De 10 bästa Android-telefonerna med Dual SIM (2020) - The Happy Android

Mobiltelefoner med en kortplats för att sätta i två SIM-kort samtidigt, eller vad som är samma, enheter med dubbla SIM-kort erbjuder stor flexibilitet. Genom att kunna använda två telefonnummer från samma enhet Detta gör att vi kan undvika att alltid behöva ha företagets telefonnummer om vi har ett företagsnummer. På samma sätt är det en mycket intressant lösning för dem som reser mycket, eftersom det tillåter användning av ett lokalt SIM-kort så att samtal blir lite billigare när vi är utomlands.

Innan vi börjar prata om de bästa dubbla SIM-telefonerna är det viktigt att ta hänsyn till dessa två faktorer:

  • Dubbla appar: Om du har två telefonnummer måste du troligen använda två versioner av WhatsApp eller någon annan meddelandeprogram. Vissa tillverkare som Huawei eller Xiaomi har inbyggda funktioner för att duplicera applikationer - även kända som ”tvillingappar” eller tvillingappar, men om så inte är fallet måste vi installera en appkloner som Parallel Space. Du kan se mer information om funktionen och användningen av de dubbla applikationerna i denna ANDRA POST.
  • Lagringsutrymme: De allra flesta smartphones med dubbla SIM-kort använder vanligtvis sin andra tillgängliga kortplats för att sätta in ett microSD-kort. Det betyder att om vi använder den andra kortplatsen för att sätta in ett andra SIM-kort istället för SD kommer det inte att finnas något ledigt utrymme för externt minne. Därför, om vi ska hantera många filer, foton etc. och vi vill ha lite extra lagring, det är viktigt att vi skaffar en terminal med tillräckligt med internt utrymme. Det, eller dra lagringstjänster i molnet som Google Photos, Drive, Dropbox ...

De 10 bästa Android-smartphonesna med dubbla SIM-kort (2020)

Som sagt, de flesta terminaler idag inkluderar dubbla SIM-kort, så den här guiden som vi kommer att se nedan är bara vägledande. Listan skulle helt enkelt vara oändlig. Om du gillar en specifik mobil men inte vet om den har kapacitet att stödja två telefonnummer ... kolla in den eftersom den troligen också är kompatibel.

Samsung Galaxy S20 5G

Samsungs flaggskepp, en premiumterminal med 5G-anslutning och hybrid dubbelt SIM-kort som gör det möjligt att sätta in ett andra SIM-kort, samt vara kompatibelt med virtuella eSIM-kort. I det tekniska avsnittet hittar vi en mycket kraftfull terminal med 12 GB RAM, 128 GB utrymme, en 64 MP fyrkamera bak och en Exynos 990-processor som erbjuder en av de bästa prestanda på marknaden.

Sanningen är att det inte behövs så mycket "gurka" om allt vi behöver är en telefon som kan hantera två telefonnummer, men om det vi letar efter är en topp i intervallet med alla bokstäver, är Samsungs kvalitetsförsegling alltid en säker satsning.

Ungefärligt pris *: 753,95 € (se in Amazon)

OnePlus 7T

Alla varianter av OnePlus 7T inkluderar en andra kortplats för att infoga ytterligare ett SIM-kort. Enheten har ett kraftfullt Snapdragon 855+ Octa Core-chip, 8 GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme (perfekt för att inte tappa utrymme).

Utöver det innehåller den också en 90Hz-skärm som gör surfupplevelsen till en av de bästa som vi ska hitta på marknaden. 48MP huvudkamera tar fantastiska foton, och Android-anpassningsskiktet är polerat.

Ungefärligt pris *: 395,03 - 582,08 € (se in Amazon / AliExpress / GearBest)

Huawei P30 Pro

Även om Huawei P30 Pro har varit på gatan i drygt ett år är det fortfarande ett av de bästa alternativen för dem som letar efter en topp i sortimentet med dubbla SIM-kort. Dess design är helt enkelt exceptionell, med svimlande specifikationer och en Leica-kamera som utan tvekan gör skillnaden: en fyrdubbel kamera med en 40MP primär sensor med f / 1.6 bländare.

Enheten kan också skryta med mer än lovvärt batteritid, samt vatten- och dammmotstånd tack vare IP68-certifiering. Huawei P30 Pro använder ett hybrid-SIM-system, med den andra kortplatsen som kan upptäcka ett extra SIM-kort eller ett minneskort. Självklart, om du bestämmer dig för att ta bort det andra SIM-kortet, sätt inte in en microSD, för här används Huaweis egenutvecklade format, nanoSD-kort.

Ungefärligt pris *: 599,00 € - 634,90 € (se in Amazon / Huawei Store)

POCO F2 Pro

Toppmodern terminal enastående i alla sektioner. Inte bara har den 5G-teknik, den utrustar också en Snapdragon 865-processor, med 6 GB RAM och 128 GB internt utrymme (för att ge oss en uppfattning om dess kraft har den en imponerande prestanda på 560 000 poäng i Antutu). FullHD + -skärm, 4700mAh batteri och en 64MP huvudkamera med bländare f / 1,89. Toppfunktioner till priset av en premium mellanklass.

