Hur man laddar ner Instagram-foton på PC och Android - The Happy Android

En av de mest populära sociala medieplattformarna idag är händer nedåt Instagram. Fascinerar mängden foton som är tillgängliga för användarnas visuella njutning. För att inte tala om kvaliteten på bilden som de mest bländar med. Men för många utgör denna plattform en stor begränsning: bilderna är inte tillgängliga för nedladdning.

Detta är besvikelsen för många som har provat mer än en gång utan mycket framgång spara någon av dessa bilder på din dator eller Android-enhet. Tja, idag kommer vi att berätta om några metoder som du kan använda för att ladda ner foton från Instagram på PC och Android. Fortsätt läsa och ta reda på det.

Omgå begränsningar med Instagram från datorn

Låt oss börja med att prata om datorn. Om du öppnar en Instagram-profil från din dator kan du ladda ner bilderna du behöver direkt till din dator på ett mycket enkelt sätt. Här är stegen du måste följa för att ladda ner bilder i full upplösning.

 1. Du behöver inte använda någon mellanliggande ansökan. Öppna en Instagram-profil direkt från din betrodda sökmotor som vanligt.
 2. När du har valt det foto du vill ladda ner, placerar du markören över bilden och klickar på den för att öppna den.
 3. När du laddar upp bör du lägga till följande i slutet av webbadressen som visas: “medelvärde /? storlek = l»Tryck sedan på Enter.

 1. Detta visar bilden i full storlek i fönstret. Här placerar du markören på bilden igen och visar menyn med höger musknapp. Välj alternativet Spara bild för att ladda ner fotot i den mapp du har valt på din dator.

Och redo! På det här enkla och enkla sättet kan du nu spara så många Instagram-foton som du vill och behöver på din dator. Efter att ett par bilder har laddats ner tar proceduren inte mer än ett par sekunder.

Ladda ner foton från din Android

Det har redan visats hur enkel metoden är från din dator. Numera har ett stort antal användare tillgång till Instagram-konton oftare från en Android-smartphone eller surfplatta.

Gillade du det tidigare förslaget till PC? Gläd dig för det finns goda nyheter! Du kan använda samma metod på din Android. Följ samma steg du kan ladda ner dina foton direkt till din mobila enhet. Med den enda skillnaden att du i det här fallet klarar dig utan musen, och du behöver bara knacka med fingret för att aktivera varje funktion.

Om det här alternativet inte berättar mycket för dig och du vill utforska andra alternativ kan du använda ett program för att ladda ner dina foton. Vi föreslår att du använder + Ladda ner Twitter & Instagram för det här syftet. Den här gången måste du installera programmet på din dator.

Med den här enkla applikationen kan du ladda ner bilder från det sociala nätverket till din Android-enhet effektivt. Du hittar den tillgänglig i Google Play Butik. Följ stegen som vi ger dig så att du fritt kan ladda ner alla foton du vill ha.

Ladda ner QR-kod + Ladda ner twitter & instagram Utvecklare: RosTeam Price: Gratis
 1. Ladda ner och installera appen rekommenderas på din Android-mobilenhet eller surfplatta.
 2. Dessutom får du tillgång till ditt Instagram-konto från den officiella applikationen, som du brukar göra.
 3. Välj den bild du vill ladda ner.
 4. Klicka på de tre punkterna i den övre högra delen av bilden för att visa den dolda menyn.
 5. Ge alternativet Dela in.

 1. Välj appen + Ladda ner Twitter & Instagram och vänta tills den laddas.
 2. Slutligen träffade Ladda ner, och omedelbart kommer du att ha den Instagram-bild du ville lagra på din Android-mobil eller surfplatta.

Du behöver inte längre lida eller ångra eftersom Instagram inte erbjuder något alternativ frånsladda upp för bilder tillgängliga på sociala nätverk. Använd det alternativ som passar dig bäst och skäm bort dig själv genom att ladda ner alla bilder du behöver, antingen från din dator eller din Android-enhet när du vill.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found