Hur man ser gratis serier och filmer från AMC, Hollywood Channel och andra

I tidigare publikationer har vi sett hur vi kan titta på DTT från en Android-enhet, och vi har också granskat olika strömningsplattformar för att titta på filmer och serier gratis på Internet. Vid detta tillfälle kommer vi dock att prata om Mikrokanaler, ett gratis initiativ från AMC Network för att publicera premium-TV-kanaler som vi vanligtvis hittar på betalningsplattformar som Movistar +, Vodafone TV eller Euskaltel.

Hur Microcanales.com fungerar

Microcanales.com är den nya webbplatsen som AMC Networks just har lanserat, som erbjuder permanent fri tillgång till innehåll från temakanaler som AMC, Canal Hollywood, DARK eller Sol Música.

Tanken bakom denna plattform är att erbjuda ett visst antal serier, filmer och dokumentärer för att föra företagets produktioner närmare allmänheten och uppmuntra dem att med lite tur och god vilja hyra sina tjänster. (Som vi säger , inte alla kanaler kan ses, bara en del valt innehåll).

Hittills var denna gratis AMC-tjänst endast tillgänglig från sin app till Android och ios, även om med premiären av microchannels.com allt detta innehåll kan nu också avnjutas via webben från webbläsaren utan att installera någon applikation.

Ladda ner QR-kod Microcanales Utvecklare: AMC Networks International Iberia Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Microcanales Utvecklare: Multicanal Iberia, S.L. Pris: Gratis

TV-kanaler och tillgängligt innehåll

För närvarande erbjuder tjänsten gratis innehåll valt från totalt 13 kanaler, där vi kan hitta allt från matlagningsprogram, via live konserter, skräckfilmer, actionfilmer eller oberoende serier.

Detta är listan över allt som Microchannels erbjuder i april i Spanien:

 • AMC: ”Stan Against Evil” ”Wow, jag fick fel nummer” och ”Förödmjukelsen”
 • Hollywood Channel: 'White storm', 'The wedding day' och 'Films & Stars'
 • Sun Music: 'A Solas: Amaral', 'A Solas: El Kanka' och intervju med Manuel Carrasco
 • Odyssey: 'Nöje och smärta: kärlekens vetenskap' och 'De stora kattarnas era'
 • XTRM: "Räddning i Afghanistan", "Hämnd i fängelse" och "Action Zone"
 • MÖRK: 'Hellraiser 3: Hell on Earth' och 'Apocalypse'
 • SundanceTV: 'This Close', 'Couscous' och 'Promises and Lies: The Story of UB40'
 • Är: 'Det fantastiska ljuset', 'Min bröllopsnatt' och 'Med ryggen mot dörren'
 • Kitchen Channel: 'Hemlagade desserter', 'Hur görs det?' Och 'Världsmarknader'
 • Decasa Channel: 'Special Casa Decor 2020', 'The house of your dreams' och 'With the touch of Chus'
 • Gourmet: 'Asado-mästare', 'Taco-mästare' och 'latinsk tradition'
 • Mer elegant: 'Lär dig att sminka dig', 'Möbleråtervinnaren' och 'Dekorera med händerna'
 • Panda Channel: 'Panda Kitchen with Julia Macaroni' och 'Panda and the cardboard city'

Det måste naturligtvis betonas att när det gäller TV-program och serier kommer de bara att ge oss tillgång till de första par episoderna, eftersom det fortfarande är en reklamplattform vars mål är att vi anställer deras premiumbetalda tjänster. I alla fall är det redan mycket mer än vad andra företag som Netflix erbjuder här i Spanien, så det är fortfarande ett intressant alternativ om det vi letar efter är gratis, laglig och kvalitets audiovisuell underhållning.

Rekommenderat inlägg: Hur du ser Movistar + Lite gratis fram till maj

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found