De 8 bästa kupong- och rabattapparna för Android

Ingen gillar att betala för mycket. Om vi ​​också kan spara några euro eller dollar på det här eller det andra, desto bättre. Vi gör fler och fler inköp online med vår mobil, så det är till och med logiskt att fler och fler företag erbjuder betydande rabatter för att göra våra inköp via Internet.

I dagens inlägg ska vi ta en titt på de bästa apparna för rabattkuponger och erbjudanden för mobil. Det finns många, ja, men inte alla är lika bra. Vi har tillbringat de senaste dagarna med att testa några av dessa applikationer, och det är de som har fått vår uppmärksamhet mest.

De bästa apparna för rabattkuponger och erbjudanden för din Android-mobil

Inom kupong- och rabattapparna hittar vi flera modaliteter. Vissa är ansvariga för att upptäcka de bästa erbjudandena i webbutiker och andra erbjuder rabatter för anläggningar i vår stad (stormarknader, biografer, restauranger, kläder etc.). Andra plattformar som också är ganska framgångsrika i denna sektor är de som erbjuder "planer", utflykter och resor till ett mycket bra pris.

I vilket fall som helst är det viktigt att nämna att vissa av de appar som har flest nedladdningar endast är tillgängliga för USA och Latinamerika och andra endast för Europa. Naturligtvis är de som är ansvariga för att publicera "fynd" för onlinebutiker som Amazon och liknande tillgängliga för alla.

Groupon

Groupon är förmodligen den bästa appen för att hitta rabatter och stora försäljningsprodukter. Erbjudandena är indelade i kategorier som "Skönhet", "Gastronomi", "Shopping", "Saker att göra", "Resor" eller "Hälsa och välbefinnande".

Appen baserar en stor del av sin framgång på geolokalisering - det bästa för Spanien? - och riktigt låga priser med rabatter på upp till 50% och 70%. Men bäst av allt är dess räckvidd, eftersom Groupon finns i mer än 500 städer runt om i världen (Storbritannien, Frankrike, Spanien, Italien, USA, Japan och mer). En mycket bra 4,6 stjärnor på Google Play och mer än 50 miljoner nedladdningar vittnar om dess framgång.

Ladda ner QR-kod Groupon - Erbjudanden och rabatter Topputvecklare: Groupon, Inc. Pris: Gratis

Chollometro - Fynd, erbjudanden och gratis saker

En annan av de mest kraftfulla apparna för att hitta objekt med bra rabatter. Konceptet "Chollometro" är helt enkelt fantastiskt: en gemenskap där konsumenter delar erbjudanden och kampanjer. Den har många kuponger och flash-erbjudanden för bland annat Amazon, Banggood, Ebay, Mediamarkt, AliExpress eller Carrefour.

Otvivelaktigt, en av de bästa rabattkupongapparna för onlinebutiker, även om det också erbjuder något annat kraftfullt erbjudande för fysiska butiker. En annan intressant detalj är att människor kan lämna kommentarer, och moderatorerna är alltid där för att undvika all slags skräppost. Kort sagt, en app med en ren användarupplevelse som inte besviker. Högt rekommenderad.

Ladda ner QR-kod Chollometro - Fynd, erbjudanden och gratis saker Utvecklare: Pepper Price: Gratis

Prisspårare för Amazon

Amazon är den största onlinebutiken på planeten. Det har miljontals produkter och erbjudandena är så snabba och många att det ibland är svårt att hålla reda på dem. "Price Tracker for Amazon" tar hand spåra objekt för att meddela oss när Amazon säljer dem. Tagga bara en produkt så skickar applikationen oss en varning när priset sjunker.

Det fungerar för Amazon Spanien, Mexiko, Storbritannien, Japan, Brasilien och många andra länder. Ett av de bästa sätten att spara pengar på Amazon. Slutligen kommentera att det verkar som att denna typ av trackers har blivit moderiktiga, så vi hittar många varianter i Play Store. Detta är dock den som har den bästa värderingen - av länge - av användarna. Tappa inte ur sikte.

Ladda ner QR-kod prisspårare för Amazon Utvecklare: Technotic Solutions Pris: Gratis

Skötsel

"Tiendeo" är den digitala motsvarigheten till de klassiska kommersiella katalogerna som de lämnar oss då och då i brevlådan hemma. Till skillnad från andra appar som "Groupon" eller "Chollómetro" tillåter det dig inte att göra några köp från appen, så mer än någonting är det ett tidningsställ som sammanställer erbjudanden och erbjudanden från närmaste anläggningar.

