DTT Spain: ny app för att titta på gratis TV online från din mobil

I början av året publicerade vi en handledning om hur du kan titta på TV gratis och live från Android med KODI. En metod som fungerar riktigt bra, men den har också sina nackdelar. Eftersom det fungerar genom IPTV-listor förlorar vi signalen och när vi sänder den offentliga IP-adressen för sändningen (något som vanligtvis händer då och då) måste vi uppdatera den.

Av detta skäl, om allt vi vill är att titta på live-tv, kan vi vara mer intresserade av att installera en dedikerad app på vår mobil eller TV Box. Nyligen ringde en ny app DTT Spanien, som perfekt uppfyller denna uppgift.

Relaterat: Lista över gratis och juridiska TV-kanaler online för Latinamerika

DTT Spain: den perfekta applikationen för att titta på nationella och regionala TV-kanaler utan komplikationer

Med appen DTT Spain kan vi se alla allmänna nationella kanaler som sänder gratis i vårt land. Naturligtvis talar vi om ett gratis verktyg, eftersom det inte inkluderar betal-TV eller någon annan typ av premiuminnehåll.

Om TV: n som vi har hemma inte fångar upp sändningen av en TV-kanal på rätt sätt kan detta vara ett mer än möjligt alternativ. Det är också mycket användbart om vi vill se en regional kanal som ETB, Telemadrid eller TV3 från en annan gemenskap där signalen inte når. I den meningen kan vi inte skada applikationen för mycket.

När det gäller prestanda laddas kanalerna med utmärkt hastighet och annonserna i appen är få och diskreta. I allmänhet en mer än anständig mobil-TV-spelare.

Enkelt gränssnitt utan tillägg.

Vilka tv-kanaler kan vi titta på med den här appen?

De TV-kanaler som vi för närvarande kan se genom DTT Spain är följande:

  • Medborgare: TVE1, La2, Antena 3, Cuatro, Telecinco, La Sexta, Neox, Nova, Mega, Atreseries HD, FDF, Energy, Divinity, BeMad, Paramount Network, Trece, DKISS, mtmad och El Toro TV.
  • Informativ: Kanal 24 Horas, Intereconomía, suppleantskongress.
  • sporter: Teledeporte, Real Madrid TV, Betis TV, Sevilla FC TV, UD Las Palmas och Redbull TV.
  • Barn: Disney Channel och Boing.
  • Musikaler: Hit TV.
  • Autonom: Telemadrid, TV3 Catalonia, Channel 33 Catalonia, TV3 CAT, 3/24 Catalonia, Esport 3 Catalonia, TV Galicia Europe, TV Galicia America, Extremadura Channel, Canary TV, CyL7 - Castilla y León TV, Channel 4 Tenerife, ETB Sat, ETB 1 HD, ETB 2 HD, ETB 3 HD, Mediterraneo TV, La 7 TV Murcia, TeleSafor, TeleValencia, Levante TV, Empordá TV, IB3, Information TV, Lancelot TV och Lebrija TV.

Slutsatser

Om vi ​​var tvungna att hitta något fel med den här applikationen för att titta på DTT, skulle det vara samma som vi hittar i KODI: offentliga IP-kanaler ändras. Det betyder att om en kanal ändrar sin IP-sändning kommer vi inte att kunna se den igen förrän utvecklarna uppdaterar appen.

Vi hittade också en mindre kanalkatalog än den som var tillgänglig för KODI (där kommer vi att ha cirka 300), även om vi står inför en ung applikation och utvecklarna har lovat att införliva nya sändningar över tiden.

Ladda ner QR-kod TDT Spain (TV online) Utvecklare: Linhpyzare Pris: Gratis

För resten är en starkt rekommenderad plattform för dem som vill titta på spanska DTT gratis och live från en Android-mobil eller surfplatta utan komplikationer eller ytterligare konfigurationer.

Ett annat intressant inlägg: Alla gratis on-demand TV-appar för Android i Spanien

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found