De 10 bästa skyttarna för Android pañum-pañum! - The Happy Android

Skjutspelsspel –Och vad är samma sak, skjutspel - involverar dynamik som i princip kanske inte är särskilt lämplig för spelning på mobila enheter, eftersom de kräver hög precision. Lyckligtvis har utvecklarna lyckats flytta genren ganska framgångsrikt, modifiera spelet men behålla det spektakulära, roliga och adrenalinet som är typiskt för actiongenren.

I dagens inlägg granskar vi några av de bästa FPS-spelen (First Person Shooter) för Android, tredjepersonsskjutare och kort sagt alla de titlar där ammunitionssvitt är ett tecken på spelet är över nära förestående.

Topp 10 skjutspel för Android

För att göra listan lite mer intressant har vi utelämnat några kända bombningar mer än tillräckligt runt om i världen, till exempel Call of Duty Mobile, Fortnite Y PUBG, för att göra plats för andra skyttar som också är mycket värda och att de typiska topprankningarna i genren inte talas om så mycket.

Shadowgun legender

Shadowgun Legends är en konkurrenskraftig PvP-shooter Det erbjuder också samarbetsvilligt multiplayer och ett kampanjläge med mer än 200 uppdrag där vi måste rädda mänskligheten från ett främmande angrepp. Spelet är laddat med utrustning, med mer än 600 vapen (pistoler, automatgevär, maskingevär, prickskyttegevär, raketkastare och mer), 1000 rustningar och en mängd kosmetiska element.

En titel full av kvalitet som utan tvekan har sticker ut från mängden, och bevis på detta är att den är en av vinnarna av Google Play Awards 2019. Utmärkt grafik- och partikelsystem med animationer av de mest framgångsrika som kommer nära vad vi kunde se i en stationär konsol, men ja, det kräver att vi har en kraftfull smartphone som kan flytta den.

Ladda ner QR-kod Shadowgun Legends: FPS Shooting Games Online Utvecklare: MADFINGER Games Pris: Gratis

Gods of Goom

Gods of Goom är en första person shooter med en färgstark och rolig typ design tecknad serie vilket visuellt påminner om Fortnite. Öst konkurrenskraftig online shooter för Android Den har ett stort antal spelare, väldesignade kartor, ett stort utbud av vapen och tydliga, anpassningsbara kontroller.

När det gäller spelet i sig består det av 4-mot-4-spel, med scenarier som möjliggör både närstridstrid och sniperattacker långt ifrån. Många klagar över att spelet vid en viss tidpunkt blir ett betala för att vinnaÄven om upp till nivå 30 eller så erbjuder titeln en ganska balanserad upplevelse. I alla fall en av de bästa skyttarna som vi kan prova för Android 2020.

Ladda ner QR-kod Gods of Boom - Online PvP Action Developer: Game Insight Price: Gratis

Sjukdom

Ailment är ett spel med pixelkonstgrafik som färdas halvvägs mellan shooter och RPG-spel på Android fängelsehålan utforskning. Här måste vi utforska kartorna för att samla ammunition, vapen och föremål och för övrigt besegra våra fiender i några ganska intensiva actionstrider.

Detta är en mycket trevlig titel, både för sina raffinerade kontroller (något viktigt i denna typ av spel) och för dess mekanik. Dessutom innehåller det ett stort antal påskägg, ett bra soundtrack med omgivande musik och en välarbetad science fiction-berättelse.

Ladda ner QR-kod Ailment: Shooting Game Developer: Ivan Panasenko Pris: Gratis

Neon Shadow

First person shooter (FPS) -spel med cyberpunk-estetik där vi måste rädda mänskligheten från de mörka mekanoiderna som har tagit kontroll över vår rymdbas. Vi står inför en skytt med ett stort utbud av kraftfulla vapen, alla med sina egna förmågor och ett spel som liknar den klassiska Doom-typen FPS.

Neon Shadow erbjuder stöd för MOGA-, HID- och Nvidia Shield-drivrutiner. Dess funktioner inkluderar möjligheten att spela i lokalt flerspelarläge, med skärmen uppdelad i 2 (perfekt för Android-surfplattor). Det inkluderar också multiplayer online.

Ladda ner QR-kod Neon Shadow: Cyberpunk 3D First Person Shooter Utvecklare: GameClub Inc. Pris: Gratis

Kritisk ops

En av de bästa first person shootersna för Android, med mer än 50 miljoner installationer bakom sig och en miljon aktiva spelare dagligen. Critical Ops erbjuder tre spellägen: team deathmatches, bombdistribution och ett läge där vi byter vapen varje gång vi eliminerar en motståndare.

