Hur du ser Eurovision Song Contest (2019) live från din mobil

Är du en Eurovision-fan och vill inte missa en enda festivalgala? Om du måste arbeta och inte står framför TV: n eller om du bor i ett annat land kan det vara ett problem. Något som vi lyckligtvis kan lösa om vi har vår mobil till hands. I dagens inlägg kommer vi att se olika metoder tillgängliga för att titta på Eurovision online från smarttelefonen och naturligtvis gratis.

Hur man tittar på galorna i Eurovision Song Contest 2019 (semifinaler och stora finalen) online från Android

För att uppnå vårt mål kommer vi att dra från flera tillgängliga källor. Som alla år sändningsrättigheter i Spanien faller på Televisión Española, kanal som sänder live och öppnar tävlingen som 2019 hålls i Israel.

Därefter visar vi dig hur du tittar på TVE-programmering online från Android och den udda officiella appen som också låter oss titta på festivalen live över Internet.

Metod 1: Installera den officiella Eurovision-appen

Eurovision Song Contest har sin egen app. Från henne, vi kan se allt som händer live, följ semifinalgalaerna och naturligtvis också den stora finalen, live och direkt.

Vi står inför den applikation som anges för sanna fans av Eurovision, eftersom appen låter dig också delta i omröstningen. Förutom det har den mycket information om deltagarna, videor och rapporter med alla ins och outs i tävlingen.

Ladda ner QR-kod Eurovision Song Contest Developer: tell me GmbH Pris: Gratis

Personligen har jag installerat appen i ett par dagar och det har inte gett mig några problem, men det verkar som om det finns en hel del användare som inte är så nöjda med applikationen. Om så är fallet, var inte orolig: det finns andra alternativ.

Metod 2: Använd TVEs gratis IPTV-tjänst

Om du regelbundet följer den här bloggen låter det säkert som IPTV-tjänster för att titta på live-TV från din mobil. Vi pratar om att dra nytta av den kostnadsfria Internet-sändningen som TV-nätverk genomför för att titta på TV från KODI-appen.

I det här fallet är det vi ska göra att konfigurera KODI-spelaren för att fånga TVE-signalen och därmed kunna följa galan från vår Android.

  • Ladda ner KODI-appen från Play Store (HÄR).
  • Ladda ner IPTV-listan (fil i M3U8-format) för öppna spanska DTT-kanaler (Github Repository).
  • Ladda upp listan över IPTV-kanaler som vi just laddade ner till KODI. För att göra detta, öppna KODI och följ stegen som anges i den här andra självstudien HÄR.

När vi väl har laddat listan över IPTV-kanaler kommer vi att kunna se all fri-till-luft-TV i Spanien. Bland dem, Antena 3, Telecinco, Cuatro, La Sexta, och naturligtvis TVE1 och TVE2: de två kanalerna som sänder Eurovision Song Contest 2019 live.

Metod 3: Ladda ner RTVE-appen à la carte

För dem som tycker att denna IPTV är för komplicerad, är inget mer tillrådligt än att installera RTVE-appen på begäran. Härifrån kan vi komma åt den spanska TV-kanalen och den spanska nationella radiokanalen live från vår Android-mobil eller surfplatta. Otvivelaktigt, det enklaste sättet att titta på TVE1, TV2, Teledeporte och Canal 24 timmar.

Även om vi inte kan rösta som i den officiella Eurovision-appen, verkar applikationen här vara mycket mer stabil. Ett bra exempel på detta är att den har 4,0 stjärnor och mer än 1 miljon nedladdningar på Google Play. Detta är förmodligen den mest pålitliga lösningen av de 3 som vi har nämnt.

Ladda ner QR-kod RTVE alacarta Utvecklare: RTVE Interactive Media Pris: Gratis

Datum och tider för Eurovision Song Contest 2019

Nu när vi har allt förberett behöver vi bara känna till scheman för de två semifinalerna och den stora finalen som hålls i Tel Aviv.

  • Semifinal 1: 14 maj kl 21:00 (CEST).
  • Semifinal 2: 16 maj kl 21:00 (CEST).
  • stora finalen: 18 maj kl. 21.00 (CEST).

I den första semifinalen, som redan hölls, deltog 17 länder, varav endast 10 har gått till den stora finalen. I den andra galan den 16 maj kommer detsamma att göras: 18 länder kommer att delta och 10 kommer att gå till den stora finalen. Slutligen, i den stora finalgalan på lördag, kommer de 20 länder som klassificerats i de två semifinalerna att delta, den som kallas "Big 5" (Tyskland, Spanien, Frankrike, Italien och Storbritannien) och värdlandet som vann föregående utgåva., Israel.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found