Mycket användbart för att se rabatterna på snabbköpet, de nya erbjudandena i DIY, klädbutiker, leksaker och andra företag i omgivningen. Bland dess ytterligare funktioner gör det möjligt att känna till tiderna, telefonnummer och plats för anläggningarna, skapa våra egna inköpslistor, lagra kuponger och använd dem direkt genom att visa telefonen i affären. Det har också en sökmotor för produkt, varumärke och butik för mer detaljerade sökningar. Det är inte dåligt alls.

Ladda ner QR-kod Tiendeo - Kataloger och erbjudanden Utvecklare: Tiendeo Pris: Gratis

Travellers Pirates

ViajerosPiratas är en app som endast är avsedd för visning erbjudanden och rabatter för resor och semesterpaket. Ansökan ansvarar för att samla in de bästa kombinationerna av flyg, hotell, biluthyrning och andra så att den kommer ut till bästa möjliga pris.

Förutom de typiska filtren, gör det också att du kan boka och skapa resevarningar enligt vår destination, avgångsflygplats och budget. Gränssnittet är enkelt, men bekvämt och lätt att använda, vilket i slutändan är det som är viktigt i denna typ av applikation. När det gäller priser är sanningen att det har några ganska intressanta och slående erbjudanden.

Ladda ner ViajerosPiratas QR-kod - Resesökning Utvecklare: HolidayPirates Pris: Gratis

Kupongapp

Även känd som "kuponger", den här applikationen är ungefär som den amerikanska versionen av den tidigare nämnda "Tiendeo". Det består i grunden av att erbjuda kuponger och veckovisa erbjudanden från butiker och varuhus som Walmart, Target, Walgreens, Best Buy och många andra. Sanningen är att innehållet är oändligt, med ett antal rabatter och erbjudanden som vi kan dra nytta av om vi bor nära någon av dessa butiker.

En högt rankad kupongapp med över 10 miljoner nedladdningar och 4,5 stjärnor. Den enda nackdelen är att nästan alla är amerikanska butiker, så Tiendeo-appen rekommenderas mycket mer för spanska användare.

Registrera QR-kod Los Coupons App Developer: Coupons Trusted By Millions Sedan 2008 Pris: Tillkännages

Rabatter för rabatter

Kuponger och rabatter app för Mexiko. En utmärkt plattform där människor kan dela erbjudanden med åsikter, betyg och tips att spara när de köper. För att ge oss en idé, i appen hittar vi rabatter och kuponger i fysiska och onlinebutiker som Amazon, Walmart, Liverpool och Volaris.

Om vi ​​bläddrar lite kan vi hitta artiklar av de mest varierade. Från videospel till förpackningar med öl eller godis, även om de flesta av de "heta" artiklarna är elektronik. När det gäller design är det lätt att använda och elegant, mycket i linje med andra liknande appar som "Chollometro".

Ladda ner QR-kod PromoDiscounts erbjuder Mexiko Utvecklare: Pepper Price: Gratis

RetailMeNot

Vi avslutar med en annan av de stora i kupong- och rabattapparna. Med över 10 miljoner nedladdningar och 4,4 stjärnor är RetailMeNot kupongernas stora fäste.

Erbjuder rabatter för Papa John's, Hungry Howies, Domino's, Red Lobster, Chili's, Olive Garden, Macy's, Old Navy, Kohl's, Aeropostale, Staples, Ulta Beauty, Sephora, Bath and Body Works, Amazon, Sears, Best Buy, biluthyrning och hotell mycket mer. Det har också kampanjer som "pengar tillbaka, där de ger dig pengar tillbaka när du gör vissa köp. Rekommenderas starkt, både för amerikanska och latinamerikanska användare.

Registrera QR-kod RetailMeNot: kuponger, erbjudanden och rabatter Utvecklare: RetailMeNot Inc. Pris: Tillkännages

Tack så mycket för att du stannade till slutet, och om du känner till någon annan kupongapp som är värt det, tveka inte att stanna vid kommentarområdet (づ 。◕‿‿◕。) づ

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found