Topp 10 Netflix-alternativ - The Happy Android

Netflix är den mest populära video on demand-plattformen på senare tid. Det råder ingen tvekan om att de har banat väg för en ny modell för konsumtion av underhållning: alla större företag har redan sin egen streamingtjänst - och de som inte redan sätter i sina batterier för att ta en del av kakan så snart som möjligt.

Nyckelfrågan skulle då inte vara om det finns alternativ till Netflix -at det finns- men vilka som verkligen är värda det. I en bransch där övermättnad av innehåll börjar bli ett problem för konsumenten är det nödvändigt att gå med blyfötter, och det är inte längre värt att hoppa i poolen med det första förslaget som inte går in genom ögonen. Vilka är de bästa alternativen till Netflix 2019?

10 alternativ till Netflix: andra streaming- och on-demand-videoplattformar

Vissa populära streaming-videoplattformar är endast tillgängliga i vissa länder, så om vi är intresserade av att anställa någon av dessa tjänster, som Hulu, skulle vi behöva använda en VPN.

Personligen tror jag att det är bäst att välja plattformar som sänder i vår geografiska region, eftersom det förutom att vara billigare är det lättare att göra anspråk om du lider av någon typ av händelse. Med det sagt, låt oss gå ner i affärer ...

Amazon Prime Video

Netflix stora konkurrent har ett för- och efternamn: Amazon Prime Video. Både när det gäller kvalitet, kvantitet och pris, Prime Video är det fantastiska alternativet till Netflix. Här hittar vi självskapade serier som The Good Omens, The Boys, Tom Clancy's Jack Ryan, The Man in the High Castle, American Gods eller the future Lord of the Rings-serien.

Även om gränssnittet inte är så intuitivt som Netflix och många filmer inte marknadsför dem som de borde, har det många kultfilmer och kvalitetstitlar från 80-, 90- och 2000-talet. Om man bara tittar på priset -36 euro per år , i Spanien - hoppet från Netflix till Prime är väl värt det. Naturligtvis har den inte lika många filmer och serier i 4K som Netflix.

Prenumerationspris: 36 euro per år (Spanien) | Registrerade enheter: obegränsad | Samtidiga reproduktioner: 3 | Gå till Amazon Prime Video

HBO

Ett annat bra alternativ till Netflix är VOD-plattformen (video on demand) från den amerikanska kanalen HBO. Här råder kvalitet framför kvantitet: det finns färre serier och filmer än på Prime Video eller Netflix, men i allmänhet är de mycket bättre.

I katalogen hittar vi nya storfilmer, superhjältefilmer, komedi, mycket hyllade serier som "Handmaid's Tale", "Chernobyl", "Game of Thrones", "Big Little Lies", "Silicon Valley", "Veep" eller " Los Sopranos ”och en bra handfull mer än intressanta dokumentärer. Naturligtvis finns det absolut ingen anime.

Prenumerationspris: 7,99 € / månad (Spanien) | Registrerade enheter: 5 | Samtidiga reproduktioner: 2 | Gå till HBO Spanien

Crunchyroll

Om det vi vill är att vara välsorterad med japanska animationsserier och filmer och Netflix eller Prime Video-erbjudandet inte tillfredsställer oss, inget bättre än att ta en titt på Crunchyroll. Denna streamingplattform specialiserad på anime sänder de avsnitt som sänds i Japan bara en timme senare och har ikoniska titlar som One Piece, Hunter X Hunter, Naruto Shippuden, Boruto, Attack on Titan, One Punch Man eller den nya Dr. STONE .

Månadsabonnemanget kostar 4,99 euro per månad, men det bästa av allt är det det finns också en gratis plan med vilken vi kan se innehållet på plattformen - lite mer begränsad, ja - om vi är villiga att svälja den udda annonsen på vägen. Perfekt för att testa och bestämma om vi är villiga att ta språnget.

Prenumerationspris: Gratis eller 4,99 € / månad | Registrerade enheter: obegränsad | Samtidiga reproduktioner: 2 | Gå till Crunchyroll

Disney +

Ett annat attraktivt alternativ till Netflix. I Disney Plus hittar vi en mängd utmärkt kvalitetsinnehåll, med en katalog med sann svindel: alla filmer från Marvel, Pixar, Star Wars, National Geographic och Disney animationsklassiker. Allt detta tillsammans med nya serier (Mandalorian) och filmer skapade exklusivt för plattformen. Det finns inget.

Eftersom det är en relativt ny tjänst (den släpptes i Spanien i mars förra året) har den ett ganska överkomligt pris: 6,99 € / månad eller ett årsabonnemang på 69,99 € per år. Självklart har också en 7-dagars gratis provperiod att vi kan dra nytta av att smaka på honung och se om vi är intresserade av att fortsätta prenumerera på plattformen.

Prenumerationspris: 6,99 € / månad | Registrerade enheter: obegränsat, även om det endast är tillåtet att ladda ner innehåll för offlinevisning på högst 10 enheter | Samtidiga reproduktioner: 4 | Gå till Disney +

Hulu

Hulu är en av de viktigaste streamingplattformarna i USA. För närvarande kan den endast nås med en VPN eller genom att vara bosatt i landet, så det är inte ett av de mest lönsamma alternativen för allmänheten.

