De 10 bästa webbplatserna för att ladda ner gratis teckensnitt

¿Du måste ladda ner teckensnitt av hög kvalitet gratis? Tja, leta inte längre, du har kommit till rätt ställe! I den här nya topp 10-listan ska jag ta tillfället i akt att rekommendera några webbplatser där du kan ladda ner gratis teckensnitt för både kommersiellt och personligt bruk.

Några av dessa sidor, till exempel 1001 gratis teckensnitt, erbjuder möjligheten att ladda ner upp till 10 000 teckensnitt till ett blygsamt pris på knappt $ 20, vilket sparar dig besväret att behöva söka igenom deras omfattande katalog en efter en för varje typ av font. Andra ger dig istället ett par stilar för samma typsnitt och därifrån ber de dig att släppa lite pengar, och andra sidor ber dig bara om en symbolisk donation, efter eget val. Varje webbplats är annorlunda, men i dem alla hittar du ett stort urval av gratis typsnitt av hög kvalitet.

10 fantastiska arkiv för att ladda ner teckensnitt gratis

Alla förråd som vi rekommenderar nedan erbjuder ett hav av källor till ditt förfogande för din användning och njutning, så fortsätt och ta en titt. Jag är säker på att du hittar mer än en som du önskar att du använt länge.

1001 teckensnitt

En av de bästa (om inte de bästa) sajterna för nedladdning av teckensnitt alla typer. Om du letar efter en typsnitt mycket specifikt kan du hitta det på 1001 gratis teckensnitt. Den har en användbar sökmotor längst upp på webben där du kan söka efter typ av typsnitt du behöver. Det skulle vara konstigt om du inte hittade det här. Såsom anges på webben, de allra flesta typsnitt är freeware (gratis) förutom en liten andel som är shareware och det är nödvändigt att registrera dem. Högst upp på sidan har de en tabell över teckensnitt klassificerade efter kategorier, vilket är mycket användbart om vi letar efter typsnitt av typ x eller om vi letar efter en specifik typsnitt men vi vet inte dess exakta namn.

Besök förvaret

Font ekorre

Font Squirrel är en annan av de fantastiska webbplatserna där du kan hitta många nedladdningsbara brevdesigner. Här hittar du typer av teckensnitt i alla former och storlekar, från gratis teckensnitt som du kan ladda ner direkt till bokstäver för kommersiell eller betald användning. Sidomenyn är mycket välorganiserad och kategoriserad, vilket hjälper mycket när man letar efter ett mycket specifikt typsnitt.

Besök förvaret

Kreativa Bloq

Creative Bloq är en webbplats för grafik-, webb- och 3D-designers med kvalitetsinnehåll som syftar till att inspirera sina läsare. Dessutom har den ett bra avsnitt där du kan ladda ner gratis teckensnitt av hög kvalitet. De erbjuder de 100 bästa gratis teckensnitt som de har hittat online i det här fantastiska inlägget.

1001Fonter

1001Fonts.com är en webbplats som liknar 1001FreeFonts.com, med en bred katalog med typsnitt och olika typsnitt att ladda ner. Alla bokstäver är ordnade efter kategorier och bredvid var och en har de en etikett med en dollarsymbol som anger vilken typ av licens de har. Om etiketten är grön betyder det att den är en royaltyfri typsnitt och kan användas för kommersiellt bruk. Om den är röd betyder det att den kan laddas ner gratis för personligt bruk.

Besök 1001Fonts

FontSpace

FontSpace har några teckensnitt som jag inte har hittat på andra webbplatser, och de är riktigt coola. Till skillnad från andra webbplatser på FontSpace är alla teckensnitt för nedladdning för personligt (icke-kommersiellt) bruk. Här kan du ladda ner teckensnitt för MS Word eller vad din ordbehandlare är. Nu om du kan ge en ny luft till dina verk eller personliga skrifter med gratis bokstäver typsnitt som du kan hitta i FontSpace.

Besök FontSpace

Behance.net

Behance är en webbplats för designers, illustratörer och kreativa i allmänhet där de kan dela och marknadsföra sin talang. Från typsnitt för gratis och kommersiell användning till några där författaren uppskattar en liten donation, i de flesta fall kommer du att kunna ladda ner typsnitt av hög kvalitet och design. Högt rekommenderad.

Besök förvaret

Fontfabric

FontFabric är monda. Alla teckensnitt som du hittar på deras hemsida är helt gratis för kommersiellt och personligt bruk (med undantag för teckensnittet «Baron«). Webbplatsen lanserades 2008 av designern Svet Simov i syfte att bli en utmärkt bas för att hjälpa andra designers att skapa webbplatser, skriva ut T-shirts eller skapa logotyper. Sedan dess har de samlat en katalog med mer än 100 originalkällor och sanningen är att den omsorg och hängivenhet som ges i var och en av dem är märkbar. Rena, snygga och väl utformade teckensnitt. Här hittar du mycket personliga typsnitt som du inte ser någon annanstans.

Besök FontFabric

Awwwards.com

Varje år gör Awwwards.com-teamet en lista med topp 100 gratis teckensnitt och brevstilar som de hittar på nätet. Det är ett mödosamt urvalsjobb men det visas i resultaten. Om du vill ladda ner teckensnitt för personligt eller kommersiellt bruk, ta en titt på samlingarna som visas på den här webbplatsen, säkert faller några av dem.

Besök Awwwards List

Freebiesbug

Hur det står på webbplatsen freebiesbug.com, här hittar du «fHandvalda teckensnitt för grafiska formgivare och webbdesigners«. De har en samling av 382 gratis teckensnitt att ladda nerJa, titta på licensen eftersom vissa endast är för personligt bruk. I vissa fall kommer du att kunna ladda ner teckensnittet från själva webbplatsen och i andra fall kommer du att omdirigeras till webbplatsen där teckensnittet är värd (de flesta är samma webbplatser som vi nämns i samma inlägg).

Besök förvaret

Helt enkelt den bästa

För att avsluta ska vi prata om SimplytheBest.com, en annan webbplats med ett stort arkiv med gratis teckensnitt. Även om de flesta är helt gratis källor, kommer vissa att be om en liten donation i gengäld eller köpa den direkt. Om du är trött på att alltid använda samma teckensnitt för Word och vill variera lite, ta en titt på den här webbplatsen.

Besök SimplytheBest

Jag hoppas att den här lilla guiden har varit till nytta för dig. Ah! Och om du känner till någon annan webbplats som du kan ladda ner gratis typsnitt av hög kvalitet är du inte blyg och lämna en kommentar :)

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found