CUBOT X18 Plus i analys, det bästa mellanklassen för CUBOT

CUBOT tillverkar inte bra enheter. Det är en klassiker i mellanklassen, men den tenderar alltid att belöna ekonomin framför allt och leverera mobiler med låg medelklass. Det är något han gör mycket bra, och det är därför han har blivit riktigt känd runt om i världen. Med CUBOT X18 Plus går ett steg längre. Just nu förklarar jag varför.

I dagens granskning tittar vi på CUBOT X18 Plus, en balanserad smartphone med 4 GB RAM, ett bra batteri, en Full HD + infinity-skärm och Android 8.0 Oreo. Låt oss gå dit!

CUBOT X18 Plus i granskning: när du inte behöver en Snapdragon 845 för att vara bra

Och det är att inte alla behöver en processor som kan hantera nästa NASA-rymdprogram för att betrakta det som en fantastisk telefon. Hittills har nästan alla Cubot-terminaler drabbats av någon viktig brist. Om det inte var skärmen, var det CPU, eller RAM ... eller batteriet.

Med Plus-versionen av CUBOT X18 har de sökt balans, Och hej, de har. Vi har fortfarande ett mycket prisvärt mellanklass, men åtminstone nu missar vi inte den kryddan som skulle göra X18 Plus till ett mycket godare mellanmål.

Design och display

I det visuella avsnittet levererar CUBOT X18 Plus en 5,99-tums ramlös skärm med Full HD + -upplösning (2160x1080p), 18: 9-format, 403ppi och 90% NTSC.

På baksidan såg du ett glansigt hölje med en dubbelkamera åtföljd av den alltid tacksamma fingeravtrycksdetektorn, som ligger i mitten - personligen tycker jag att det är det mest bekväma stället att använda den.

En elegant, modern design som påminner om Galaxy S8. Något som borde fungera mycket bra, med tanke på det stora antalet kloner som har dykt upp i år av det näst sista Samsung-flaggskeppet.

X18 Plus har måtten 15,85 x 7,36 x 0,85 cm och en vikt på 178 g.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvara finns det fortfarande inga stora fantasier eller knep. Men med CUBOT X18 Plus har tillverkaren beslutat att utrusta den med allt som behövs så att det inte glider på något sätt.

Å ena sidan har vi en processor MTK6750T Octa Core 1,5 GHz, Tillsammans med 4 GB RAM-minne Y 64 GB internt lagringsutrymme kan utökas upp till 256 GB via SD. Allt tillsammans med det senaste Android 8.0 Oreo.

Detta är förmodligen en av de bästa CPU + RAM + ROM-kombinationerna när det gäller komponentvärde för pengarna. Vi har en processor med låg effekt som ger utmärkt prestanda, robust RAM och tillräckligt med utrymme för att lagra foton, videor och vad som helst som behövs utan att behöva ett micro SD-kort.

Kamera och batteri

CUBOT X18 Plus utrustar en kraftfull 20MP + 2MP dubbel bakre kamera och bländare f / 2.0 med blixt och autofokus. På framsidan, å andra sidan, hittar vi en 13MP selfie-kamera som inte är dålig heller.

När det gäller autonomi har CUBOT valt den runda siffran 4000mAh. Ett batteri laddat med mikro-USB som garanterar en anmärkningsvärd varaktighet utan att öka terminalens vikt för mycket.

Pris och tillgänglighet

CUBOT X18 Plus har just presenterats på GearBest till ett reducerat pris på 129,99 dollar, cirka 105 euro att byta. Detta är ett erbjudande som kommer att finnas tillgängligt under terminalens förförsäljning, mellan 5 och 12 mars. Från och med det datumet kommer dess officiella försäljningspris att vara $ 169,99, ungefär € 138.

För alla som är intresserade av att få denna mycket intressanta mellanklass, mellan 5 och 9 mars, kommer Gearbest att erbjuda de första 10 CUBOT X18 Plus för endast 79,99 USD, dagligen från 09:00 UTC.

Yttrande och slutlig bedömning av CUBOT X18 Plus

[P_REVIEW post_id = 10715 visual = ’full’]

Även om vi inte står framför en spektakulär topp i intervallet på 600 euro, är sanningen att vi står inför en fantastisk basmellanrumsmobil. Dess justerade pris kommer utan tvekan att locka många användare, men det som verkligen gör denna X18 Plus bra är att den har uppnått en balans som sällan ses hos en tillverkare med så många års erfarenhet bakom sig som CUBOT.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found