Hur som helst, den har en helt enkelt imponerande katalog med serier och filmer, tillsammans med mycket verklighet, pratshower och tävlingar. Total, erbjuder innehåll från mer än 200 TV-kanaler och studior. Paket för att lägga till premiumkabelkanaler och live-TV finns också.

Prenumerationspris: $ 5,99 / månad (grundplan) | Registrerade enheter: obegränsad | Samtidiga reproduktioner: 2 | Gå till hulu

Movistar + Lite

Movistar + är den fantastiska spanska streaminginnehållstjänsten och den som satsar mest på skapandet av sitt eget innehåll. Hittills måste du vara Movistar-kund för att få tillgång, men nyligen har företaget lanserat Movistar + Lite, som kräver inte att vi har några kontraktoch blir därmed en tjänst som liknar den vi kan hitta på andra plattformar som Netflix eller HBO.

För närvarande erbjuder plattformen originalinnehåll från kanalerna # 0 och #Vamos, Movistar Series, Movistar SeriesManía och sportevenemang. Program som La Resistencia eller Late Motiv och serier som 'Game of Thrones', 'Orange is the New Black', 'House of Cards', 'True Blood' eller 'Mad Men'. Som namnet antyder är det en "lätt" version av den klassiska Movistar +: mindre innehåll, men billigare och tillgängligt för alla.

Prenumerationspris: 8 euro / månad | Registrerade enheter: obegränsad | Samtidiga reproduktioner: 2 | Gå till Movistar + Lite

DC-universum

Den digitala plattformen för Warner Bros och DC Entertainment erbjuder strömmande serier och filmer samt serier i digitalt format. Om vi ​​är fans av Batman, Flash, Superman eller äkta fanfavoriter är detta den enda streamingplattformen som är dedikerad uteslutande till superhjälteinnehåll, så det är värt en titt.

Förutom att ha företagets klassiska katalog, har det också premiär på originalserier som Titans, Doom Patrol eller det tråkigt avbrutna The Swamp Thing. Tyvärr är tjänsten ännu inte tillgänglig i Spanien (kräver VPN-anslutning).

Prenumerationspris: $ 7,99 / månad | Registrerade enheter: obegränsad | Samtidiga reproduktioner: 2 | Gå till DC Universe

Rakuten TV

Denna spanska plattform, tidigare känd som Wuaki.tv, förvärvades av det japanska företaget Rakuten och ändrade därmed sitt namn till Rakuten TV. Vi står inför ett av de förslag som har mest erfarenhet inom sektorn och är ett av de första som erbjuder streaminginnehåll på begäran.

Plattformen erbjuder en bred katalog av serier och filmer (huvudsakligen riktade till en ung publik), även om dess stora brist med avseende på Netflix, Movistar + eller Prime Video, är att den inte har innehåll från sin egen skapelse, vilket innebär att den kan inte sticka ut med exklusivt material Å andra sidan, en av dess stora fördelar är att den har en videobutiksektion -som betalas separat- där vi kan hyra filmer och titta på dem hemma strax efter att de släppts i teatrarna. Därför har den några av de senaste titlarna, vilket inte är dåligt heller.

Prenumerationspris: 7,99 / månad (Rakuten Wuaki) | Registrerade enheter: obegränsad | Samtidiga reproduktioner: 2 | Gå till Rakuten TV

Himmel

En annan av de strömmande erbjudanden som har spelats mest de senaste månaderna är Sky-plattformen. Tjänsten erbjuder serier och filmer, samt 16 live-TV-kanaler, som FOX, MTV, Canal Historia, Nickelodeon eller SyFy, bland andra.

Personligen, efter att ha provat det i flera dagar, tycker jag att det är ett av de knappaste alternativen när det gäller innehåll, eftersom det i princip begränsar sig till att erbjuda videor på begäran av vad som sänds på dess TV-kanaler tillsammans med den udda filmen. Å andra sidan, om vi gillar de program och serier som dessa kanaler sänder kan det vara ett mycket lönsamt alternativ, eftersom priset är ett av de lägsta och möjliggör upp till tre reproduktioner samtidigt.

Prenumerationspris: 6,99 € / månad | Registrerade enheter: obegränsad | Samtidiga reproduktioner: 3 | Gå till Sky Spain

Haga filmer

Om vi ​​letar efter en gratis alternativ till NetflixVi kan också titta på webbplatsen Snag Films. Här hittar vi ett brett urval av alternativa klippfilmer, några av dem i HD och alla utan behov av registrering.

Om vi ​​älskar oberoende film och vi inte bryr oss för mycket om premiärer och popcornbio är det en plats som vi inte får missa.

Prenumerationspris: Gratis | Gå till Snag Films

Ärligt nämnt: Popcornflix

Vi avslutar listan med ett annat gratis alternativ till Netflix. I det här fallet behöver vi en VPN för att kunna se innehållet, men sanningen är att det ska vara en gratis och laglig streamingplattform Det är en av de mest kompletta som vi kan hitta idag.

Filmerna och serierna de sänder är måttligt gamla, men i allmänhet ganska bra (American Beauty, Star Trek), och de erbjuder till och med exklusivt innehåll från sin egen skapelse.

Prenumerationspris: Gratis | Gå till Popcornflix

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found