Spelet är gratis, och även om det inkluderar köp i spelet (mikrotransaktioner) har utvecklarna lovat att det aldrig kommer att bli en vinst-till-vinst. En titel som påminner om Call of Duty: Modern Warfare och Counter Strike, med mycket bra grafik och kontroller att matcha.

Ladda ner QR-kod Critical Ops Developer: Critical Force Ltd. Pris: Gratis

Relaterat inlägg: De 10 Android-spelen med den bästa HD-grafiken för tillfället

Dead Effect 2

Efterföljaren till Dead Effect är en sci-fi-rymdspelet med RPG-element som lägger till ett djupskikt i spelet som inte finns i andra liknande titlar. Den har spektakulär grafik för ett mobilspel, med många vapen att samla in och ett stort antal fiender.

Som en intressant punkt, nämna att den har ett kampanjläge som sträcker sig till 20 timmars spel (+10 extra timmar sekundära uppdrag), något som vanligtvis inte är så vanligt i mobilspel, där multiplayer dominerar med en järnhand. Den erbjuder gamepad-kompatibilitet och är optimerad för Nvidia Shield TV, så om du har en av dessa enheter och du gillar shooters, bör du definitivt prova.

Ladda ner QR-kod Dead Effect 2 Utvecklare: App Holdings Pris: Gratis

Battle prime

Den här gången hittar vi en tredje person skjutspel. I Battle Prime kommer vi att upptäcka 8 Prime Agents som vi måste låsa upp och spela med, alla med unika krafter som ger oss vissa fördelar på slagfältet.

Även om spelet har ett begränsat antal kartor är dessa ganska stora och hjälper till att främja strategi och lagarbete. Nu, medan spelet är gratis, kräver det en premiumprenumeration för att låsa upp fler karaktärer, och det här är inte precis billigt. För ett mobilspel har det ganska spektakulär grafik.

Ladda ner QR-kod Battle Prime Online - actionspel med flera spelare Utvecklare: Press Fire Games Pris: Gratis

Gunstar Heroes Classic

Vi ser tillbaka på 90-talet, när Sega introducerade denna Gunstar Heroes för Mega Drive, en sidoskrollande skjutspel det har inget att avundas Megaman och andra skytte- och plattformsspel från den tiden.

Denna shoot'em'up som nu har fått en gratis port för Android inom Sega Forever-initiativet, inkluderar optimerad grafik, pekstyrning, lokalt läge och multiplayer-läge, stöd för gamepads och mer. En hel klassiker.

Ladda ner QR-kod Gunstar Heroes Classic Utvecklare: SEGA Pris: Gratis

Contract Killer: Sniper

I Contract Killer sätter vi oss i skorna av en mästerskytt som hyrdes för att infiltrera och eliminera långväga mål. Spelet har ett kampanjläge och mer än 250 uppdrag, liksom ett varierat antal vapen som sträcker sig från attackgevär, knivar, tungt artilleri och mer.

Det har också några ganska intressanta bilder, som slow motion när vi ska ge en fiende det sista slaget, eller täckningssystemet som gör att vi enkelt kan hoppa från ett objekt till ett annat. Spelet är gratis även om det inkluderar köp inom applikationen, vilket tyvärr slutar vara nödvändigt om vi vill spela på en konkurrenskraftig nivå. Hur som helst, om det enda vi vill ha är att ha det bra, så är vi tidigare en av de roligaste prickskytteskyttarna vi kan hitta på Android.

Ladda ner QR-kod CONTRACT KILLER: SNIPER Utvecklare: Glu Pris: Gratis

Överdriven 3

Overkill 3 är en tredje person shooter där spelet guidar oss genom varje nivå medan vi tar hand om att sikta och skjuta allt som rör sig. Under varje skärm kommer vi att låsa upp nya vapen och tillbehör, samt samla stjärnor som vi får för att uppfylla vissa mål och som hjälper oss att låsa upp nya uppdrag.

Även om grafiken inte är fantastisk, är de ganska iögonfallande och gör sitt jobb mycket bra. Det har också samarbetsvilligt flerspelarläge så att vi kan spela spel med vänner och andra spelare online. Det är gratis och har inte många annonser, vilket uppskattas.

Ladda ner QR-kod Overkill 3 Utvecklare: Craneballs Pris: Gratis

Och vad säger du, vilka är dina favoritskyttar för Android?

Relaterat inlägg: De 15 bästa offline-spelen för Android

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found