Fel vid anslutning till Netflix: Kod ui-800-3 (100018) Lösning!

Netflix gör det ganska bra, verkligen. Under de mer än två åren som jag prenumererar har jag knappast haft några problem att titta på någon serie eller film. Det betyder inte att det ibland uppstår ett konstigt fel som det vi kommer att se nedan: "Fel vid anslutning till Netflix. Försöker igen om X sekunder. Kod: ui-800-3 (100018)

Detta misslyckande började visas förra veckan på en Xiaomi Mi TV Box. Först skulle buggen dyka upp mitt i vilken uppspelning som helst, slumpmässigt. Det räckte med ändra serie eller film för att hylla saken - tillfälligt -. Men efter 2 dagar blev saker ganska fula och fick samma ui-800-3 (100018) fel i hela plattformens innehåll. Omöjligt att se någonting.

Lösning för felet "Kod: ui-800-3 (100018)" på Netflix

Först verkar allt vara ett anslutningsfel, något nätverksfel, eftersom själva systemet försöker återansluta automatiskt. Men saken verkar gå längre, eftersom åtminstone i mitt fall fungerade internetanslutningen perfekt på TV-lådan. I alla fall är det mer än rekommenderat kontrollera att vi är korrekt anslutna till ett WiFi-nätverk eller data och att Internet fungerar korrekt.

När den här lilla kontrollen är klar skulle stegen för att lösa problemet med felet ui-800-3 (100018) i Netflix vara följande:

  • Rensa cache från Netflix: För detta ska vi “Inställningar -> Program -> Netflix"Och klicka på"Rensa cache”.
  • Rensa applikationsdata: Om problemet kvarstår måste vi radera data som lagras i Netflix och återställa till de ursprungliga inställningarna. Det betyder att vi måste ange vårt användarnamn och lösenord igen nästa gång vi öppnar Netflix. Vi kan radera data genom att klicka på "Mer information"Vid tidpunkten för att få felet och sedan välja"Återställ”.

Återställa Netflix till fabriksinställningarna bör räcka för att bli av med felet. Om det fortfarande kvarstår har vi inget annat val än att avinstallera och installera om Netflix från Google Play Store.

Obs: Om vi ​​har en kinesisk Android TV Box kanske den inte är certifierad som en Netflix-kompatibel enhet. Det betyder att vi inte kommer att kunna installera det från Google Play, och vi måste söka efter ett alternativt installationsförvar, till exempel APK Mirror.

Eftersom jag har kunnat verifiera på Netflix-hjälpsidan beror detta fel på viss information som är lagrad på enheten som behöver uppdateras. Det verkar som om Netflix i sig inte är helt klart att detta är anledningen, eftersom det indikerar att de fortfarande undersöker orsakerna till problemet.

Om du ser att felet kvarstår, tveka inte att kontakta Netflix kundtjänst så att de kan erbjuda dig en definitiv lösning.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found