Så här får du Photoshop gratis (lagligt) - The Happy Android

I linje med andra inlägg som tidigare publicerats på bloggen som "Hur får man Microsoft Office gratis", kommer vi idag att ta en titt på den nuvarande situationen för den mest populära professionella bildredigeraren genom tiderna, Adobe Photoshop. Kan du få någon Gratis Photoshop-version lagligt idag?

Photoshop som en tjänst

Om vi ​​är lite kopplade från utvecklingen av det här fantastiska verktyget kommer vi att vara intresserade av att veta att Photoshop nu praktiskt taget har blivit en prenumerationstjänst som får regelbundna uppdateringar. Ja, sanningen är att det inte låter så bra. Tidigare fanns det metoder som tillät oss att använda gamla versioner av Photoshop som uppfyller vissa krav, men dessa metoder har blivit föråldrade och fungerar inte längre.

Om vi ​​vid den här tiden vill få den fullständiga versionen av Photoshop måste vi betala cirka 12 euro eller dollar, vilket kostar månadsprenumerationen, något ganska svårt att motivera om vi inte ägnar oss åt detta på ett professionellt sätt. Det finns också en något lättare version av verktyget, kallad Photoshop-element, som vi kan förvärva för livet genom att göra en engångsbetalning på cirka 100 euro. Den innehåller ett stort antal avancerade funktioner men har i allmänhet mycket färre alternativ och verktyg än standard Adobe-redigeraren.

Som sagt, låt oss se vilka möjligheter vi har till vårt för att kunna använda Photoshop gratis, och i vilka fall de gamla nedladdningsbara versionerna av redigeraren kan vara en giltig lösning för vårt specifika fall.

Dra nytta av den kostnadsfria provperioden

För närvarande är det enklaste sättet att använda Photoshop utan att betala ett öre är att registrera sig med Adobe och prenumerera på den kostnadsfria provperioden (och avbryta innan den betalda prenumerationen aktiveras). Detta kommer att tillåta oss ladda ner den senaste versionen av Photoshop hittills och använd den gratis i 7 dagar.

För att göra detta är det första vi måste göra att gå in på den officiella Adobes webbplats och klicka på knappen "Gratis testversion" som vi kommer att se på skärmen. Då omdirigeras vi till en panel där vi erbjuds 3 olika prenumerationspaket. Om vi ​​inte vill ha problem med att säga upp prenumerationen är det bästa vi kan göra att välja "Fotografisk plan", som förutom Photoshop inkluderar fotoredigeraren Adobe Lightroom som inte är dålig heller.

Detta tar oss till en sida där vi måste ange en e-postadress för att slutföra köpet. Om vi ​​är nya användare måste vi också registrera och ange ett åtkomstlösenord tillsammans med vår e-post.

När alla steg är klara startar nedladdningen av Photoshop automatiskt. En nedladdning som är giltig för både MacOS- och Windows 10-datorer, så länge vi har tillräckligt med GB ledigt utrymme på vår dator och vi uppfyller de minimitekniska kraven.

När Photoshop har installerats på datorn kan vi använda det gratis i 7 dagar. Tänk på att testperioden börjar från det ögonblick du laddade ner installationspaketet. Se till att du avbryter ditt Creative Cloud-medlemskap (det här är prenumerationen som vi debiteras för från månad till månad) innan de 7 dagar som krävs.

Extra provperioder?

Adobe ansvarar för att registrera både konton vi använder för att registrera ochde datorer som applikationen laddas ner på. Av denna anledning är det verkligen svårt att få en andra veckas prövning för templet. Vi kan försöka radera Photoshop helt från datorn och registrera oss med ett nytt Adobe-konto, även om chanserna att få ytterligare en gratis provperiod är ganska små.

Hejdå till Photoshop CS2

Fram till ett tag sedan var Photoshop Creative Suite 2 (CS2) gratis att ladda ner för dem som tidigare har köpt applikationen och fortfarande har produktens serienummer.

Detta fungerade för många människor som gjorde det bra med Photoshop CS2 och som inte var villiga och inte kunde komma in i en månatlig prenumerationstjänst. Men idag är detta en lösning som har blivit nästan omöjlig och inte rekommenderad.

  • Adobe har inaktiverat aktiveringsservrarna för Photoshop CS2.
  • Serienummer för gamla produktköp är inte längre giltiga. CS2 kan nu endast aktiveras med ett unikt serienummer från Adobe.
  • Windows 10 har stora kompatibilitetsproblem med Photoshop CS2. Idag verkar det som om det är ganska svårt att få det att fungera på den senaste versionen av Microsofts operativsystem.
  • När det gäller Apple förbättras inte saken alls, och det är att CS2 inte är kompatibel med MacOS sedan OS X version 10.7 Mountain Lion.

För att avsluta flytten Adobe har tagit bort Photoshop CS2-nedladdningen från sin webbplats. Det betyder att vi idag ska gå till andra sidor eller inofficiella källor för att ladda ner programvaran.

Något som verkligen verkar inte rekommenderas: i de bästa fallen kommer vi att ha en applikation som knappast fungerar (och om vi lyckas installera och köra den utan kompatibilitetsfel). Och i värsta fall kommer vår dator att infekteras av något mycket obehagligt virus eller skadlig kod.

Gratis Photoshop-appar för Android

Den här lösningen fungerar kanske inte för alla, men om vi inte kommer att ge det ett professionellt verktyg och allt vi letar efter är att kunna retuschera foton och bilder för personligt bruk, kanske vi vill titta på Google Play .

För närvarande erbjuder Adoble flera fotoredigeringsapplikationer under "Photoshop" som är de bästa om vi har en bra surfplatta eller smartphone att använda dem med.

Ladda ner QR-kod Adobe Photoshop Express: foton och collage Utvecklare: Adobe Price: Gratis Ladda ner QR-kod Adobe Photoshop Fix Utvecklare: Adobe Price: Gratis Ladda ner QR-kod Adobe Photoshop Camera Utvecklare: Adobe Price: Gratis Ladda ner QR-kod Adobe Photoshop Mix Utvecklare: Adobe Price: Gratis

Var och en av dessa fyra applikationer har sin egen uppsättning perfekt definierade funktioner. Vi hittar inte samma upplevelse som i den fullständiga skrivbordsversionen. Nu, som mobilredigeringsverktyg, följer de en anteckning.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found