Så här installerar du Windows 10 från ett USB-minne - The Happy Android

Nu när Windows 10 har funnits på marknaden under en tid och dess användning har standardiserats är vi säkra på att vi kommer att vara intresserade av att skapa en startbar USB med installationspaketet för det nya Microsoft-operativsystemet. Hittills kunde vi skapa startbara DVD-skivor med operativsystemspaketet som vi ville installera, men sanningen är att det en stund nu många datorer, särskilt bärbara datorer, de har inte en CD / DVD-läsare, så det är absolut nödvändigt att ha ett USB-minne för att starta installationen.

För att skapa en startbar USB med installationspaketet för Windows 10 behöver vi följande:

Ett 4 GB pendrive- eller USB-minne.

Windows 10 Installer ISO-bild. Du kan ladda ner bilden från Microsofts egen sida genom att klicka HÄR.

Appen för skapande av media från Microsoft för att kunna spela in Windows 10-bilden på USB. Du kan ladda ner den genom att klicka HÄR.

Steg 1: Det första vi måste göra är att köra applikationen Microsoft Media Creation Tool. Så snart vi utför det, ett meddelande om "Licensvillkor”. Som alltid accepterar vi villkoren.

Steg 2: Nästa väljer vi "Skapa installationsmedia för en annan dator”.

Välj "Skapa ett media ..." för att börja skapa installationsprogrammet

Steg 3: I nästa fönster kan vi välja Windows 10-version, arkitektur (32 eller 64 bitar) och språket. Välj alternativen efter dina behov och klicka på "Nästa”.

Välj språk, version och arkitektur

Steg 4: Nu måste vi välja om vi vill installera paketet på en USB eller ladda ner det i en ISO-bild för att senare bränna det på en DVD. Eftersom vi ska spela in på en pendrive väljer vi "USB-sticka”.

Välj "USB-minne" för att spara kopian direkt i en pendrive

Steg # 5: I det här fönstret helt enkelt vi väljer enheten för pendrive där vi ska spara kopian. Se till, ja, att du inte har relevant information på din pendrive, eftersom när filerna är installerade kommer du att förlora all data som tidigare lagrats.

Vi väljer USB-enheten där vi ska installera

Steg 6: Nedladdningen av Windows 10. Påbörjas sedan. Processen kan ta flera minuter. Tålamod är en dygd. Var tålmodig, vän.

Nedladdningen kan ta lång tid. Ta en lugn drink

Detta är allt. När nedladdningen är klar är USB-minnet klart för användning. Om vi ​​vill installera Windows 10 på en enhet behöver vi bara starta datorn så att den laddas direkt från USB och kunna utföra installationen utan problem. Tänk på att om du inte har konfigurerat det tidigare måste du gå in i BIOS eller UEFI på din dator och justera det så att den första startenheten är ditt USB-minne istället för det operativsystem som den har installerat som standard.

Om du har några problem eller frågor, tveka inte att berätta för oss!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found