Scishion V88: My First Android TV Box - A True Story

När jag började överväga att köpa en TV-låda till vardagsrummet ville jag inte lämna för mycket pengar. Det kom från att använda en ganska hemlagad metod för att spela strömmande videor, med min gamla PS3 som en bro mellan TV: n och datorn, tack vare den ovärderliga PS3 Media Server.

På grund av problemen var jag tvungen att spela MKV- och MP4-videor med den här metoden, en dag blev jag trött och bestämde mig för att prova lyckan med en Android TV Box. Så här gjorde jag min debut i den här lilla mikrokosmos, och jag fick en Scishion V88.

Första kontakten med Scishion V88

Det är en enhet som fortfarande är ganska billig idag, så om det inte gick bra skulle det inte heller vara någon katastrof. Dessutom kunde jag alltid gå tillbaka till att strömma mitt liv på min sovrumsdator.

När jag kopplade in ”boxen” i TV: n för första gången kunde känslan inte ha varit trevligare. "Åh ja! Android på TV! ". Huvudsyftet med Scishion V88, som skulle reproducera högkvalitativa videor, 4K och något krångliga format, det uppfyllde det perfekt. Det goda kom senare.

Då fick jag reda på det KODI, en mediaspelare som är förinstallerad på V88 och med vilken du kan installera vissa tillägg eller tillägg och titta på alla typer av strömmande innehåll som YouTube, Netflix, Crunchyroll och hundratals andra plattformar.

Specifikationer och erfarenhet efter flera månaders användning

Det är sant att funktionerna som utrustar V88 inte är något att skriva hem om: 1 GB RAM, 8 GB lagringsutrymme (utbyggbart) RK3229 CPU Y Android 6.0. Ja verkligen, har 4 USB-portar och SD-kortplats.

Ibland har bufferten laddats när jag tittar på kraftfull streaming, men jag kan försäkra er att det under det senaste året eller så att jag har använt den här TV-lådan, för mig har det varit en gåva från himlen.

Jag gillar verkligen den här typen av enheter, och det är därför jag nu har "uppdaterad”Till en annan TV Box-modell lite mer krävande. Ändå tror jag fortfarande att Scishion V88 har varit ett av mina bästa köp på senare tid, med tanke på all användning jag har gett den och de få problem som den har orsakat mig under alla dessa månader.

För ett par dagar sedan såg jag på Tomtop att de hade samma sak Scishion V88 erbjuds för 21.83 €Så om du funderar på att skaffa en TV Box för första gången men fortfarande tvivlar, här har du en nöjd användare.

Tomtop | Köp Scishion V88

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.