Dessutom har den några intressanta detaljer som den infällbara selfie-kameran som kikar ut från överkanten när vi ska ta ett foto. Ren fantasi.

Ungefärligt pris *: 404,00 € - 440,00 € (se in AliExpress / Amazon / GearBest)

UMIDIGI A7 Pro

En av de bästsäljande telefonerna som för närvarande finns på AliExpress. Denna UMIDIGI A7 Pro släpptes i april 2020 och en av dess stora styrkor är att det är en mycket balanserad mobil som knappt överstiger 100 euro i pris. Helio P23-processor, 4 GB RAM, 128 GB internt utrymme, FullHD + -skärm, 16 MP-kamera med f / 1.8-bländare och ett robust 4150 mAh-batteri.

Det som är bra är att det också är en version av den senaste versionen av Googles senaste operativsystem hittills, Android 10.

Ungefärligt pris *: 103,50 € - 139,99 € (se in AliExpress / Amazon / GearBest)

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Även om Mi Note 10 Lite kom på marknaden för drygt tre månader sedan, har den redan blivit en av de mest rankade smartphonesna från samhället. Enheten monterar en stor 6,47-tums skärm med FullHD + -upplösning och ett omfattande 5260 mAh-batteri. Kameran sticker också ut tack vare en 64MP huvudlins med bländare f / 1,89.

Om vi ​​tittar på resten av hårdvarukomponenterna ser vi att den innehåller en Snapdragon 730G åtföljd av 6 GB RAM och 64 GB intern lagring, vilket ger den en anmärkningsvärd prestanda i Antutu på mer än 260 000 poäng. Operativsystemet är Android 10. Ett bra alternativ för dem som letar efter en högkvalitativ dual SIM-mobiltelefon med en generös skärm inom mellanområdet.

Ungefärligt pris *: 270,83 € - 309,78 € (se in Amazon / AliExpress)

Ärade 20S

Om vi ​​letar efter en Huawei-mobil som har dubbla SIM-kort men är lite mer prisvärd, är Honor 20S ett bra alternativ. Den monterar en mellanstor Kirin 710-processor, med 6 GB RAM för att köra program utan problem och en kapacitet på 128 GB internt utrymme. Allt detta med en stor 6,15-tums FullHD + -skärm och en fantastisk trippel ultrabred kamera med 48MP AI.

Ungefärligt pris *: 189,99 € (se in Amazon)

Xiaomi Redmi 9

En av de mest framgångsrika telefonerna i Xiaomis Redmi-serie riktad mot mellanklassen. För drygt 125 euro har vi en kvalitetsenhet med enhetliga egenskaper i de flesta av dess sektioner.

Kameran är inte lika bra som i andra modeller av märket, men i utbyte får vi en FullHD + -skärm, 4 GB RAM, Helio G80 CPU, 64 GB och ett titanic 5020 mAh batteri med snabb laddning. Det är för närvarande den bästsäljande mobiltelefonen på Amazon tillsammans med Redmi Note 9.

Ungefärligt pris *: 107,77 € - 129,00 € (se in Amazon / AliExpress)

Samsung Galaxy A30s

En mobil med Samsungs kvalitetsförsegling men till ett mycket billigare pris än resten av tillverkarens terminaler.

På rå effektnivå är det en av de mest ödmjuka på listan, men i gengäld får vi en attraktiv design, en 6,4 ”Super AMOLED-skärm som ser lyxig ut och ett mer än anständigt 4000 mAh batteri. Huvudkameran monterar ett 25MP-objektiv med f / 1.7-bländare och operativsystemet uppdateras till Android 10. En enkel mellanklass, trevlig att se och prisvärd.

Ungefärligt pris *: 177,00 € - 179,00 € (se in Amazon / AliExpress)

Blackview A60

Om vår budget är mycket begränsad och vi inte kan spendera mer än 50 eller 60 euro på en mobil med dubbelt SIM-kort har Blackview svaret på våra problem. Dess specifikationer är minimala, med 1 GB RAM, 16 GB internt utrymme och Android 8.0 som operativsystem.

Du kan inte fråga mycket av den här terminalen, men om det vi letar efter är en telefon som kan användas för att ringa, chatta på WhatsApp och titta på den udda videon på YouTube, kommer vi att vara intresserade av att veta att det här är den mest sålda "Billig mobil" i Amazon överlägset (och sanningen är att den har de mest positiva recensionerna).

Ungefärligt pris *: 51,75 € - 69,99 € (se in Amazon / AliExpress)

Obs: Det ungefärliga priset är det pris som är tillgängligt när detta inlägg skrivs i motsvarande webbutiker, till exempel Amazon eller AliExpress.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found