De bästa nedladdningshanterarna och acceleratorerna för Android

När vi inte är anslutna till ett WiFi-nätverk räknas varje byte. Nedladdning av bilder eller videor kan bli en prövning om nedladdningen minskas eller nedladdningshastigheten minskas. Vad mer, nedladdningshanteraren som kommer som standard på Android är väldigt grundläggande och en klippning i anslutningen kan förstöra en fil som vi har laddat ner länge. "Nedladdning misslyckad”, “Nedladdning misslyckad”. Vilken ilska! För att optimera hanteringen av filnedladdningar på Android, inget bättre än en bra nedladdningshanterare.

Nedladdningshanterare: Vad är de för?

En nedladdningshanterare är en app som tar hand om hantera, optimera och påskynda filnedladdningar. Vi pratar inte om de nedladdningar vi gör från Google Play eller uppdaterar uppgifter som utförs i bakgrunden, utan om alla dessa PDF-filer, foton eller videor som vi laddar ner från internet till vår Android-terminal.

Med en bra chef kan vi helt enkelt hantera flera samtidiga nedladdningar utan problem, återuppta misslyckade nedladdningar, undvika nedskärningar, förbättra nedladdningshastigheten, definiera ett maximalt antal trådar per nedladdning och i slutändan öka filnedladdningen på vår enhet.

De bästa nedladdningshanterarna / acceleratorerna för Android

Idag kan vi hitta 4 eller 5 riktigt bra nedladdningshanterare och acceleratorer på Google Play som sticker ut över resten av appar av denna typ.

Advanced Dowload Manager (ADM)

En av de bästa nedladdningshanterarna för Android. Med mer än 10 miljoner nedladdningar och högt betyg av användare har ADM följande funktioner:

 • Multitrådning för nedladdningar.
 • Ladda ned automatiskt om du får ett fel eller nedladdningen är avstängd. oväntat.
 • Schemalägg nedladdningar.
 • Låter dig skicka nedladdningslänkar från .txt-filer.
Ladda ner QR-kod Advanced Download Manager & Torrent downloader Utvecklare: AdvancedApp Pris: Gratis

Turbo Download Manager (TDM)

Även om TDM bara fungerar med direktnedladdningslänkar är det troligen den som bäst integreras med webbläsare. Den har en mycket intressant funktion och det är att den låter dig välja källan till nedladdningskällan. Således, om vi väljer källan närmast oss kan vi förbättra nedladdningshastigheten. Point Blank, utvecklarna av appen, indikerar att det ökar nedladdningshastigheten med x5. Det verkar vara ett alltför optimistiskt uttalande, men i vissa fall kan en betydande förbättring märkas.

När det gäller allt annat har den samma funktioner som resten, det låter dig pausa nedladdningar, placera dem i en kö, etc.

Ladda ner QR-kod Turbo Download Manager (och webbläsare) Utvecklare: Point Blank Price: Gratis

Ladda ner Accelerator Plus (DAP)

DAP-appen väger inte mer än 1,3 MB, eftersom den är ensam. Men det är inte därför det är mindre kraftfullt än resten. Dess funktioner inkluderar:

 • Samtidig nedladdning med flera trådar eller trådar per nedladdning.
 • Stöder nedladdning i bakgrunden och med skärmen avstängd.
 • Det låter dig visa nedladdningar efter kategorier och datum, vilket gör det lättare att hitta en specifik nedladdning.
 • Den har automatisk länkupptagning när du kopierar en länk eller klickar på en nedladdningsknapp.
 • Pausa och återuppta nedladdningar och försök även automatiskt om misslyckade nedladdningar.
Ladda ner QR-kod Ladda ner Accelerator Plus Utvecklare: rubycell Pris: Gratis

IDM Download Manager

En annan nedladdningshanterare som verkligen tar lite utrymme och har stor popularitet. Användargränssnittet är ganska lat (för att inte säga fult direkt), men annars är det en mycket komplett nedladdningshanterare och det förbättrar nedladdningshastigheten på ett effektivt sätt.

Ladda ner QR-kod IDM Download Manager ★★★★★ Utvecklare: Mobile Download Manager Pris: Gratis

Loader Droid

En nedladdningshanterare designad speciellt för Android som kan erbjuda mycket bra hastigheter genom att dela nedladdningen i flera delar. Dessutom har den följande funktioner:

 • Automatisk detektering av nedladdningsbara länkar i Android-webbläsare.
 • Tillåter paus och schemalägg nedladdningar
 • Kan ladda ner filer i alla storlekar och spara dem på SD.
 • Inkluderar en integrerad webbläsare.
 • Det låter oss fastställa med vilken typ av anslutning (4G, wifi) varje länk laddas ned oberoende.
Ladda ner QR-kod Loader Droid Utvecklare: Dmitry Voronkevich Pris: Gratis

Som du kan se är de alla mycket liknande appar med beprövad prestanda, så i slutändan beror det mer på vår estetiska smak att välja det ena eller det andra. Vad som är klart är att om vi vill förbättra hanteringen av våra nedladdningar på Android är en bra nedladdningshanterare och accelerator som de som nämns ovan ett starkt rekommenderat alternativ.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found