Fel 905 i Android PlayStore [Lösning] - The Happy Android

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

En vän som har upptäckt en app som gör magi har just sagt dig, vän, magi! Du tar din mobil med all illusion i världen och öppnar din Google Play Butik att installera den med blixtens hastighet, men åh: «Fel: Appen kunde inte laddas ner på grund av ett fel (905)«. Fel 905, vad fan är det här?

Det bör klargöras att även om installationsfel i Android inte är lika vanliga som i andra system, fel 905 är vanligtvis ett av de vanligaste och det händer vanligtvis särskilt med stora installationer.

Hur fixar jag fel 905?

För att lösa detta fel måste du avinstallera alla uppdateringar från Google Play Store:

  • Gå till Android-inställningsmenyn och gå till “Applikationer"Eller"Application Manager”.
  • Leta reda på Google PlayStore och klicka på den. Välj "Rensa cache" och då "Avinstallera uppdateringar”. Starta om din telefon eller surfplatta.

På det här sättet raderar du de tillfälliga filerna och Play Store återgår till sitt "fabrikstillstånd", så du borde inte ha problem med att ladda ner det programmet som gav dig det glada felet 905.

Vad händer om jag fortfarande får det jävla felet efter att ha gjort det här?

I det här fallet kan en lösning vara att installera appen för hand och ladda ner applikationsinstallationsfilen på egen hand från en internetsida. Du kan använda webbplatser somuptodown.com för att utföra denna typ av appnedladdning säkert eller söka efter filen i Google genom att sätta «Appnamn» + apkeller liknande (till exempel "Clash of Clans apk". Kom ihåg att för att installera en fil som inte kommer från Google Play är det nödvändigt att gå till telefoninställningarna till "Inställningar -> Säkerhet»Och aktivera installationen av denna typ av applikation genom att markera«Okänt ursprung"Eller"Okända källor«. Observera att det är nödvändigt att acceptera varningsmeddelandet för att aktivera nämnda alternativ.

När installationen av .apk-filer är aktiverad behöver du bara hitta installationsfilen för appen som du just laddade ner i .apk-format och öppna den. Ett meddelande visas som frågar om du är säker på att du vill installera nämnda app och när installationen har godkänts kommer installationen att genomföras.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found