. Dessutom är Fyuse ett socialt nätverk i sig, så att vi kan dela våra foton med vänner direkt utan att lämna applikationen.

Ladda ner QR-kod Fyuse - Photos 3D Developer: Fyusion, Inc. Pris: Gratis

Relaterat: 3 fantastiska appar för att skapa slow motion-videor på Android

Bimostitch

Detta är en applikation vars roll är att gå med i flera bilder för att skapa panoramakompositioner. Den stöder HDR-bilder, fotosfärer och 360 ° panorama.

I själva verket är det ett ganska kraftfullt verktyg, eftersom det kan sammanfoga upp till 200 bilder till en. På ett sådant sätt att du kan skapa foton med en maximal upplösning på 100 megapixlar. Galen!

För resten, kommentera att den har en gratis version och en premiumversion. Det kan gå lite långsamt i bildbehandlingen, särskilt när man försöker slå samman flera högupplösta foton. I allmänhet är det en mer än kompetent app och rekommenderas starkt för panoramaälskare.

Ladda ner QR-kod Bimostitch Panorama Stitcher Utvecklare: BCD Vision Pris: Gratis

Google Gatuvy

Panoramafoton är särskilt populära bland turister och olika resenärer. Google Street View är en app utvecklad exakt för dem, där vi kan ta panoramafoton och ladda upp dem till Google Maps så att alla kan njuta av dem.

En intressant detalj är att vi också kan använda Street View för att se de foton som andra användare har tagit från webbplatsen där vi är. Som med Google Cardboard fungerar applikationen mycket bättre när vi rör oss kameran långsamt för att få bästa möjliga bildkvalitet.

Ladda ner QR-kod Google Street View-utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Photaf Panorama

Photaf är en enkel applikation som hjälper oss ta panoramabilder utan alltför många komplikationer. Gränssnittet för applikationen är lite föråldrat och inte särskilt attraktivt, men annars är det mycket funktionellt.

Verktyget har två versioner: en gratis med annonser och en betald som innehåller några extra funktioner. Poängen 4,1 stjärnor och mer än 5 miljoner nedladdningar bekräftar att detta är en av de bästa panoramaapparna för Android.

Ladda ner QR-kod Photaf Panorama (gratis) Utvecklare: Bengigi Pris: Gratis

PanoramaCrop för Instagram

Som namnet antyder är detta en app för dela upp panoramafoton och lägg upp dem på Instagram, så att vi kan få ut mesta möjliga av vårt inläggsflöde.

Med applikationen kan du dela ett panoramafoto i upp till 10 enskilda bilder. Det erbjuder också verktyg för att justera foton till Instagram-format (16: 9 och 4: 5), zooma, rotera och mer. Praktiskt och funktionellt.

Ladda ner QR-kod PanoramaCrop för Instagram-utvecklare: Muffin Price: Gratis

Hur användbart stannar du? Vilken är din favoritpanoramapp?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.