Alfawise H96 Pro + i analys, en av de bästa TV-lådorna för tillfället

I dagens översyn pratar vi om Alfawise H96 Pro + TV-låda, en Android TV Box som faller inom gruppen "säkra satsningar" vad gäller TV Boxes. Varför? Främst tack vare hårdvara som utnyttjar möjligheterna med denna typ av multimediaenhet.

Alfawise H96 Pro + TV Box i analys, en av de bästa TV-lådorna att titta på Netflix och KODI från soffan hemma

Jag har nyligen uppgraderat mitt mediecenter med en MECOOL BB2 PRO, en Android TV Box med samma funktioner och hårdvara som denna Alfawise H96 Pro +och utan tvekan har det varit en ”uppgraderaGanska fantastiskt. Om någon i dag ber mig om råd om TV-lådor, skulle jag rekommendera någon av dessa 2 lådor utan tvekan -Ah! Och även TV-box Xiaomi Mi, en annan liten pärla.

Design och finish

Det bra med TV-lådor är att de är riktigt kompakta enheter. De Alfawise H96 Pro + TV-låda Den har mått på 10,70 x 10,70 x 2,00 cm och en vikt på 250gr. Den perfekta storleken för att gå helt obemärkt förbi TV: ns fot.

En nykter och elegant design för en låda som har 2 USB 2.0-portar, HDMI 2.0-port, Ethernet, AV- och SD-kortläsare.

TV-lådan innehåller också en fjärrkontroll, men som alltid, om du vill ha en mycket mer berikande upplevelse, skulle jag rekommendera att du tar tag i ett bra trådlöst tangentbord eller luftmus. Framför allt att bläddra bland YouTube, Spotify eller Netflix. Skillnaden är avgrund.

Kraft och prestanda

De Alfawise H96 Pro + TV-låda utrusta en processor Amlogic S912 Octa Core 2.0GHz, 3 GB RAM-minne Y 32 GB intern lagring. Alla med Android 7.1, WiFi ac dubbelbandanslutning (2.4G / 5G) och Bluetooth 4.1.

Tack vare ett chip som Amlogic S912 kan H96 Pro + spela 4K-innehåll smidigt med H.265 hårdvarudekoder och HDR. Stöder Airplay, Miracast och DLNA. Om vi ​​har en bra TV och vill se innehåll i högupplöst, här har vi en hel ven att utnyttja.

Hur fungerar det med appar som Netflix, Amazon Prime, HBO etc.?

Amazon Prime Y HBO Jag har inte testat dem utan att se hur den kan återge innehållet i Netflix, Spotify Y Youtube Jag förstår att jag inte borde ha ett stort problem. Skillnaden mellan en TV-box av lägre kvalitet och en med Amlogic S912 och 3 GB RAM, där den verkligen visas ligger i denna typ av uppgift.

Även om Alfawise H96 Pro + Många av dessa video on demand-appar är redan förinstallerade, det är viktigt att komma ihåg att det finns många appar i Play Store som har en specifik version för Android TV Box. Om vi ​​ska installera en ny app, låt oss först se om den har en version för TV Box. Navigationen förbättras avsevärt!

För resten har vi en TV Box som vi kan använda multimediaappar som KODI eller installera emulatorer, något som fungerar riktigt bra på TV-lådor med 3 GB RAM och en ganska anständig processor som den här H96 Pro + bär.

Pris och tillgänglighet

Alfawise H96 Pro + Det har ett pris på 61,35 euro, cirka 73,99 dollar att byta, på GearBest.

En detalj att tänka på är att för närvarande är denna TV Box billigare på den spanska butikens webbplats, 56,37 € specifikt, så om vi är spanska användare kan vi köpa det billigare och även få det på kortare tid (åtminstone tills de väljer att höja det i pris). Inte dåligt.

Generellt sett står vi inför en TV Box med utmärkt valuta för pengarna, med stor potential att spela streaminginnehåll, videor och filmer i 4K. Allt detta med ett stort antal USB-portar, utmärkt anslutning (WiFi / Bluetooth / Ethernet) och prestanda över genomsnittet.

GearBest | Köp Alfawise H96 Pro +

GearBest Spain | Köp Alfawise H96 Pro +

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found