De 7 bästa affiliate-programmen för att tjäna pengar på Instagram

Med mer än en miljard användare sedan början av 2019, Instagram och affiliate-marknadsföring De är två delar som passar som en handske. Och bäst av allt behöver vi inte ha hundratusentals följare för att börja tjäna pengar.

Faktum är att det finns många märken som letar efter användare som har mellan 2000 och 15 000 följare att arbeta med. Det är inte nödvändigt att vi har en profil som Pablo Motos, Blanca Suarez eller Kim Kardashian. Många företag letar efter "riktiga" människor med lojala och engagerade följare. Något som vi lyckligtvis kan uppnå utan att bli en kändis.

De bästa affiliate-programmen för att tjäna pengar på Instagram

Om vi ​​har en liten men solid bas av följare på Instagram och vi vill börja tjäna lite pengarDet här är några av de bästa affiliate-programmen som vi kan hitta under 2019.

Amazon-dotterbolag

Amazons affiliateprogram är en populär inkomstkälla för bloggare, portaler och webbplatser. Vad många inte vet är att det också är kompatibelt med Instagram, eftersom Amazon inte kräver en blogg för att kunna registrera sig.

I den meningen är det enda Amazon frågar av oss att vi har åtminstone 500 organiska följare och ett offentligt konto. Därför kan vi använda Amazon Affiliates med Instagram, Facebook, Twitter eller YouTube utan problem. När vi har registrerat oss är allt vi behöver göra för att underhålla kontot att göra en försäljning under de första 180 dagarna.

När det gäller provisioner varierar dessa beroende på vårt ursprungsland och den kategori av produkten vi marknadsför. Till exempel i Spanien, mode- och skönhetsartiklar erbjuder uppdrag på cirka 10%medan andra kategorier som videospel och elektroniska enheter ligger kvar på knappa 3,5%.

ShopStyle Collective

ShopStyle Collective är en plattform inriktad påintäktsgenerering av sociala profiler, särskilt Instagram. Den har några intressanta detaljer, till exempel "Looks", ett verktyg som vi kan skapa "prisvärda" bilder för Instagram.

För att registrera oss måste vi fylla i några formulär och vänta ett par veckor på att vår ansökan ska granskas. Till skillnad från Amazon verkar de ha en mer krävande urvalsprocess här, och de ser till att vi är sanna påverkare innan de ger oss klartecken.

Provisionen varierar beroende på annonsör och betalningar görs i förhållande till kundens CPA-kampanj (kostnad per förvärv). I allmänhet en intressant plattform, men en som är svår att komma in på.

Rakuten

Rakuten är den största webbutiken i Japan med mer än 50 miljoner registrerade användare. Med dess affiliate-program kan vi marknadsföra artiklar från mer än 1000 olika märken. Som i ShopStyle Collective, ditt affiliate-program accepterar inte vem som helst. I början är det nödvändigt att vår omvandlingsfrekvens är högre än genomsnittet för att kunna behålla kontot.

Affiliate-programmet har ett väldigt coolt gränssnitt, med en produktsökmotor och vanliga analytiska verktyg för att kunna följa upp och se vad som fungerar och vad som inte fungerar.

När det gäller provisioner erbjuder Rakuten inte fasta procentsatser beroende på produktkategori. Intäkterna beror i detta fall mer på artikelns märke och hur mycket trafik vi lyckas locka.

Klicka på Bank

ClickBank är en affiliate-plattform utan många åtkomstkrav, vilket gör att vem som helst kan registrera sig som utgivare. Till skillnad från andra webbplatser som vi har sett på den här listan marknadsför ClickBank bara digitala produkter. Saker som e-böcker, kurser, utbildning e-böcker och programvara av alla slag. Tror du att dessa typer av artiklar har en plats i ditt Instagram-flöde?

I så fall har du tur, eftersom det som är bra med ClickBank är det erbjuder riktigt höga uppdrag, med procentsatser som i vissa fall är mellan 50% -75% av slutproduktens pris.

CJ Affiliate

Tidigare känd som Commission Junction, är CJ Affiliate en länk mellan instagrammer och de tusentals varumärken som företaget arbetar med. Först verkar det vara mer orienterat mot bloggare, men de arbetar också med sociala profiler på Instagram, YouTube eller Twitter.

Plattformen har mer än 3000 annonsörer bland vilka vi hittar Apple, GoPro, Barnes & Noble, Office Depot och andra stora varumärken Över hela världen. För att registrera och marknadsföra dina produkter måste vi naturligtvis skicka ett dubbelfilter:

  • Först måste CJ godkänna vår webbplats eller sociala profil. För att göra detta analyserar den sidans innehåll, trafik och optimering.
  • Efter registreringen måste vi självständigt begära att varje varumärke arbetar med dem. Varumärken kommer också att kolla vår webbplats eller profil.

Vi står inför en plattform med ganska exklusiva annonsörer där det inte är så lätt att komma in, men som utan tvekan har kvalitetsartiklar.

På den negativa sidan är enligt CJ-användare provisionerna lägre än i andra anslutna nätverk. En annan punkt att tänka på är att för att ta ut våra pengar varje månad måste vi samla in minst $ 50 i vinst.

Skumlänkar

Skimlinks har mer än 48 000 annonsörer, inklusive Microsoft, Sephora, H&M, Bloomingdales, Wal-Mart och New Balance. Sanningen är att det inte alls är dåligt om vi har en mode- och skönhetsprofil på Instagram och vi vill tjäna lite pengar.

När vi är registrerade kan vi ta med en JavaScript-kod på vår webbplats och alla befintliga länkar blir anslutna länkar. Något som kan komma till nytta, speciellt om vi har en blogg med mycket innehåll och utgående länkar.

Om vi ​​pratar om provisioner måste vi veta att Skimlinks behåller 25% av våra vinster. En annan negativ poäng är att annonsörer måste godkänna uppdraget, vilket innebär att de vanligtvis tar lite längre tid att betala.

ShareASale

Även om det vid första anblicken kan verka som en gammaldags webbplats, är ShareASale ett stort nätverk med mer än 3900 annonsörer. Bland de mest kända är Reebok, ModCloth, Wayfair, Warby Parker eller Sears, även om det finns en mängd olika slag.

För att accepteras måste vi ha en webbsida och dela våra kampanjmetoder i registreringsförfrågan. Plattformen är inte särskilt selektiv, men säkerställer att vårt innehåll fokuseras på ett enda specifikt ämne.

Förläggare måste alltid ange betalningsuppgifter och ha minst 50 USD i sitt konto. Om vi ​​inte når det lägsta kommer ShareASale att debitera oss $ 25 för att underhålla kontot. Det är inte en mycket stor summa, men det tvingar oss att locka trafik så snart vi registrerar oss.

Slutsatser

Även om denna typ av aktiviteter anses vara "passiv inkomst" är sanningen att de inte har något av skulderna. Det kräver att vi flyttar och skapar relevant innehåll för vår Instagram-profil. Något som kan vara komplicerat om vi inte vet hur man korrekt kombinerar ”sponsrat” och äkta innehåll.

En annan viktig faktor är att veta hur man väljer de artiklar som vi kommer att rekommendera i vårt flöde. De måste alltid vara produkter som vi själva vill köpa, annars, oavsett hur mycket provision de bär, kommer vi knappast att kunna övertyga en annan person att köpa den.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found