Topp 10 av KODI Skins of 2019 + Installationsguide

En av de stora dygderna med KODI-mediaspelaren är att den möjliggör en hög nivå av anpassning. Således, om du inte gillar användargränssnittet kan du alltid ändra det till ett annat som bättre passar din smak och dina behov just nu. I dagens inlägg granskar vi 10 bästa gratis anpassningsskinn för KODI.

Hur man installerar ett skal på KODI

Innan vi börjar, om vi aldrig har förändrat den visuella aspekten av KODI, är det lämpligt att ta en titt på hudinstallationsprocess. Sanningen är att den inte har mycket mysterium, och vi kan genomföra den med bara ett par klick.

  • Vi öppnar KODI och öppnar inställningsmenyn (kugghjulsikonen i sidomenyn).
  • Vi navigerar till "Gränssnitt -> Skins -> Skin”.
  • Klicka på "Få mer”Och vi väljer den hud som intresserar oss.

Tyvärr finns det i KODI-förvaret ett ganska begränsat antal skinn (ett dussin eller så). Om vi ​​vill installera någon annan skal som inte visas i den officiella listan kan vi göra det enligt följande:

  • Vi laddar ner skinnet i ZIP-format.
  • Vi öppnar KODI och går till “Tillägg -> Installera från ZIP-fil”.
  • Vi väljer skalet i ZIP-format som vi just har laddat ner så att det är installerat och klart.

Relaterat inlägg: Hur man installerar och konfigurerar tillägg på KODI

De 10 bästa skinn för KODI från 2019

Alla skinn som vi har använt för att sammanställa listan är gratis och 100% kompatibla med de senaste versionerna av KODI 17 (Krypton) och KODI 18 (Leia).

RUTNÄT

En av de mest kraftfulla skinnen för KODI, både visuellt och på personaliseringsnivå. Användargränssnittet visar kontrollpanelen i vertikalt arrangemang, med bakgrundsbilder som ändras när vi navigerar genom menyn. På samma sätt, när vi går in i en kategori, visar den oss de titlar som ses och väntar, liksom metadata för filen som ska spelas.

Det verkar som om GRID-utvecklarna har lagt projektet åt sidan, och om vi försöker installera det officiella paketet "bareback" ger det ett fel. För att lösa det, gör bara en liten ändring av koden (jag förklarar det nedan, i Chroma-skalet). Du kan också ladda ner en version med den redan gjorda ändringen som fungerar perfekt, i länken som jag lämnar nedan.

Ladda ner skin GRID (Fontän)

LÅDA

Mycket lik andra legendariska KODI-skinn från några år sedan som nBox och LightBox. Dess främsta kännetecken är navigeringsmenyn och arrangemanget av ikoner, som visas på ett ordnat sätt, i form av lådor i olika storlekar. Det låter dig också ladda ner omslag och information om filmer, serier och skivor från externa källor så att allt ser mycket vackrare ut.

Ladda ner skin BOX (även tillgängligt från KODIs inbyggda hudförvar)

Andromeda

En annan klassisk KODI-hud, med en minimalistisk design, optimerad för skärmar med Full HD-upplösning. Det har många anpassningsalternativ. Tappa inte ur sikte!

Obs! Den officiella versionen av Andromeda har inte uppdaterats, så den är inte längre kompatibel med de senaste versionerna av KODI. För att fixa det har jag uppdaterat huden så att den är kompatibel med KODI 18 Leia. Du kan ladda ner den från HÄR.

Vacker 7

Bello är en av de mest populära skinn för KODI, och ett tecken på detta är att den nu är i sin sjunde iteration. Ett sofistikerat användargränssnitt som ger en riktigt elegant touch till vår favorit mediaspelare.

Gränssnittet kan visa affischer av filmer och serier som vi har lagt till, samt ytterligare information och en TV-guide om vi använder KODI för att titta på TV online.

Bello 7 är tillgänglig för nedladdning från det officiella KODI-förvaret i applikationen eller via följande installationspaket.

Arktis: Zephyr

Om vi ​​letar efter ett rent och riktigt polerat gränssnitt kan detta vara ett starkt rekommenderat alternativ. Vid detta tillfälle hittar vi navigeringsmenyn längst ner på skärmen, med flikarna för de olika filmerna och andra, i ett horisontellt arrangemang.

Det låter dig också ändra visningslägen (lista eller affischläge) och skapa dina egna genvägar tillsammans med de standardkategorier som kommer som standard. Inkluderar TV-guide.

Ladda ner hud Arctic: Zephyr

Aeon Nox

Den perfekta huden för dem som letar efter fantastiska bilder, med affischer och bilder i rutnät som vi kan anpassa efter eget tycke. Många konfigurationsalternativ för varje typ av innehåll (musik, videor etc.), med ytterligare information för varje titel i vårt bibliotek. Det är också en lätt hud som inte förbrukar många resurser: perfekt för team med låg prestanda.

Aeon Nox är tillgänglig för nedladdning från det officiella KODI-förvaret (skinn -> få mer).

Nebulosa

Tanken bakom Nebula är att visa maximalt antal element på skärmen på ett så ordnat sätt som möjligt. Således hittar vi en enkel hud, med ett vitt snitt och en central navigeringsfält med motsvarande glidskydd för varje underkategori. Designad för datorer med högupplöst skärm (Full HD).

Ladda ner hudnebulosa (kompatibel med KODI 18 Leia)

Xperience 1080

Som namnet antyder är detta en hud med en rekommenderad upplösning på 1920x1080p (Full HD). Den är utformad mer för datorer än för mobiler och surfplattor, eftersom den inte är 100% kompatibel med pekstyrning.

Med detta anpassningspaket kan du ladda ner film / serier / musikomslag och affischer, lägga till nya objekt i startmenyn och olika inställningar för att ge vår KODI en annan touch.

Xperience 1080 är tillgänglig för nedladdning från det officiella KODI-förvaret (skinn -> få mer).

Enhet

För dem som söker ett gränssnitt med Material Design design. Liksom nästan alla skinn som vi ser i den här listan kan den visa affischen och beskrivningen av varje film i urvalsmenyn. Enkel men effektiv.

För att kunna använda detta skal är det nödvändigt att installera Unity-tillägget från KODI-tilläggsförvaret (detaljer).

Chroma

Detta är en hud som har funnits på marknaden i några år nu, en riktig klassiker. Gränssnittet kanske inte är för allas smak, men det har verkligen en lojal fansbas.

Om vi ​​har en högkvalitativ TV kan det vara ett mer än intressant alternativ låter dig använda bakgrundsbilder i hög upplösning.

Ladda ner skin Chroma

Obs! Chroma-skalet har inte uppdaterats och därför ger det ett fel när vi vill installera det. För att göra detta måste vi packa upp ZIP, redigera filen "addon.xml" och leta efter kodraden ersätta den med . Vi sparar ändringarna, vi komprimerar mappen igen och installerar ZIP.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found