Infinity Loop: An Infinite Logic Game - The Happy Android

Infinity Loop är ett mobilspel utvecklat av Jonas Lekevicius och Balys Valentukevicius. Detta är ett typspel pussel med en mycket enkel förutsättning: lämna inga lösa ändar. Hur?

Spelmekanik

Varje nivå eller skärm består av ett mönster som vi måste ändra, rotera var och en av dess delar för att bilda en eller flera slutna kretsar. Idén som du kan se är väldigt grundläggande. Alla kretsar genereras slumpmässigt genom en algoritm, vilket gör det möjligt att spela ett oändligt antal nivåer.

Infinity Dark Mode

Infinity Loop har också ett spelläge som heter Infinity Dark Modeoch är motsatsen till läget vanligt. Om vi ​​i ett måste gå med i mönster i mörkt läge måste vi göra det motsatta: separera dem.

Spelfilosofi

Jag har läst på flera ställen och i Play Store själv att det är ett avkopplande och absorberande spel, men jag försäkrar er att när du fastnar med något mönster du kommer att begrava din zen sida med pickaxe och spade i blixtens hastighet.

Efter 1 timme fastnat på samma nivå ... för att ta för c ** eller zen-läget, buddha och julens anda!

Egentligen beror allt på hur du närmar dig spelet. Försök inte hitta en logik från det första ögonblicket, bara rör och vrid bitarna så ser du hur lite och lite lösningen visas framför dina ögon. Kanske är det spelets starka punkt: inför en uppenbarligen omöjlig nivå hamnar svaret framför dig på ett nästan magiskt sätt.

Om du gör filosofin Infinity Loop till din egen och tar det som ett spel som du inte "nödvändigtvis" behöver tänka på, kan spelet bli något som verkligen hjälper dig att frigöra dig i några minuter.

Infinity Loop nivå 1-111 lösningar (+300 lösningar totalt)

Jag vet inte hur många timmar jag har ägnat mig åt Infinity Loop. Sanningen är att jag inte längre spelar lika mycket som jag gjorde i början när jag spelade ett bra spel. Jag har lyckats lösa ett stort antal pussel, jag kan inte berätta hur många.

Tyvärr har det aldrig tänkt mig att ta en skärmdump av alla lösta nivåer. Men det är vad Internet är för, eller hur? Här är ett par riktigt saftiga länkar, med lösningar för de första hundra nivåerna i Infinity Loop:

  • Lösningar för nivå 1-50.
  • Lösningar för nivå 51-100.

Bloggaren som laddade upp dessa lösningar kom att lösa och fånga i bilder på mer än 300 nivåer, så om du letar efter rätt krets på avancerad nivå, tveka inte att ta en titt på resten av blogginläggen.

Ladda ner Infinity Loop för Android eller iOS

Infinity Loop väger 4,4 MB Y kräver Android 4.0.3 eller senare. Han har för närvarande en poäng på 4.4 på Google Play och mer än 10 000 000 nedladdningar.

Ladda ner QR-kod Infinity Loop ® Utvecklare: InfinityGames.io Pris: Gratis

Versionen för iOS väger 7,7 MB, kräver iOS 7.0 eller senare och har en poäng på 4.5 på iTunes.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida. Ladda ner QR-kod ∞ Infinity Loop: Zen without end Utvecklare: WebAvenue Unipessoal Lda Pris: Gratis +

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found