Bluboo S3 i analys, mobil med 8500 mAh batteri och Full HD + skärm

Det är inte ens ett år sedan Bluboo S1 släpptes, och vi har redan version 3.0 av denna prisvärda mellansmartphone. De Bluboo S3 det upprepar några väsentliga aspekter av den tidigare versionen, till exempel en mer än anständig skärm. S3 lägger dock till en differentierande funktion: ett skottbeständigt batteri.

I dagens granskning tittar vi på Bluboo S3, en telefon med en oändlig skärm, dubbla bakre kameror och ett brutalt 8500 mAh batteri.

Bluboo S3 i granskning, mer skärm, mer batteri och en 21MP dubbelkamera

Bluboo S1 var ganska framgångsrik. Det verkade precis som ramlösa skärmar började fånga. Vid den tiden fanns det inte många telefoner som erbjöd den här funktionen för under $ 200. Som ett resultat fick Bluboo S1 betydande kändis. Åtminstone för en stund.

Den nya Bluboo S3 kommer att ha det ganska komplicerat om det vill matcha sin föregångares framgång. Den här gången är vapnet som Bluboo använder för att locka uppmärksamhet ett mycket stort batteri, något som tyvärr ökar terminalens vikt avsevärt.

Design och display

När man går i detalj har Bluboo S3 en skärm med upplösning Full HD + (2160x1080p). Allt detta skyddas av ett 2,5D böjt glas med Gorilla Glass 4 och en pixeldensitet på 402 ppi. För den här nya modellen har det beslutats att ta bort den fysiska knappen från frontpanelen, vilket ger mer utrymme för skärmen och når den inte obetydliga siffran på 6 tum oavbrutet. Kort sagt, en kvalitetsskärm.

Terminalen har ett ganska originalt och elegant grovt metallhölje och har måtten 15,70 x 7,50 x 4,50 cm. Den enda stora nackdelen är dess vikt, vilket i detta fall det skjuter oss upp till 280 gram.

Kraft och prestanda

På hårdvarunivå står vi inför den typiska mellanklass-smarttelefonen. En konsumenteffektiv processor som MT6750T Octa Core, 4 GB RAM-minne Y 64 GB intern lagring med Android 7.0 utgör den hårda kärnan i den här telefonen.

En vinnande kombination som har hittat sig i de flesta mellansmart smartphones under senare tid. Det är inte en alltför kraftfull terminal, men den erbjuder flyt och en mer än acceptabel prestanda (41 500 poäng i Antutu), med tillräckligt med lagringsutrymme för att spara foton och installera appar utan alltför många ångrar.

När det gäller anslutning har den NFC, Bluetooth 4.0, Dual SIM (nano + nano) och stöder 2G-nätverk: GSM B2 / B3 / B5 / B8, 3G: WCDMA B1 / B5 / B8, 4G: FDD-LTE B1 / B3 / B7 / B8 / B20 och TDD-LTE B38 / B39 / B40 / B41.

Dess funktioner inkluderar också skärmlåsning genom ansiktsigenkänning (Face ID).

Kamera och batteri

Bluboo S3-kameran fortsätter med traditionen och upprepar dubbelkamera på baksidan. I det här fallet hittar vi två linser av 21MP + 5MP med f / 2.0-bländare tillverkad av Samsung. Ett märkbart framsteg över 13MP + 3MP från tidigare Bluboo S1. Selfie-kameran har också förbättrats och levererar nu en 13MP-kamera av högre kvalitet.

Autonomi är förmodligen den mest anmärkningsvärda aspekten av S3. Enheten utrustar en enorm 8500mAh batteri med snabb laddning via USB Type-C. Ett batteri som teoretiskt tillåter 20 timmars oavbruten videouppspelning, 6 dagars måttlig användning och upp till 42 dagars standby.

Pris och tillgänglighet

Bluboo S3 har just presenterats i samhället, och den finns redan på GearBest på ett pris på 189,99 dollar, cirka 158 euro att ändra. Ett reducerat pris som kommer att bibehållas under terminalens första försäljningsfas (från 30 april till 17 maj).

Kort sagt, en terminal med stor autonomi, en bra skärm och som också har en optimerad bakre kamera med hög upplösning. Den enda nackdelen är att det att ha ett så stort batteri påverkar vikten och levererar en enhet som märks i fickan.

UPPDATERAD:Bluboo S3 avbryts för närvarande på GearBest. Vi kan dock fortfarande hitta den på Amazon.com (HÄR) till ett pris av cirka 190 euro.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found