Topp 10 videospelare för Android - The Happy Android

Ibland kan det vara ganska svårt att titta på en video lagrad på vår Android-enhet. På grund av det stora antalet format och codecs som hanteras idag är det vanligtvis mer än vanligt än vår spelare kan inte reproducera det och vi måste prova andra alternativ. Lyckligtvis mängden videospelare för Android som fyller marknaden är överväldigande, många av dem av en verkligt anmärkningsvärd kvalitet.

Om du har en video och ingen av spelarna som vi ska nämna nedan kan reproducera den ... det kan bara betyda att det du har i handen är inget annat än ett VHS-band. Dessa är Topp 10 Android-videospelare 2017:

De bästa apparna för att spela upp videor på Android

MX-spelare

MX-spelare är kungen av appar för spela upp videor på Android. Det är förmodligen appen som stöder flest videoformat, och du hittar knappast en fil som inte kan spelas. Det sväljer allt. Det var också en av de första apparna som inkluderade funktioner som hårdvaruacceleration och avkodning, gestkontroll eller skärmlås. Dessutom har den ett riktigt förenklat gränssnitt. Bingo.

Ladda ner QR-kod MX Developer Player: MX Media (tidigare J2 Interactive) Pris: Gratis

VLC för Android

Den berömda videospelaren har också en fullt fungerande version för Android. Som i sin stationära version kan VLC spela upp allt de kastar åt sig: från fula filer mp4 eller mkv till mindre vanliga format som flac. Förresten, vet du vilken som är ursprunget till den berömda orange konen av VLC ? Dessa universitetsstudenter ...

Ladda ner QR-kod VLC för Android Utvecklare: Videolabs Pris: Gratis

Kodi (tidigare känd som XBMC)

Kodi Det är en app som mer än en videospelare är en äkta Mediacenter. Förutom att kunna reproducera våra lokala filer Kodi erbjuder möjligheten att titta på serier, filmer etc. strömning. Om vi ​​var tvungna att leta efter något fel skulle vi säga att gränssnittet verkar vara utformat för stora skärmar. I alla fall, Kodi fungerar lika bra på både surfplattor och ficksmartphones. Dessutom är appen gratis och utan annonser. Du kan inte be om mer.

Ladda ner QR-kod Kodi Utvecklare: XBMC Foundation Pris: Gratis

PlayerXtreme videospelare

Denna multimediaspelare började sin resa på iOS, samtidigt som den gjorde språnget till Android, och sedan dess fortsätter den att slåss. Appen accepterar mer än 40 filformat, undertexter och hårdvaruacceleration. Det har också flera anpassningsalternativ, till exempel justering av undertextstorlek, bild-för-bild-uppspelning, variabel uppspelningshastighet etc. Dessutom låter det oss spela streaminginnehåll från vår dator, NAS och skicka multimedia till Chromecast.

Ladda ner QR-kod PlayerXtreme Media Player - Filmer och streaming Utvecklare: Xtreme Media Works Pris: Gratis

AC3-spelare

AC3-codec är vanligtvis ett verkligt problem för många Android-användare. Så varför inte skapa en spelare som läser den inbyggt? AC3 Player spelar också många andra format och codecs, samt läser undertexter och styr uppspelningshastigheten.

Appen hittades inte i butiken. 🙁 Gå för att lagra Googles webbsökning

AllCast

AllCast det är en videospelare specialiserat på att skicka och spela filer på distans till vår Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox 360 / One och alla andra enheter som stöder DLNA. Den gratis versionen har en uppspelningsgräns på 5 minuter, så om vi vill njuta av möjligheterna med denna fantastiska app måste vi skaffa proversionen.

Ladda ner QR-kod AllCast Developer: ClockworkMod Pris: Gratis

KMPlayer videospelare

En bra app för att titta på videor och filmer, vilket tillåter oss organisera vårt innehåll i biblioteksformat. Den stöder en hel handfull format (avi, mkv, mp4 etc.) och låter oss spela upp videor lagrade i molnet. Det saknar inte heller stöd för undertexter, uppspelningshastighetskontroll och många andra inställningar som gör KMPlayer till en videospelare som den borde vara.

Ladda ner QR-kod KMPlayer - Videospelare Utvecklare: PANDORA.TV Pris: Gratis

BSPlayer

En annan fantastisk videospelare för Android. Stöder otaliga videoformat tack vare avkodning av hårdvara och programvaraFörutom att kunna läsa undertexter (och söka efter dem online om du inte har dem tillgängliga) och erbjuda flera anpassningsbara skinn för att ge spelaren en personlig touch. Den fria versionen kommer med annonser, men den levereras med alla funktioner som standard.

Ladda ner QR-kod BSPlayer Utvecklare: BSPlayer media Pris: Gratis

MoboPlayer

MoboPlayer är en annan av de spelare som inte blir rädda med någon fil. Den spelar alla typer av format, accepterar undertexter, strömmar uppspelning och har möjlighet att flytande fönster som låter dig fortsätta titta på uppspelningen medan vi använder andra applikationer. Den enda nackdelen att den inte är tillgänglig på spanska.

Ladda ner QR-kod MoboPlayer Utvecklare: euphmia Pris: Gratis

Video Player All Format

Vi avslutar denna recension av de bästa videospelarna för Android med appen Video Player All Format. Vi kan inte säga att de har vridit huvudet mycket med namnet, men åtminstone levererar det vad det lovar.

Spela 4K- och Ultra HD-videor, och det stöder ett stort antal videoformat från MKV, MP4, M4V, AVI, MOV, till 3GP, FLV, WMV, RMVB, TS och många fler. En av de högst rankade spelarna på Google Play med 4,8 stjärnor.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida. Ladda ner QR-kod videospelare Alla format - XPlayer-utvecklare: InShot Inc. Pris: Gratis


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found