Hur man tittar på Netflix gratis (lagligt, naturligtvis) - The Happy Android

Netflix har lyckats nå en punkt där det erbjuder en bra kvantitet och kvalitet på innehållet till ett överkomligt pris. Men det betyder inte att då och då räntorna stiger, och med hänsyn till "Netflix" -räntan som den spanska regeringen vill införa, är det troligt att detta kommer att hända igen på kort tid. ¿Finns det något sätt att titta på Netflix gratis?

Att alltid hålla sig inom de juridiska knep eller "hacks", det finns några sätt att titta på Netflix gratis utan att spendera en dollar. Det är uppenbart att vi inte kommer att upptäcka penicillin, men i alla fall, om du känner till någon annan metod, tveka inte att dela den i kommentarområdet. Vi började!

Trick nr 1: Få 7, 14 eller 30 dagars gratis provperiod ... och upprepa sedan processen

Beroende på vårt ursprungsland erbjuder Netflix olika gratis testperioder. När det gäller Spanien, till exempel, finns det för närvarande inget kostnadsfritt testalternativ (som anges på den här sidan i ditt hjälpcenter). Men detta har inte alltid varit fallet, eftersom det i år har erbjudits en gratis månad, 14 gratis dagar och till och med en gratis testvecka. Erbjudanden kommer och går.

Hur som helst, när vi väl har uppnått vår första provperiod är tanken att kedja dessa gratis prövningar. Tror du att det inte går att göra? Tricket är inne avbryta testmånaden före utgångenoch vänta tills en ny kommer fram. Netflix är känt för att erbjuda en andra testperiod till "missnöjda" användare efter ett par månader.

Dessutom, om vi anställer Netflix efter ett år av vår tidigare kostnadsfria provperiod, är det troligt att vi här också får den första månaden gratis.

Tyvärr skulle vi på det här sättet bara få högst 3 månader gratis, och med tanke på att vi var väldigt lyckliga. För att få mer skulle vi behöva flera e-postkonton och kreditkort (eller andra betalningsmetoder). På det här sättet kan vi prata med våra släktingar och använda uppgifterna från vår far, sedan de från vår mamma, bröder etc. Med detta skulle vi inte komma särskilt långt heller, men utan tvekan skulle vi spara en betydande summa pengar, vilket i slutändan är vad det handlar om.

Trick nr 2: Delade konton

När Netflix kostnadsfria provperioder är uttömda har vi inget annat val än att hitta en bra välgörenhetssjäl. Beroende på Netflix-prenumerationen som en användare har kontrakterat kan de titta på serier och filmer i streaming samtidigt från flera enheter samtidigt.

  • Grundläggande plan: 1 skärm i taget.
  • HD-standardplan: 2 skärmar samtidigt.
  • Ultra HD premium plan: 4 skärmar samtidigt.

Om vi ​​har någon du känner som använder premiumplanen enbart för att det låter dig visa innehåll i Ultra HD, är det möjligt att du ser en skärm - med hänsyn till att du kan dela ditt konto med upp till 4 personer. Om personen redan betalar för tjänsten och är en mycket nära vän eller närmaste familjemedlem kommer de troligen inte att ha något emot att dela den med dig. Kom naturligtvis ihåg att bjuda in honom att äta då och då. Annars kommer premieplanen som betalas halvvägs mellan 4 personer upp till mindre än 4 euro / månad per person, vilket är en acceptabel siffra å andra sidan.

Trick nr 3: Håll koll på Netflix-kampanjer

I juli förra året startade streamingföretaget en tävling där de gav bort en gratis prenumeration på Netflix i 1000 månader (eller vad som är samma, 83 långa år), som har varit fri tillgång för livet för de flesta dödliga.

Denna kampanj genomfördes i samband med premiären av filmen Det gamla vakten, och för detta var vi tvungna att vinna spelet med samma namn som är tillgängligt online (och fortfarande aktivt, om du är intresserad av att prova det).

Logiskt sett är tävlingen över och priset delas ut, men ingenting hindrar företaget från att lansera en ny liknande reklamkampanj i morgon för att marknadsföra sin nästa stora premiär. För att inte missa dessa typer av möjligheter, inget bättre än att följa Netflix på deras sociala nätverk. Hans Twitter-konto är ett av de mest aktiva i samhället.

Trick nr 4: Kontrollera gratis Netflix-erbjudanden från operatörer och företag i ditt land

Netflix har blivit en så populär streamingplattform att många företag och operatörer erbjuder sina tjänster bland sina erbjudanden. I Spanien, till exempel, erbjuder Movistar 3 månader Netflix gratis när du kontrakterar Fusión Selección Champions X2 100Mb-planen (erbjudandet gäller till 30 juni).

Orange för sin del erbjuder också Netflix gratis för livet i ditt Orange Love Netflix-paket ingår. Den innehåller en grundplan, men vi kan också gå upp till standardplanen för 3 euro mer eller till premien för 6 extra euro. Dessutom erbjuder den också 3 månader Netflix gratis till många priser. Ett riktigt varierat erbjudande utan tvekan.

Andra företag som Vodafone eller Euskaltel tillåter dig också att kontrakta Netflix med sina tjänster, men de erbjuder inte något erbjudande, eftersom det är samma pris som om vi hyrde det på egen hand.

Ett sista tips: prova andra strömningsplattformar

Netflix är inte den enda streamingplattformen på marknaden. Om du inte vill betala för en månatlig prenumeration kan du alltid variera och prova andra tjänster som HBO, Amazon Prime Video, SkyTV eller RakutenTV. Alla erbjuder en gratis testmånad, på ett sådant sätt att vi kan kedja flera månader med serier och strömmande filmer utan att spendera ett öre.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found