Hur man tittar på vinter-OS 2018 online och live

Idag fredag ​​9 februari Vinter-OS 2018 i Pyeongchang, Sydkorea. Om du vill se Pyeongchang-spelen 2018 live men du inte kan titta på dem från din hem-TV, eller om du inte vet var de sänder, oroa dig inte. Idag kommer vi att gå igenom alla tillgängliga metoder se vinter-OS 2018 online och live från mobil, surfplatta eller PC. Vi började!

Hur man tittar på vinter-OS 2018 live från mobil, surfplatta eller PC

Om vi ​​är anhängare av Javier Fernandez eller Yuzuru Hanyu, kommer vi säkert att vara ivriga att se våra favoritåkare just nu när de spelar. Det kommer att finnas många som inte kommer att vilja sakna det jamaicanska Bobsleigh-laget, utan tvekan. TV-sammanfattningarna är bra, men inget bättre än att se det live och direkt.

# 1 Direktsändning från den officiella olympiska kanalen på YouTube

Det officiella kontot för vinter-OS har en YouTube-kanal full av innehåll, videor och information. Särskilt intressant dess direktsändning, som du kan se nedan.

De har också en webbplats med fler videor, sändningar och rapporter. Besök den officiella Olympic Channel-sidan HÄR.

# 2 NBC sänder vinter-OS live

I USA kan vi se direktsändning av vinterspel i kanalens kanal NBC.

På tv sänds den bara i bästa sändningstid, men om vi kommer åt den från en PC eller en mobil enhet erbjuder kedjan ett par riktigt intressanta alternativ för att följa sändningen direkt:

  • Från webbplatsen NBCOlympics.com.
  • Använda mobilappen NBC Sports App. Den här appen är tillgänglig för både Android och iOS, liksom Windows, Amazon Fire TV, Chromecast och mer.
Registrera QR-kod NBC Sports Developer: NBCUniversal Media, LLC Pris: Tillkännages

Alla NBC-innehållsfunktioner geografisk begränsning. Om vi ​​inte är bosatta i USA - eller bara reser i ett annat land - kan vi också titta på NBC-sändningar. Men för det vi behöver en VPN-anslutning (ta en titt i slutet av artikeln).

# 3 FuboTV har också sändningsrättigheter till Pyeongchang Winter Games

FuboTV-plattformen sänder också live vinter-OS 2018. Det är en betald plattform, men den erbjuder 7 dagars gratis prenumeration. Något som kan komma i vårt hår om allt vi vill är att titta på onlinespel från vår mobil eller från datorns webbläsare i några dagar.

FuboTV, som NBC, erbjuder två sätt att titta på sändningen live:

  • Från officiell hemsida.
  • Använda FuboTV-appen för mobila enheter. Om du har en Android-mobil eller surfplatta kan du installera den direkt via följande länk:
Ladda ner QR-kod fuboTV: Titta på live sport, TV-program, filmer och nyheter Utvecklare: fuboTV Pris: Gratis

# 4 Discovery och DMAX för att se vinter-OS 2018 i Spanien

I Spanien har det varit Upptäckt kedjan som har skapats med utsläppsrätter från de olympiska vinterspelen. DMAX har tv på begäranså att vi kan se specialerbjudandena och de bästa ögonblicken i din DPlay online-spelare.

Tyvärr är det enda sättet att se spelets gång i realtid genom att ställa in din TV-kanal. Men i DPlay har de laddat upp några program i samband med vinterspel som inte är dåliga alls. Du kan se dem från HÄR.

Mexikokommer spelen att sändas via signalen från America Movil.

5 # BBC är ett annat bra alternativ att titta på Winter Games online och live

BBC misslyckas aldrig med denna typ av händelser, och vinter-OS 2018 skulle inte bli mindre. Vi kan se sändningar av hockey, curling, skridskoåkning och resten av disciplinerna i streaming från:

  • Från plattformen BBC iPlayerBBC: s webbplats, åtkomst med vår favoritwebbläsare.
  • Använda mobilappen BBC Media Player.
Ladda ner QR-kod BBC Media Player Utvecklare: Media Applications Technologies för BBC Pris: Gratis

För att titta på BBC online och i streamingSom med NBC-innehåll måste vi använda en VPN-anslutning.

En VPN-anslutning är avgörande för att titta på BBC utanför Storbritannien

Hur man tittar på vinter-OS 2018 med en VPN-anslutning

För att kunna se innehåll med regionala begränsningar, till exempel den amerikanska NBC eller den engelska BBC, behöver vi en VPN-anslutning.

Om vi ​​letar efter en snabb lösning måste vi bara installera en gratis applikation, som TunnelBear, tillgänglig för både PC och mobila enheter och ansluta till en server i USA eller Storbritannien.

Processen för att upprätta anslutningen är mycket enkel:

  • Vi installerar TunnelBear på vår telefon eller dator.
  • Vi öppnar applikationen och väljer plats för anslutning (USA eller Storbritannien).
  • När anslutningen har upprättats behöver vi bara öppna appen eller sidan för NBC eller BBC för att se spelen live.

TunnelBear erbjuder högst 1 GB gratis anslutning. Om vi ​​vill ha mer måste vi kontrakta den betalda versionen.

Ett annat alternativ är att använda en av de mest populära och konsekventa VPN-tjänsterna just nu, NordVPN. Dess verksamhet är praktiskt taget identisk med TunnelBear, och för mindre än 10 euro per månad har vi tillgång och privat surfning för att se vinter-OS från början till slut.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found